ependorfica napisao:Drage zmajice,
opet ja!
samo da pitam, gde je najbolje da uradimo spermogram i spermokulturu, posto vidim i tu moze da bude losih ....
.....ja nisam "ica"....samo mogu biti zmaj

...
Od kako su mojoj drugarici pogrešili krvnu grupu u Konzilijumu, zaobilazim ga u velikom luku...Takođe, možda "najkomfornije", ali zbog čudnjikavih vrednosti ne preporučujem Inep...za spermogram.,
Sa najsavršenijom tehnologijom...isključena svaka mogućnost zamene rezultata...bilo na tv-u..detalji...kod Mire Adanje Polak, u emisiji...cene kao i na drugim mestima....laboratorija u Tadeuša Košćuškog, Dorćol...ili Biomedika kod Medicnskog fakulteta.....moje iskustvo...
----------------------------------------------------------------------------
...zakazah UZ, videh jedno plemenito i dobrodušno biće...mog dr..
Glorija, draga,
moguće da su hormoni krenuli da luduju...ili ja luda....ali, valjda sa dr. treba da podelim činjenicu da umesto tragova krvi, kako reče, ja imam normalan ciklus,posle 1000godina!!!Grrrrr........Pa, i od toga zavisi hoće li biti priprema 6 meseci ili manje...Što bi sada tražila nalaz UZ!!!!!!!!!!!
Inače, dr će mi nalaz staviti na usb, pa da joj tako pošaljem...trudi se čovek da mi učini...ne košta ga ništa, ali nije ni dužan...
Ne, i dalje sam sva naoštrena na njih...Kada smo posle ponoći stigli u SP, te ušli u zgradu, gde smo bili smešteni...samo što se nisam srušila...oronulo stepenište, žice, oluci, cevi, sablasno, trošno...al, uđeš na blindirana vrata...a, onda, ultra komforni stan...što nam je G obezbedio....e, tako bi i u prilogu G.Milića...dah mi je zastao od identičnosti slike...a spolja grandiozna velelepnost...E, ja mu to vidim kao : SPOLJA GLADAC, UNUTRA....ili, baš me briga šta je iza mog praga....To što je moja dr. jedina za kontakt sa stranim pacijentima, to nije moj problem, već njihov...ne naplaćuju konsultaciju e-mailom, naravno, debelo su se ugradili u glavnicu cene...Pa i Stepan je Ivani odgovorio iako nije više bila aktuelni pacijent...ma, mislim...kakva lakonost!!!
...u toj emisiji je kamera direktno snimila podmićivanje policajca od strane taksiste...Pa, mislim, čemu ta arogancija?
Da, ima na ff komentara kako ih je moja dr zvala..jedne večeri...pa se divno sa njom ispričale...bla, bla...Pa, to im piše na sajtu...ako ne popuniš informator, već ostaviš broj telefona za konsultaciju...naravno, sve su to potencijalni pacijenti...i, šta? Engleskinja priča kako dr. divno govori engleski...ma, što mi je utisak...a kod nas bilo: "što možeš da uradiš danas, ko zna, ostavili bi za iduću nedelju..."
Žao mi je što sam ovakva, ali želim da podelim i ovakve emocije sa vama...tj. činjenice...ne mogu ih tek anulirati...Eto, danas sam takva...i baš su me spopali neki animoziteti - već akumulirani prema njima.
Znam...znam...ništa idelano...
Mini, počela da čitam "štivo" Obamomanija...hmmm, idem pod jorgan...ma, u vrću bi se sakrila...srećom, te ne moram da menjam sobu...