Eto,sami si odgovorila...i bih ti to rekla kad je skracivanje lutealne faze u pitanju...mada ako je istina ono sto je Nablica primetila sa estrogenom,a to je da je on ustvari visok,onda je moguce da je endometrijum prilicno zadebljao u toku ciklusa pa sam spontano otpusta visak...kazu da se to cesto desava i u ranoj trudnoci,zato mlade friske trudnice ne panice oko 'flekica'...
Sto se dalje dijagnostike tice-ja bih pravo na laparoskopiju sa histeroskopijom,sto da se maltretiras sa HSGom pa da tek onda ides na laparo...HSG ce pokazati samo prohodnost jajovoda,a gde je sve ostalo...sto ce ti kasnije svaki ozbiljan lekar traziti...Ovako,ne gubis vreme,nerve...i zavrsis sve jednim potezom.
A spermogram...odmah!Reci cu ti samo da smo mi 5 godina izgubili...ali na zalost,ne zato sto ga nismo radili,nego je 5 nalaza pokazalo da je sve u redu...da bi nam na kraju u labu priznali da je vrlo verovatno da nisu bas realni njihovi nalazi i da treba da poverujemo poslednjem,sestom,koji je uradio biolog koji radi vantelesnu i koji je pokazao OAT,gradus 2...u kombinaciji sa mojim godinama...tesko prirodno,hajd' na vantelesnu...Ne gubite vreme...
Srecno!

Nevena,samo cu se sloziti sa onim sto je ranije receno...i podsetiti te na Kikicu,npr...Seti se njenog FSH,Goce takodje u njenom slucaju...rezultat ce se zvati Jovan!

Ivana...hm,i ja sam za "Ostav!"Jedva cekam UZ...

Jucy...ili Juicy...vazno da 'socno' zvuci...i tvoj UZ cekam s nestrpljenjem...
Mini draga...ti ili me skroz zaboravis ili mi se toliko obradujes...da me zbunis!Ako si i prema muzu takva...nije ni cudo sto se covek tako ponasa...

Nablic draga...ma devojke su u pravu,ti toliko mozes da nedostajes na ovim stranicama...sad kad si se vratila necemo te tako lako pustiti!

Svima pozdravcic!
ps.Opet zaboravih da pomenem i moj skromni napredak...5 dipherelina sam bocnula...nadam se da moja dva podstanara na jajnicima polako
atrofiraju...imam fore do 22.11...

I jos nesto...cestitam za novootvorenu temu-logistiku...necu moci da pomognem,ali bar citam i sirim dalje...i to je nesto...