GINEKOMASTIJA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2012 5:27 pm
Re: GINEKOMASTIJA
sto se tice grudi ona su za mene ok, samo me nerviraju ti kolutovi...nekako su mi preveliki i odvratno mi izgleda... bradavice mi se smanje i ukrute na hladnoci i kada se najezim i onda to mnogo lepse izgleda...zanima me ako nije ginekomastija, sta je onda i da li neko ima resenje za to?
konacno da sam nasao neku dobru temu o ovome, poceo sam da citam presao sam 10-ak strana ali kad imam vremena sve cu protitati. Evo neke moje slike sta mislite o ovome?

ja takodje imam problem sa bazenom i stalno izbegavam drugove kad me zovu (poslednji put sam isao u 7. razredu) a ovaj problem je poceo izmedju 7. i 8. razreda (sad sam zavrsio 2. godinu).

ja takodje imam problem sa bazenom i stalno izbegavam drugove kad me zovu (poslednji put sam isao u 7. razredu) a ovaj problem je poceo izmedju 7. i 8. razreda (sad sam zavrsio 2. godinu).
па то ти је гинекомастија,жлезда се повећала,кад прође пубертет то се повуче.....Код ендокринолога ти је преглед.Уради ти хормонски преглед крви,ултра звук груди...Ако ти смета психички, операција је бесплатна до осамнаесте године...Иначе ништа посебно велико-каквих има случајева(ружно изгледа кад се сало ту нађе)тако да имаш среће 

pa da tako nesto cak i leti uvek nosim donju majicu
nego poceo sam da vezbam sta mislite ako malo oblikujem grudi kako ce to da uzgleda i koje su sanse da te ovo povuce posle puberteta?

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 20, 2012 3:24 pm
Zdravo svima,zeleo bih da podelim svoje iskustvo sa vama,a kad sam vec tu da dobijem neke korisne savete.. Naime,operisao sam se pre 5 dana(ponedeljak),i evo vec sam kuci,od juce.. Operacija je bila pod opstom anestezijom i sve je proslo kako treba..drenovi su mi skinuti nakon 2 dana,a onda sam pusten kuci posle jos 2 dana..
Nista strasno,imam blage bolove,tj kao da imam upalu misica,tako da to nije nista strasno.. Malo mi samo smetaju ovi elasticni zavoji,jer su dosta stisnuti uz telo.
E sad,zeleo bih da pitam clanove koji su vec prosli kroz sve ovo,koliko dugo traje oporavak i kad se mogu vratiti ficikim aktivnostima? Da li skidanje konaca boli? I ja nisam dobio nikakvu majcu(steznik),vec su to samo elasticni zavoji,i idem vec sutra na previjanje,pa posle valjda o5.. ne znam koliko dugo cu morati da bakcem sa tim zavojima,jer je nezgodno zbog odrzavanja higijene i svega ostalog.. Ako moze neko ko je sve to odradio da mi se obrati, hvala unapred!
Nista strasno,imam blage bolove,tj kao da imam upalu misica,tako da to nije nista strasno.. Malo mi samo smetaju ovi elasticni zavoji,jer su dosta stisnuti uz telo.
E sad,zeleo bih da pitam clanove koji su vec prosli kroz sve ovo,koliko dugo traje oporavak i kad se mogu vratiti ficikim aktivnostima? Da li skidanje konaca boli? I ja nisam dobio nikakvu majcu(steznik),vec su to samo elasticni zavoji,i idem vec sutra na previjanje,pa posle valjda o5.. ne znam koliko dugo cu morati da bakcem sa tim zavojima,jer je nezgodno zbog odrzavanja higijene i svega ostalog.. Ako moze neko ko je sve to odradio da mi se obrati, hvala unapred!
Najgore je proslo, zavoje ces nositi do 2 nedelje, ne verujem duze, konci su malo neprijatni kad se skidaju al nije to sad neki bol.. Za fizicku aktivnost bih sacekao barem 3-4 nedelje pa onda po sopstvenom osecaju, a za grubu kontaktnu aktivnost i duze...
Колико си платио операцију?И где си то обавио?хвала унапред.......LebronJames napisao:Zdravo svima,zeleo bih da podelim svoje iskustvo sa vama,a kad sam vec tu da dobijem neke korisne savete.. Naime,operisao sam se pre 5 dana(ponedeljak),i evo vec sam kuci,od juce.. Operacija je bila pod opstom anestezijom i sve je proslo kako treba..drenovi su mi skinuti nakon 2 dana,a onda sam pusten kuci posle jos 2 dana..
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2012 1:00 am
Dali neko zna dali moze da se operise ginekomastija besplatno i ako moze koji su uslovi za besplatnu operaciju? Imam 27 godina.
Колико знам-плаћа се,јер то третирају као естетску хирургију....Можеш да промениш пол бесплатно а ово се плаћаbobanspasic napisao:Dali neko zna dali moze da se operise ginekomastija besplatno i ako moze koji su uslovi za besplatnu operaciju? Imam 27 godina.

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2012 1:00 am
Pa vidim na forumu da neko prica da moze a neko da ne. Pa me blam da idem kod doktora za dzabejaroslav napisao:Колико знам-плаћа се,јер то третирају као естетску хирургију....Можеш да промениш пол бесплатно а ово се плаћаbobanspasic napisao:Dali neko zna dali moze da se operise ginekomastija besplatno i ako moze koji su uslovi za besplatnu operaciju? Imam 27 godina.(тако ти је у Србији) ..Исто смо годиште
,Ја чекам јесен па на операцију,нема шансе да носим стезник пар недеља по овој врућини....поз

1500 евра,преноћи се на клиници,стезник се носи пар недеља..bobanspasic napisao:Pa vidim na forumu da neko prica da moze a neko da ne. Pa me blam da idem kod doktora za dzabejaroslav napisao:Колико знам-плаћа се,јер то третирају као естетску хирургију....Можеш да промениш пол бесплатно а ово се плаћаbobanspasic napisao:Dali neko zna dali moze da se operise ginekomastija besplatno i ako moze koji su uslovi za besplatnu operaciju? Imam 27 godina.(тако ти је у Србији) ..Исто смо годиште
,Ја чекам јесен па на операцију,нема шансе да носим стезник пар недеља по овој врућини....поз
Koliko ti para traze zlikovci ?
evo i ja imam taj problem,skoro sam saznao da imam ginekomastiju,pocinjem da prikupljam nalaze i videcu gde cu se operisati,u boru je operacija 800e sa uputom a bez njega 1150e dosta je jeftinije,pa cu vrv da uzmem taj uput i potrebne analize i idem tamo,jer ovo po drzavnim ustanovama ima da se otegne,samo dok povadim nalaze treba 3meseca...pozdrav svima,vi ste mi podrska 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 14, 2010 2:59 pm
Da li je za prolaktin potrebno nejesti ili se nečeg pridržavati pre vađenja? Molim brz odgovor. Hvala
Pozdrav. Imam 16 godina i imam uvecane grudi ili ti ginkomastiju. Ne znam zasto kada nisam buckav. Moji roditelji nece ni da cuju za operaciju, kazu da je to sasvim ok, a realno ni nemam bas para za operaciju. Pa me zanima da li ima neki drugi lek, neki caj ili nesto slicno sto moze pomoci?
Jedino lek koji ti moze prepisati endokrinolog, al nije efikasan kao operacija. Razgovaraj sa roditeljima, pripremi literaturu, clanke i slicno na tu temu da se malo informisu.
Nisam siguran, al mozda kao maloletan mozes da se operises besplatno, treba to proveriti i iskoristiti ako je moguce.
Nisam siguran, al mozda kao maloletan mozes da se operises besplatno, treba to proveriti i iskoristiti ako je moguce.