Ajde javljam se za 2-3 sata, odoh da odgledam film..ja sada glumim trudnicu a mm sve sprema, kuva, ne da mi da izadjem napolje

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Meni dani prolaze ko godine, kako cu izdrzati jos 8 dana do testaLily-an napisao:Ivana i Jucy, ali potpuno sam sigurna, ne baš kao vi, ali lepo imam i uzbuđenje i tremu, i strepnju ...od vaših testova...kako ću svoje podneti????
Inseminacijom se ubrizgava procisceno seme (najkvalitetniji deo) i to duboko u matericu gde treba, da se pri putu ne bi pogubili, izasli napolje i td. Uz to, rade se i inseminacije sa stimulacijom. Znaci isto si na stimulaciji jajnika kako bi se napravilo vise jc, te se onda radi inseminacija. Znam zenu koja je tako dobila trojke. Ne vidim zasto bi radila vantelesnu ako imas prohodne jajovode i tm ok spermogram. Ok, ako se ustanovi da jedino tako mozete imati decu ali iz tih i tih razloga. Po mom misljenju svaki postupak ima svoje i ne ide se na vantelesnu tek tako zato sto ne ostajes trudna, a svi ostali oko tebe lako ostaju. Pusti ostale, vi resavate vase probleme i ostvarujete svoje zeljenevena50 napisao:Sve ste u pravu, buduce mame!![]()
Jedino mi nije jasno sto bi inseminacija bila bolje resenje od tempiranog odnosa, obzirom da ne postoje Anti-sper.. antitela. Ja pre mislim da je VTO bolje resenje. Ne znam, nisam pametna, probacu sve sto mi kazu. Lose se osecam, vec 3 lekar kao neki hipohondar. Svi kazu mlada, izuzetno zdrava. A gde je onda beba? I nijedan lekar ne dozvoljava ti da kazes ja bih ovo ili ono nego ako si kod mene ima da me slusas, i tako prolazi vreme. A okolo naokolo ljudi ostaju trudni posle svega 2,3 eventualno 6 meseci.
Ovo je stvarno super, da istog dana i u istoj drzavijucyfruit napisao: ivana(pa mi smo isti dan imale transfer!!! sretno !!!!)