....evo me, opeeeet!
Eh, Ivana, hvala, hvala, spasiba! Vidi, ako veliš da ja imam literarnih sklonosti, onda moram reći da si ti pravi potencijal za npr. seminarske radove, a ja to vidim ovako, prema svim tvojim dosadašnjim postovima:
red argumenata - red obrazloženja- pa red zaključaka!!! Shvataš?

Dobro,je dobro, baš si pozitivna i čini mi se da si nekako rasterećena!
I ja se danas bolje osećam...isključila sve telefone...na fiksni ne odgovaram,,,,oblačno i toplo vreme mi baš prijaju!
Nego, dajte, recite, da li baš ovoliko moram da jedem? Cikloproginova je kombinacija estrogena+ progesteron, a kasnije dodajem još i samo progesteron- čistu Proginovu? Ali, bre, jedem kao termit!

Ne izlazim iz kuhinje!Čak mi je i kolegenica, koja me nije videla od Rusije, rekla da sam se "malo popravila", kaže čini joj se...Ali, reče i da joj izgledam nekako lepo?

Ja joj kažem, da patnja produbljuje lepotu...ali, zavirih malo u svoj lik u ogledalu, pa ne znam šta bih rekla?! Nisam baš više tako manekenski mršava u licu!
A, kako stvari stoje, počeće da kipi i po telu? Da li vi jedete neobičajeno?Dok ste na kontraceptivima i sl? Mislim, bez ustručavanja hoću da kažem, setih se priče Ivanine drugarice...Ako sam trudna, onda sam trudna, a ako nisam ne znači da volim da dodajem kilograme,,,ili to ide tako...a, baš me dr. pitala da li sam se gojila sa Cikloproginovom, ranije, hmm, rekla sam da sam je odlično podnosila...zato se opredelila za ovu varijantu??
Još nešto,Ivana,
sada ste išli na zamrzavanje 1 embriona?U Repromedi?Da li si potpisivala na tu okolnost sa njim neki protokol, aplikaciju o zamrzavanju, popunjavala neki obrazac o med. tretmanu? Meni su ovi poslali najklasičnije ugovore - postaviću ih ovde.Za sve!
Ne znam da li ste gledale priču o ženi koja je izgubila ovul. rezervu, a ranije uradili zamrzavanje embriona, ali ona se razišla sa tim tipom, i on zabranio korišćenje njegovog spermatozioda...A, njoj mučenici to jedini način da postane majka....podnela tužbu sudu u Strazburu..I, odbili je u prvom stepenu! Sa 7:2 sudsko veće, Dakle, sedam sudija bilo protiv! U vreme snimanja čekala se odluka drugog stepena pred ovim sudom! Eh, vidite čega sve ima...
Ajde, Lisy, ti si sveža sa cykloprogynovom, javi se ...
I, je li neka koristila esatrogenske kremove - gelove? I to sam dobila...Sa tim krećem krajem novembra...
Ta, gde ste...?????
I, da, da mi duša ne bude grešna, ako je ostalo nejasno, onaj moj G iz Rusije, čovek je sve učinio da mi imamo komfor u tom stanu, avio karte,...Nisam vam pričala i o tim nekim lepim stvarima, eto, bi nešto i od toga...Niti o ruskinjama...