jesa71 napisao:Vratila sam se...
Secate se da sam pre 15 dana punktirala cistu i nasatavila sa Diane 35?
Sad imam dve!Na svakom jajniku po jedsnu,22 i 23 mm...za 14 dana...
Ne reagujem na kontraceptiv...
Nesto razmisljam, izgleda da to nije neuobicajeno. Secam se da je Vujovicka rekla da je moguce da mi se pod kontarceptivom izdvoje folikuli i ako se to desi da s tim izdvojenim folikulama idem na prirodni ICSI. Pa sam to prenele dr Milici u Jevremovoj koja mi je pratila ciklus pod kontraceptivima i koja je rekla da su male sanse jer kao to se desava valjda onim koje imaju bolju rezervu. Tad mi je bila cudna Vujina izjava, ali cini mi se da nisi jedina kojoj jajnici ferceraju i pod kontraceptivima

Ajd, valjda ce diferelin da ih malo ucutka
Idem u sredu kod Goce pa cu da predlozim i histero (mada sam histero vec odradila u novembru prosle godine). Mozda da uzmu isecak endo za definisanje da li kod mene postoji defekt lutealne faze i eventualno ako mogu da izboksam neku imuno analizu na isecku. Nego znas da ona salje u Valjevo...tako da nemam da biram gde cu!
Mada, sad nesto prebirem po secanju....PedjaDj mi je svojevremeno rekao da on bas ne voli 2 u 1....kao nije to bas dobro za organizam
Mini, znam kako je tesko kad s partnerom nisi na istim talasnim duzinama...probaj jedno vreme da radite na vama dvoma...ono, zivite zivot...nije lose taj poziv na pice posle posla...deluje kao da se ponovo upoznajete i muvate....mozda vam je bas to sad potrebno!
Lisy, kako je laparo na tebe delovala pozitivno...mislim, sta se otkrilo i otklonilo? Za bol me bas briga, sve cu da istrpim

, jedino mi je fuj brijanje na "brazilku"

Ipak sam ja malo konzerva
Jusy drzi tenziju pa kad dodje klimaks
Pronatal ince daje duzi period do analize bete, cini mi se nekih 18 dana od ET.
Možeš malo da izbugaraš Berluskonija
Lily, ne diraj nam Berluskonija

. Nablonja samo sto ne drzi njegov portret u spavacoj sobi (hihihihihihi). Milano nam je bio destinacija samo zbog njega (hihihihihi).