Lilika - verovatno su ti dali najbolje sto su imali.... Vidi ako nije kasno i za tu lovu defo trazi bolji match... ~a i nije dobro da ides kad si pod stresom...
Ja odoh malo da prilegnem na pola sata pa moram spremati casove za sutra.... Kad ste kod visine, bas sam se osecala challenged danas. Ja sam visoka miserly 164 - no duzina nogu 32 inca - bitno! . Moja sefica jedno 185, pa sam se bas osecala ko' neki zadnji sitnis... prosto sam morala da skakucem odozdo da bi me primetila.... Nikad se ja ne osecam bad oko moje visine, al ova danas, bre, bas me ubila u pojam...

Malo sam fed up sa ovim mm...Sta sad da radim s njim? Nit ga imam, nit ga nemam... ~Bas je neka kukavica a bogme i control - freak jer me ima u saci ... bice .... sto mora da mu odgovara na neki passivno-aggresivni nacin.... Izem mu Sumadiju....

Mislim da cu da se razmislim oko embrija, ali frka me zbog posla... Kako da opstanem sama...

Mislim da bi volela da se mm otseli na neko vreme, ali on kaze da mu to ne pada na pamet zbog para, cak vise nece da spava ni u drugoj sobi jer mu je hladno u vreci. Tako da izgleda sad na meni da spavam drugde ...