Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Hehehe e bas sam se ismijala jutros citajuci vase kandidature za miss hehe
Evo dok se neka od djevojaka preko grane nije dosjetila ja se odmah prijavljujem za "Miss Dijaspora" hehe..po principu:ko prvi djevojci njegova djevojka
Nego, bas me raduje sto je ovde veselo! Mada, nemojte misliti da ce proci bez mene! Ja zauzimam titulu Mis debelog stomaka - i jedva cekam da je prepustim Ivani, pa ce onda da je ponese Jesa, pa sve ostale redom!
Moj bebac je malo uplasio mamu - kao, interesovalo ga sta ima napolju, pa smo 4-5 dana proveli u bolnici, ali sad smo dobro, ulazimo u 9. mesec na Sv. Jovana pa onda zurka moze i da pocne - ako se bebac ne plasi ove poledice i mraza!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
Our consultant has just recommended the following (we've got morphology probs):
Vitamins C (1000mg per day), Vitamin E (400 IU per day), Zinc Picolinate (25mg per day), Selenium (200 micro grams) and the amino acid L-Carnitine (500 mg) all taken as individual tablets at maximum dosage.
Pozdrav cure,
ja cu malo skrenuti od svih tema posto imam nekih problema.Prvi put nakon laparo.i puno antibiotika zaradila sam gljivice ,nekako se rjesila i bilo sve ok do nedavno...........koristila neopenotran dvije doze,ali nikako da me pusti taj osjecaj da nesto ne stima dole.Ustvari ne stima, imam bolne odnose i bol je zaista cudna.Bila kod gin.sve drugo ok.,pa pomislih da nije od cikloproginove jer su me prvo boljele grudi a sad samo .........znate
Kako znas da imas gljivice? Mozda ti treba neki lubrikant ako imas bolne odnose... Nedostatak estrogena moze da utice na to...a ako si u pof onda se to desi.... Ajd pa javi nam sta ze desava...
Bila sam kod gin.,to mi je potvrdio i nakon laparo i antibiotika +suma med,navodno normalna reakcija jer poremeti mikrofloru.Jasno za POF, ali mislim da ovaj put je nesto drugo ..........
lisy napisao:
JUCY,cesto pomislim na tebe i pitam se kako si, nadam se da sve dobro podnosis i skupljas snagu za sljedeci postupak
Hvala Lisy...nekako sam izasla iz teskog bedaka, sad sam opet u nekoj nazovimo normali pa se spremam po smrzlice nekad u Junu ako bude sve po planu....hvala ti sto mislis na mene.
Sto se tice tvog problema..ne znam bas da li imam savjet, i ja sam primjetila drugacije reakcije 'dole' nakon uzimanja hormona..ali kod mene bilo suprotno..meni se samo radilo 'znate vec sta' trebalo gasiti pozar
Mozda imas 'funkcionalnu cistu', koja ponekad moze da prouzrukuje kasnjenje...
Meni je znalo da kasni i vise.... Moze da se vidi u/z. Ja ne bih ni znala o tome da kroz tretmana nisam isla toliko cesto na uz.
Pozz svima...
Ja u tough phasi... pa necu da duljim... Uglavnom od ove Engleskinje stize jedno tako stern pismo sa dosta pitanja....i neke stvari su sokantne kad covek vidi tako crno-na-belo ... Uff...
Imam 27 godina i ustanovljena mi je prerana menopauza pre 2 godine. Na supstituciji sam. Uzimam cycloproginovu. Moje pitanje je da li je nekom pomogla akupunktura i da li je došlo do trudnoće?
Momak i ja to silno želimo a li bez donacije...
Pozdrav svima!!
may sta ti je to supstitucija ,zanima me kako dobijas u menopauzi i ja imam slican problem dr mi je rakla da sam na korak od menopauze imam isto god kao ti .akupunktura pomaze kod povisenog fsh sto je tebi sigurno imas o tome na serbiancafeu .puno pozdrava i uspeha
lisy napisao:Pozdrav cure,
ja cu malo skrenuti od svih tema posto imam nekih problema.Prvi put nakon laparo.i puno antibiotika zaradila sam gljivice ,nekako se rjesila i bilo sve ok do nedavno...........koristila neopenotran dvije doze,ali nikako da me pusti taj osjecaj da nesto ne stima dole.Ustvari ne stima, imam bolne odnose i bol je zaista cudna.Bila kod gin.sve drugo ok.,pa pomislih da nije od cikloproginove jer su me prvo boljele grudi a sad samo .........znate
Lisy,
u kom smislu ne štima?Svrab? Bol pri mokrenju?Bol prilikom odnosa, kako, vag. sluznica ili donji, mali stomak?U prvi mah ne bih to nikako povezala sa cykloprog... kažeš i bol u grudima?Gde? Više puta je spominjan bol u grudima..ali u drugim kontekstima...ja to nisam imala čak ni kada sam dobijala cikluse...sada prvi put!Konkretno, bol u bradavicama!I to baš, baš!I, stalno imam subjektivni osećaj hladnoće oko bokova,...napred.... do te mere da počinjem da se nesevesno i na poslu nešto ušuškavam dok sedim...dok u kući, redovno, vezujem džemprer oko bokova...to baš nije uobičajeno?? Nikada to do sada nisam radila! Sumnjam da aspirin čini svoje...isuviše mala doza, a ja sam ga uzimala i ranije u većoj dozi...Nekako mi je neobično...posle identičnog vremena uzimanja cyklopr. ...utisak da nešto nije u redu...Samoinicijativno uzimam Polyginax vag....to mi dr. savetovao pre odlaska u R..radi urednog brisa..pa, eto, uzeh sada na svoju ruku...Ali, svakako utisak i kod mene da baš nije sve ok...jedan nelagodan utisak...Imaš antibiogram?Jel to ok?