Nego šta, sigurno je!!!
Evo baš ovih dana čitala na Krstarici , sasvim slučajno, nešto ubodoh, gde jedna tvrdi da je test vrlo, vrlo pouzdan...Ne ohrabrujem onako, sigurno sam to čitala...
No, Ješo, ja lupih pre neki dan...a ti me ne ispravljaš...Oprosti, popusti koncentracija....zbog svega...po malo...mislila na Gloriju...
ALI, ko zna možda je i to neka pozitivna slutnja...prognoza...Znaš, nešto razmišljam o pšenici...svi znamo da je zdrava, pa nešto retko je se setim...a kažeš dobra za endo...Hmm, zar nije pšenica u literaturi, umetnosti..etnoliogiji...ma da ne nabrajam, uvek bila simbol plodnosti, rađanja...
Ivana,
tebi se organizam već nekako, rekla bih, iznivelisao...ja moram da ga malo dopingujem... a i cigare...grrrrr
U vezi ovih flastera, gela...ja išla na medicinske glosarijume..da tamo vidim način upotrebe, čisto, ne mogu da izdržim da ne znam šta je, ali čekam kada će mi reći da ih uključim i tada će mi dati uputstvo za njihovu primenu...
Nablice, odmori malo, i otkud ti to da ni sa donacijom nećeš uspeti, pa nisi ni došla dotle...Ta malodušnost je ipak posledica umora...daj sebi malo vazduha...
Juicy, samo hrabro i ti! Sada je na tebe red!

Pronatal ima extra rejting po uspešnosti, sećaš se?
Mini,?Šta se radi?
E, Ivana, draga, ajd, opusti se...Uživaj!Zaslužila si!