Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Posle orgazma u II fazi ciklusa da li imate menstrualnu bol? Meni se to redovno desava pred kraj ciklusa...nekad toliko boli da imam potrebu da popijem neki antireumatik. Ne znam da li je to normalno, mozda to govori o nekom problemu koji niko jos nije otkrio kod mene
E Nabla,Nabla - ti si jos Newbie Barbie...my dear girl... Orgazam je postao mislena imenica od kada se prave deca .... Kod mene su to odavno postali namenski radovi....naravno skoncentrisani oko ovulacije i pod prinudom - sto vise puta... Ko jos moze da postigne i orgazam ....
A tek sad kad mi se muz sakrio u vrecu . Ja jedino mogu da imam seks na daljinski ... A orgazam... Sta ga bre bese pa to? .
E bas si nam intimna, samo tako...
Ajd da nam budes ziva i zdrava pa navalis i po Nablonji i psenici...
Barbie - penzionerka Pa sad ako treba i neka tabletica...Ja bih popila celu saku
Ivana cestitam! Eto krenulo je, pa morale su i ove nase sive stranice malo da se zasarene.
Ajde sad brzo u kolonu jedna iza druge pa svi za Ivanom. Jer kao sto rekoh ovo je plodna godina.
Evo rezultata bete od jutros: 3240 U/l
Ovako izgledaju reference laboratorije:
1 nedelja trudnoce: 6-50
2 .........................: 50-500
3........................... 500-5000
Ako je punkcija bila 22 okt, onda je meni 3. nedelja zar ne?
Ova moja doktorka se nesto sokirala kako je visok rezultat mislice da sam ja u 2-oj nedelji??
Reko, da pitam ja moje drugarice, one to bolje znaju
Ivana70 napisao:Evo rezultata bete od jutros: 3240 U/l
Ovako izgledaju reference laboratorije:
1 nedelja trudnoce: 6-50
2 .........................: 50-500
3........................... 500-5000
Ako je punkcija bila 22 okt, onda je meni 3. nedelja zar ne?
Ova moja doktorka se nesto sokirala kako je visok rezultat mislice da sam ja u 2-oj nedelji??
Reko, da pitam ja moje drugarice, one to bolje znaju
Draga moja, vrlo vjerojatno je da ti imaš više bebica, a ne samo jednu
Čestitaaaaaaam!!!!!!
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
Ufgh, zagrcnuh se......jel si ti spremna na na vrtic oko sebe?
Ovako, ne mozes to gledati po tablici- ti si sad 4. nedelja+ koji dan (ako gledamo od pocetka ciklusa), odnosno kao 2 nedelje od zaceca, ali se uvek racuna od pocetka ciklusa.
Koji dan posle ET si radila betu? Koliko ti je embriona vraceno? Behu blastociste?
Meni ovo mirise na vise od dva (upssssssssss)
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0