Cao, cao, evo stigosmo nakon 2 dana puta (sa spavanjem u Austriji)... mm kupio 2 mega jastuka i jorgan te mi napravio krevet na zadnjim sedistima gde sam ja sve vreme lezala u mekanom.. svi smo se lepo popakovali zajedno sa cupavcem koji je bio divan za sve vreme boravka tamo
Danas jos imam odmor a od ponedeljka na posao.
Secate se da sam vam pricala kako su sada u jeku testovi na projektu koji ja vodim.. e pa zbog toga sam imala problema sa koleginicom koja je krenula da me opanjkava kod svih kako sada uzimam odmor a je li ona jadna ce morati sve da trpi posao. U stvari crkla je od ljubomore sto mi je sef na njene oci potpisao odmor a ni rec nije rekao niti postavio neko pitanje.. ode ti ta jadnica kod istog nam sefa da se zali, a on je lepo posalje kod mene da sa mnom razgovara ako ima neki problem

E pa posto se tu do daske zaj... onda krene da mi kuka i da vice kako vise nikada nece najpre ici kod sefa nego ce u buduce licno da mi kaze sta je "muci" . Tada sam joj rekla da ne uzimam odmor kako bih se setkala nego da imam ivf tretman i isto sam posle ispricala i sefu, da ne bude nesporazuma i losih inerpretacija + insistirala da kaze i direktoru kako bih sto pre prekinula taj losi uticaj koji je ova krenula da mi podmece ne bi li sebe kao uzdigla..
Lily, ovo sve pricam ne bi li ti dala neku ideju kako da postupis na poslu. Ne znam, verovatno nije isti kontekst ali mislim da je bolje ispricati sta je po sredi, te ljudi ne mogu da ti zameraju odsustvovanje,..u suprotnom dajes prostora za slobodne i zlurade interpretacije sto samo moze da ti steti! Tu se naravno brze bolje nadograde oni oportunisti koji zele tvoje mesto. Najbolje je po meni direktno razgovarati sa big bossom i lepo objasniti situaciju.
Sve je to nebitno pored ovih nasih velicanstvenih planova i pokusaja ali ne mozemo dici ruke od svega u zivotu i samo se posvetiti jednoj stvari, na zalost ili na srecu, moramo ujedno resavati i druge situacije, ostvarivati i druge planove, baviti se drugim aktivnostima.. Po meni svaka iskljucivost nije prirodna i vodi u zatvaranje, opsesiju, cak i nerazumna rasudjivanja i usiljene - pogresne odluke.
Meni je barem u zivotu jedino dobro islo kada sam imala balans.. e sada, znam da rezultati testa nemaju blage veze sa celom ovom teorijom, ali na to apsolutno ne mogu da uticem.
Bas sam vas se uzelela, te se malo raspisah.