Ivana,
Juicy,
kako ste? Kako vam protiču ovi dani, do testa? Čuvajte se!
...sa rezervom primiti sledeće što ću reći, jer nisam baš u redovnom stanju....ovih dana...dakle,
MINI,
daj, ima još vremena do januara!
rekla si da ćeš mu dati rok od 3 meseca...
vidi šta sve stoji u tvom potpisu...pa, rekoh već, bio je sa tobom sve vreme...trebalo je to proći...on sa tobom, ...zajedno...sve se lakše podnosi u mlađim godinama...zub vremena je čudo opako...
hmmm, "igračka"...rekao...što ga osuđuješ zbog toga?Mišljenja sam da je to prirodan izraz i za ostale "normalne" situacije...hajde da se malo preispitamo...ne vidim ništa pežorativno u tom njegovom stavu....osećam sada tvoje grrr

Da, meni je potrebno dete!!!!A ako se može nazvati igračkom, onda mi treba i igračka!!!....... Koji su razlozi? Bespredmetno ih je nabrajati....Koliko se njih igra roditeljstva, ali samo zato što su već postali biološki roditelji, to je kao u redu...
...opet ja...rekli smo nema foliranja...i ja nemam uopšte problem sa savešću da kažem treba mi dete...i kao igračka...u prenosnom smislu...koja će te oplemeniti i učiniti tvoj život kvalitetnijim, a ti njemu podariš život i svu ljubav...što se ne dovodi u pitanje,...svakoga ko ulaže i minimum napora da ostvari taj cilj, želju , potrebu, svejedno kako ćemo nazvati...
Mislim da hoće da zna gde je kraj, tj. kada će biti kraj?zar mu ne možeš dati obećanje da pokušate još jednom?
Nakon toga, vidi hoćeš li ostatak života provesti sa njim...
Inače, nikada ne bih išla na opciju: donirana sperma + donirana j.celija! Toj je moj stav, i sama pomisao na tako nešto izaziva u meni gađenje, strah, i malo mi je na granici normalnog...
Ajd, ćao!
ps. ne zaboravi na rečenicu pre obraćanja...