To što ti je rekao za magistarski itd....Izvini, što ga osuđuješ zbog toga? Šta tu nije istina?Pa, ljudi kada se komfrotiraju, i to kod tananih emocija, izkopaju iz malog mozga svašta, pa udri, bez milosti...naročito ako su pokidani, frustrirani...a razloga za frustraciju, kod vas ihihihhi! Zatim finansijska stvaka, ne može se nikako zanemariti!!! Da nje nema, ne bi on baš toliko zatezao! Čini mi se!
Da li sam ja to dobro razumela? Da li ti mislis da nije bilo normalno upisati magistarski sa 34? Ovo mi je malo bolna tacka, mora se reci!
Nadam se da si dobro... Ja sam imala utisak da ste ti i tm soulmates? Kakvi onda stresovi? Mislim da je rana menopauza vise genetski uslovljena ... Mada stres zna da bude gadna stvar, ali jos nisam cula da je neko od stresa dobio ranu menopauzu... Ja sam imal precancerous cells od stresa zato sto mi je bio vrisnuo imuni sistem.
Inace, eto, drago mi je da nisam jedini politicos... Partizanka - velis?
Inace od STepana sam dobila email nazad da kaze da razume pod kakvim je stresom mm i da ostanem in touch. Mudar covek, ha? Ili vrlo dobar sa PR i vulnerable partizankama... Ya sam inace stari Marxista!
Jedan Englez ovde, koji je inace urednik novina, je proofread moju magistarsku tezu i izjavio da sam commie! A ja sam eto pisala kako kapitalizam ima inherentne kontradikcije i bas sam kao case study koristila veliku depresiju 30 tih godina i pravila paralele sa 90 - tim i lepo prognozirala kako ponavljanje slicne krize nije uopste iskljuceno...

Nina - eto raduje me da cujem da jos neko vidi u Obaminom izboru neku nadu...
Kako si ti? Nemoj da mislis na donaciju. Ti si ipak ostala trudna ne tako davno... Mozda vredi videti sta je sa imunologijom i blood clotting. Ovde je jedna riba na primer, koja je na kraju uspela sa ivf om iz 9 tog puta, izgubila dete sa 5 meseci. To joj je bio 5 pokusaj. Izgubila je bebu zbog blood clotting i naredni put kad je ostala trudna, dobijala je clexane do 21 ukljucujuci i IVIG protiv NK celija na pocetku u prva 3 meseca. Mozda bi valjalo to istraziti.? Googliraj ime Yasmina Wight - mislim da imaju case studies o njoj.
Nablice - krenu u akciju... Nisam shvatila- sta ces to da radis? Mnogo radis. Malo se destressiraj... Ne daj se!