Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 11:29 am

Post od Ivana70 »

Ljudi, zene, pametnice moje, evo mene nakon 5 ivf-ova i 2 donacije, po prvi put u zivotu VIDEH JUTROS 2 CRTE NA TESTU!!!!! :o :o :-? :P

Ona T je skoro istog intenziteta kao i ona druga C i pojavila se odmah - 10 sec. posle pipi i tu i ostade...

Evo bas smo se izradovali a meni frka od narednog koraka - vadjenja krvi.

Danas cu barem prvi put u zivotu da uzivam u ovome sto imamo, a posle sta bude bice.... 8) 8) 8) 8)

Lily, ja ovoga odlucila da izbacim "pojacivace", te nisam isla na akupunkturu, nisam uzimala nikakvu spec. hranu niti folnu kiselinu. Pila vodu i jela ko mecava. Stepan mi je davao estrogen,a sada sam stavljala paceve!
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jesa71 »

DIVNO,PREDIVNO,BOZANSTVENO,CESTITAM!!!
Ivana,nemam vise reci...mnogo se radujem!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

TO JE TO! OVOGA PUTA! I TEST KRVI ĆE POKAZATI ISTO!VIDEĆEŠ! što bi se sada pojavile 2 crte, nikada pre!!!!

JUPI!!!!!!!!!!!!!!
Kakva radost kod vas :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D I mi smo uzbuđeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vala, sada ćemo da nazdravimo sa nekom šljivkom...lozom...da protreseeeee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idem na red color, al mi neće nešto, ajde vi ostale na crveno, pa sve na radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Č E S T I T A M O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

MM HTEO SIMBOLIKU, PA OTVORI VOTKU PEACH, da nazdravimo!!!
:P :D :lol: :wink:

ŽENE, ŽENE, GDE STE????????????

IVANA, POSLE SVE DETALJE DA NAM ISPRIČAŠ, ZNAŠ ONO MOJE: ustali, pa kada ćemo, pa ko je prvi video, pa kako ste se radovali, pa sveeee, kako je tm, čupavac....detalje SVE!!!!
kristina33
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am

Post od kristina33 »

IVANA CESTITAM, UZIVAJ U NAREDNIH 8 MESECI! :lol: :P :D
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Pa ovo je super,krenulo jeeee!!!!!!Bravo,samo napred :P :lol: :P Super,čestitam!!! :lol: :P :lol:
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Woooow, Ivana, cestitam! :D
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ivana70 »

Sve je pocelo juce, ali naopako.. ja nervozna, hocu da ujedam, te se istresog na mog jadnog brata i mm, a oni mi sve cine i tu reko' ajde da uradim vise test pa da prekinem agoniju i osluskivanje stomaka.

Onda se zatvorim u sobu da ne maltretiram ostale i ipak uspem da se smirim uz Dostojevskog, mada mi stivo nije bas veselo "Zlocin i kazna" :roll:

Probudih se u 8h30 ali ne piski mi se dovoljno da bih isla po uputstvu ceskog testa (kaze 10 sec. min. da piskis) :lol: , 10 sec. , pa to nije malo, te ja lepo popijem casu vode i vratim se pod jorgan jos pola sata kao da spavam..
Onda od prpe kazem mm ma da mi ipak ne radimo nikakav test nego da cekamo sta ce samo od sebe da se desi :roll: :lol: Glupo, naravno, te on prelomi da odradim to sada...

Posto sam dobro izucila uputstvo i zavrsila sa radovima, brzo zaklopih onaj poklopac u cilju da sto pre ostavim test na lavabou, da ni ne pogledam na ekran i da smugnem nazad u krevet.... ali moja prokleta radoznalost mi ne dade a da ne zvirnem na brzinu i tu odmah ugledam jednu C jaku crtu i jednu drugu bledu kako se formira... To sam naravno odusevljeno saopstila mm i vratila se pod jorgan. Tu smo se snazno zagrlili i dozvolili i cupavcu da po prvi put dodje u nasu spavacu sobu jer je to sve i njegova zasluga, naravno! Trebalo je cekati 3 min. pre nego sto je mm otisao u kupatilo da proveri sta se ukazalo... onda su on i cupavi skakali i za mene, pa smo posle islikali test sa mobilnim, da ovekovecimo taj momenat :roll: :D
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ivana70 »

Hvala vam svima na lepim zeljama!!!!!
Ovo je prvi korak, ipak sam malo obazriva sa radovanjem, jer znam da jos nista nije sigurno .. :)
jesa71
Aktivan član
Aktivan član

Post od jesa71 »

Ma sta,bre,nije sigurno...mi vec popili u to ime...uopste ne znam ko ce sad da vozi Beograd-Novi Sad...
Ziveli!!! :P :P
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Nego šta, sigurno je!!!

Evo baš ovih dana čitala na Krstarici , sasvim slučajno, nešto ubodoh, gde jedna tvrdi da je test vrlo, vrlo pouzdan...Ne ohrabrujem onako, sigurno sam to čitala...

No, Ješo, ja lupih pre neki dan...a ti me ne ispravljaš...Oprosti, popusti koncentracija....zbog svega...po malo...mislila na Gloriju...
ALI, ko zna možda je i to neka pozitivna slutnja...prognoza...Znaš, nešto razmišljam o pšenici...svi znamo da je zdrava, pa nešto retko je se setim...a kažeš dobra za endo...Hmm, zar nije pšenica u literaturi, umetnosti..etnoliogiji...ma da ne nabrajam, uvek bila simbol plodnosti, rađanja... :P

Ivana,
tebi se organizam već nekako, rekla bih, iznivelisao...ja moram da ga malo dopingujem... a i cigare...grrrrr

U vezi ovih flastera, gela...ja išla na medicinske glosarijume..da tamo vidim način upotrebe, čisto, ne mogu da izdržim da ne znam šta je, ali čekam kada će mi reći da ih uključim i tada će mi dati uputstvo za njihovu primenu...

Nablice, odmori malo, i otkud ti to da ni sa donacijom nećeš uspeti, pa nisi ni došla dotle...Ta malodušnost je ipak posledica umora...daj sebi malo vazduha...

Juicy, samo hrabro i ti! Sada je na tebe red! :P 8) Pronatal ima extra rejting po uspešnosti, sećaš se?
Mini,?Šta se radi?
E, Ivana, draga, ajd, opusti se...Uživaj!Zaslužila si!
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ivana70 »

Lily-an napisao:...Znaš, nešto razmišljam o pšenici...svi znamo da je zdrava, pa nešto retko je se setim...a kažeš dobra za endo...Hmm, zar nije pšenica u literaturi, umetnosti..etnoliogiji...ma da ne nabrajam, uvek bila simbol plodnosti, rađanja... :P
Skuvaj psenicu, pa napravi zito sa slagom ,mmmmmmm!!!! to mi se bas jede :D

Engleskinje tamane brazilski orah, inace to je i jako ukusno, ja ga volim u kombinaciji sa datulama.

Vazno je jesti puno voca i povrca i po meni najvaznije imati unutarnji mir, a to se na primer fantasticno postize jogom. Ja sam ovoga puta nakon transfera (dok sam lezala tamo kod njih) uspela da se skoncenrtisem na jednu vezbu opustanja dela po dela tela i ko zna, mozda je i to uticalo :roll: :P , ali IPAK Lily, idi tamo gde sam ti rekla za ostavljanje cigareta, aj molim te!

Sto se joge tice, znam jednog fenomenalnog ucitelja u Vojvode Dobrnjca, to je prava oaza opustanja i pozitivne energije! Da li znas o kome govorim?
jesa71
Aktivan član
Aktivan član

Post od jesa71 »

Psenica je inace eliksir za plodnost,kazu da utice i na kvalitet jajne celije...kome to jos nesto znaci...
Pa pogledajte samo nase bake i prabake...koliko su dece rodile...ove moje po cetvoro...jedna cak i sa 40!!!
Nego,posto je ona inace kaloricna-man'te se slaga!Hladna kuvana psenica,kasicica meda i hladno 0,5 mleko...mmm,osvezavajuce i hranljivo!
Hajd' prijatno,odoh za NS! :D
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Ivana - cestitke! WOW.... Svi slave ukljucujuci i cupavca!

Drzim palceve za blood test! Super, super vesti

[/quote]Tu sam Mini, nego sam u down-u... sad sam u fazonu da nikad necu biti vise trudna cak ni sa doniranom! I umorna sam od neizvesnosti. Ovaj ciklus mozda idem na laparoskopiju, a posle...opet mrak. [quote]

Nabla - kreni ti lepo u akciju a ne u mrak ponovo! Ti gubis plodnost iz meseca u mesec... Taranisi ima istu logiku kao Goca ali ja mislim da je to malo prevazidjeno. Lister npr ne ceka i imali su uspeha sa ljudima koji su odbijeni na ARGC. Desilo bi se da ih je Taranisi testirao mesecima i po godinu dana i onda otisli drugde i bingo!
Odgovori