Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jucyfruit
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 5:41 pm

Post od jucyfruit »

Hehehe e bas sam se ismijala jutros citajuci vase kandidature za miss hehe
Evo dok se neka od djevojaka preko grane nije dosjetila ja se odmah prijavljujem za "Miss Dijaspora" hehe..po principu:ko prvi djevojci njegova djevojka
:wink: :D :D :D
kikica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 4:45 pm

Post od kikica »

Prelepa prica - ona sa Arkanom, zelim joj srecu!

Nego, bas me raduje sto je ovde veselo! Mada, nemojte misliti da ce proci bez mene! Ja zauzimam titulu Mis debelog stomaka - i jedva cekam da je prepustim Ivani, pa ce onda da je ponese Jesa, pa sve ostale redom!

Moj bebac je malo uplasio mamu - kao, interesovalo ga sta ima napolju, pa smo 4-5 dana proveli u bolnici, ali sad smo dobro, ulazimo u 9. mesec na Sv. Jovana pa onda zurka moze i da pocne - ako se bebac ne plasi ove poledice i mraza!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

........mislim da je Minika za sve kriva........
JBG - a sto? :roll: :o

Kikice - samo nam cuvaj Jovana... bas se radujem dolasku prve bebe sa foruma....

Posle svega recenog, meni je ipak vaznija pamet od lepote... :wink: Tako necu da se takmicim... :P :D :lol: :wink: To je za bimbo plajke...in my books... 8)
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Lilika - evo dodatak za spermu

Our consultant has just recommended the following (we've got morphology probs):
Vitamins C (1000mg per day), Vitamin E (400 IU per day), Zinc Picolinate (25mg per day), Selenium (200 micro grams) and the amino acid L-Carnitine (500 mg) all taken as individual tablets at maximum dosage.

Muz ove ribe popravio sample sa 0% na 25%.
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

:roll: :wink: na dr. stranici... P a kako to...
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

Pozdrav cure,
ja cu malo skrenuti od svih tema posto imam nekih problema.Prvi put nakon laparo.i puno antibiotika zaradila sam gljivice ,nekako se rjesila i bilo sve ok do nedavno...........koristila neopenotran dvije doze,ali nikako da me pusti taj osjecaj da nesto ne stima dole.Ustvari ne stima, imam bolne odnose i bol je zaista cudna.Bila kod gin.sve drugo ok.,pa pomislih da nije od cikloproginove jer su me prvo boljele grudi a sad samo .........znate :x
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Kako znas da imas gljivice? Mozda ti treba neki lubrikant ako imas bolne odnose... Nedostatak estrogena moze da utice na to...a ako si u pof onda se to desi.... Ajd pa javi nam sta ze desava...

Kakvi su planovi?
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

Bila sam kod gin.,to mi je potvrdio i nakon laparo i antibiotika +suma med,navodno normalna reakcija jer poremeti mikrofloru.Jasno za POF, ali mislim da ovaj put je nesto drugo ..........
jucyfruit
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 5:41 pm

Post od jucyfruit »

lisy napisao: JUCY,cesto pomislim na tebe i pitam se kako si, nadam se da sve dobro podnosis i skupljas snagu za sljedeci postupak
Hvala Lisy...nekako sam izasla iz teskog bedaka, sad sam opet u nekoj nazovimo normali pa se spremam po smrzlice nekad u Junu ako bude sve po planu....hvala ti sto mislis na mene.

Sto se tice tvog problema..ne znam bas da li imam savjet, i ja sam primjetila drugacije reakcije 'dole' nakon uzimanja hormona..ali kod mene bilo suprotno..meni se samo radilo 'znate vec sta' :) trebalo gasiti pozar :) :)
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Htela sam da permanently budem na terapiji.... :wink: :wink: Bilo super....

Cao Juicy.... :D Super sto ti je bolje... :lol: 8)
vremejezabebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm

Post od vremejezabebe »

ne dobijam vesticu 31 dan vadila sam jutros betu negativna je ,dali neko ima prestavu sta mi je
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Mozda imas 'funkcionalnu cistu', koja ponekad moze da prouzrukuje kasnjenje...

Meni je znalo da kasni i vise.... Moze da se vidi u/z. Ja ne bih ni znala o tome da kroz tretmana nisam isla toliko cesto na uz.

Pozz svima...
Ja u tough phasi... :o pa necu da duljim... Uglavnom od ove Engleskinje stize jedno tako stern pismo sa dosta pitanja....i neke stvari su sokantne kad covek vidi tako crno-na-belo ... Uff...
mayica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 9:59 pm

pomoć!!!

Post od mayica »

Imam 27 godina i ustanovljena mi je prerana menopauza pre 2 godine. Na supstituciji sam. Uzimam cycloproginovu. Moje pitanje je da li je nekom pomogla akupunktura i da li je došlo do trudnoće?
Momak i ja to silno želimo a li bez donacije...
Pozdrav svima!!
vremejezabebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm

Post od vremejezabebe »

may sta ti je to supstitucija ,zanima me kako dobijas u menopauzi i ja imam slican problem dr mi je rakla da sam na korak od menopauze imam isto god kao ti .akupunktura pomaze kod povisenog fsh sto je tebi sigurno imas o tome na serbiancafeu .puno pozdrava i uspeha
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

lisy napisao:Pozdrav cure,
ja cu malo skrenuti od svih tema posto imam nekih problema.Prvi put nakon laparo.i puno antibiotika zaradila sam gljivice ,nekako se rjesila i bilo sve ok do nedavno...........koristila neopenotran dvije doze,ali nikako da me pusti taj osjecaj da nesto ne stima dole.Ustvari ne stima, imam bolne odnose i bol je zaista cudna.Bila kod gin.sve drugo ok.,pa pomislih da nije od cikloproginove jer su me prvo boljele grudi a sad samo .........znate :x
Lisy,
u kom smislu ne štima?Svrab? Bol pri mokrenju?Bol prilikom odnosa, kako, vag. sluznica ili donji, mali stomak?U prvi mah ne bih to nikako povezala sa cykloprog... kažeš i bol u grudima?Gde? Više puta je spominjan bol u grudima..ali u drugim kontekstima...ja to nisam imala čak ni kada sam dobijala cikluse...sada prvi put!Konkretno, bol u bradavicama!I to baš, baš!I, stalno imam subjektivni osećaj hladnoće oko bokova,...napred.... do te mere da počinjem da se nesevesno i na poslu nešto ušuškavam dok sedim...dok u kući, redovno, vezujem džemprer oko bokova...to baš nije uobičajeno?? Nikada to do sada nisam radila! Sumnjam da aspirin čini svoje...isuviše mala doza, a ja sam ga uzimala i ranije u većoj dozi...Nekako mi je neobično...posle identičnog vremena uzimanja cyklopr. ...utisak da nešto nije u redu...Samoinicijativno uzimam Polyginax vag....to mi dr. savetovao pre odlaska u R..radi urednog brisa..pa, eto, uzeh sada na svoju ruku...Ali, svakako utisak i kod mene da baš nije sve ok...jedan nelagodan utisak...Imaš antibiogram?Jel to ok?
Odgovori