Ukratko, za one koje se ne sećaju, posetila sam dr Vujović koja mi je trazila sve te analize koje Ljubić traži Anibli i plus uz dojki,abdomena,štitne žlezde i makle karlice, kako ona kaze da se uveri da sam potpuno zdrava.Sto hvala Bogu i jesam!!!
Elem,dr se iznenadila sto je nakon toliko vremena (100 godina kako rece Anibla) na osnovu mojih rezultata uocila šansu da mozda imam još koju jc( inhibin B i Amh su to pokazali).Sanse su doduše,kako ona reče, od 1-10% i pita me lepo žena šta želim.Ja onako zbunjena kažem da bih želela da pokušam par ciklusa da me ona stimuliše pa da vidimo šta će ispasti.
I tako se dogovorimo da 2.dc izvadim fsh.lh e2,amh i inhibin b u Konzilijumu (4.760,00 za one koje interesuje) jer toj laboratoriji ona najviše veruje i da se nakon rezultata dogovorimo oko terapije.
I sad zamislite dobijem ja rezultate i ŠOK

FSH 8.36 LH 3.2 E2 70 INHIBIN B 17.30 AMH 0.004!!!!!
Ja kojka unazad 10 godina imam fsh između 20-130, nakon 100 godina imam 8.36!!!Pomislim naravno da rezultati ne valjaju,ali nakon ponovljenih 5dc uverim se da je fsh 18,znaci nisu pogresili!
I kreće moja terapija,primam injekciju estradiola 10mg 2dc i od 3dc krecem sa proginovom,svakodnevno se cujem sa dr od 6dc kada sam bila na 1.uz-folikulometriji.Naravno razočaram se jer ginic ne vidi ni jedan folikulčić.Vujovićka ne odustaje nego mi daje da primim tog 6dc još jednu injekciju i da odem ponovo 8dc na folikulometriju.ZA to vreme vadim krv za fsh i e2,rezultati nikad bolji!!!
Odem ja na taj uz,sva nikakva naravno...dr kaze nema nista na desnom ,ali na levom folikul od 8mm

Da skratim,10dc folikul napreduje 10mm,ali 12 dana vec posustaje,13 se vec smanjuje i tako da ne ispade nista na kraju.
Ali ja sam videla svoj PRVI FOLIKUL U ŽIVOTU

Eto devojke,čuda se događaju,osetih ga konačno i na svojoj koži i VERUJEM U USPEH U BUDUĆNOSTI!!!
Pozdravljam vas i sve vas ljubim.