..e, oda naša Ivi...ne vidim te kao registrovanog korisnika...Ajde, spavaj, odmaraj, laka ti noć, usni neki lepi san

Čekamo te sutra!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Estrofen? Svi kažu da je zakon...ali, ja ga ne koristim
Osećam se dobro...nakon prvih dana muljanja po stomaku...još par tabletica, pa zamislite treba da dobijem....nisam od 2001.!!!!!
Užas!
Mini, gledah onaj tvoj postovani suplement za endo, gro hrane već unosim, od ranije...danas kupih baš B1, a pravila pauzu sa selenom, sada ponovo to aktivirala...plus uzimamo oboje Zeolit - Recovery formulu...sa zeleim čajem.To je antioksidans...Zapravo, pre obroka+ tokom obroka pijem/o po šaku vitamina, minerala..m.mleč....beli luk u perlicama, aspirin...Hmm, u Srbiji ne postoji doza od 50mg...Omega3...folna..E, D3,kalcijum...jedno se žvaće, drugo siše, pre jela, posle...pa sve puta 2-3 u toku dana..
Zanima me šta znaš o ovim Climara flasterima?
Po nedelju dana držim jedan na telu, kao mogu da se kupam...hmm, kako će to da izgleda...A istovremeno treba da utrljavam divigil gel?
Dr. kaže 6 meseci, ali ja provalih da to može biti 4 meseca ukupno, jer za toliko imam lekića...Do 19. decembra na cykloprogynovi, posle+ Proginova....ali, ništa još ne znam kako ću koristiti ove mazalice i flastere...estradiol koža treba da apsorbuje kao...Hm, još malo pa prođe prvi mesec priprema...Ja sve nešto mislim da ću ja krajem februara...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A, gde se izgubiše one devojke? Bojanna ... Danijela9...evo, sve o endometrijumu iskopasmo...
Nevana ?
Jucy
Ne znam stvarno kako je vama dvema...A, ne usuđujem se da kažem...niš, niš,...
Laka noć, svima.