Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma, navukla sam se na dobre vesti, pa sad blenem u ekren iscekujuci jos...hihihihihihi
Odoh laganini u krevet...sutra treba rano ustati...ono, brisevi, UZ i slicna svakodnevnica
Ljubim vas sve, lepo ninajte, a tebi Lily zelim i dalje produktivan rad veceraske

Odoh laganini u krevet...sutra treba rano ustati...ono, brisevi, UZ i slicna svakodnevnica

Ljubim vas sve, lepo ninajte, a tebi Lily zelim i dalje produktivan rad veceraske

-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
......da dodam i ovo....
PREDLOG ZA MINI
mini, što ne posadiš tm ispred ekrana, pa da vidi ovo šarenilo boja, čestitke, koncetraciju, zaista veličanstvenu pozitivu.....
......možda će u prvi mah odreagovati kako već...ali, imaće o čemu da razmišlja...znaće da si na forumu...stalno..kada te vidi za kompom...to će da ga podseća....ne znam, ja bih pokušala...možda je malko dečija ideja...ali, sve je upravo zbog toga, zar ne?
....ajd, ku noć od mene, sem ako Nabla se ne prikaže u neko gluvo doba...
....a, tu si nablička... da obećaš
da ćeš na spavanje!!!!!!!!!
PREDLOG ZA MINI
mini, što ne posadiš tm ispred ekrana, pa da vidi ovo šarenilo boja, čestitke, koncetraciju, zaista veličanstvenu pozitivu.....
......možda će u prvi mah odreagovati kako već...ali, imaće o čemu da razmišlja...znaće da si na forumu...stalno..kada te vidi za kompom...to će da ga podseća....ne znam, ja bih pokušala...možda je malko dečija ideja...ali, sve je upravo zbog toga, zar ne?
....ajd, ku noć od mene, sem ako Nabla se ne prikaže u neko gluvo doba...

da ćeš na spavanje!!!!!!!!!
Kakve divne vesti, bravooooo Juicy, pa ovo je fenomenalno!!
Ja sam u velikoj frci na poslu te nemam vremena puno da vam pisem, ali uvek sam tu da vidim sta se desava.
Inace , sinoc prodjem ja pored apoteke te kupim jos jedan test, cisto onako, i opet isti rezultat .. bas nisam normalna a?

U ponedeljak UZ....

Ja sam u velikoj frci na poslu te nemam vremena puno da vam pisem, ali uvek sam tu da vidim sta se desava.
Inace , sinoc prodjem ja pored apoteke te kupim jos jedan test, cisto onako, i opet isti rezultat .. bas nisam normalna a?

U ponedeljak UZ....

Meni na poslu nikada veca guzva.. juce sam izlozila probleme i nisam se uopste nervirala, ma niko i nista poslovno ne moze sada da me poremeti
Sada radimo u "kriznoj situaciji" sa povecanim brojem ljudi + produzetak testova od nedelju dana.
Evo tek sada krecem sa posla.
Nisam ni nervozna ni umorna ali se plasim da li je ok ako ovoliko sedim po ceo dan??

Sada radimo u "kriznoj situaciji" sa povecanim brojem ljudi + produzetak testova od nedelju dana.
Evo tek sada krecem sa posla.
Nisam ni nervozna ni umorna ali se plasim da li je ok ako ovoliko sedim po ceo dan??
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ivana, a da li postoji mogucnost da odes jedno vreme na bolovanje?
Znam da mnoge IVF trudnice rade, ali nekako posle ovoliko muka ja bih "sve ko po jajima"...pa ono, kad se dobro ugnjezdi posle par nedelja vratis se ponovo na posao? Sta mislis, ima li sanse?
Znam da mnoge IVF trudnice rade, ali nekako posle ovoliko muka ja bih "sve ko po jajima"...pa ono, kad se dobro ugnjezdi posle par nedelja vratis se ponovo na posao? Sta mislis, ima li sanse?
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
Hvala svima na cestitkama...valjda nije u prazno
...nazalost jos nemam zvanicnu potvrdu...radila sam betu ali cu tek sutra imati rezultate
Mini postiracu sigurno, javljam se sa posla a te podatke nemam ovdje..ali u sledecim danima cu staviti sve informacije.

Juicy - kad stignes... Znam da je euforij trenutno postiraj utiske iz Pronatala.... sa pismom i cenama
Mini postiracu sigurno, javljam se sa posla a te podatke nemam ovdje..ali u sledecim danima cu staviti sve informacije.