Ma meni u odnosu na grudni koš bradavice nisu ništa posebno velike, ali da, imaju taj kesasti izgled..Medjutim, da je samo tako, onda bi jednostvno bile opuštene, ne bi imale onaj ispupčeni izgled kad stojim uspravno. Uostalom ja sam čak mršaviji nego što bi trebalo trenutno, i tu na grudima ne bi trebalo da ima ničega osim kože i mišića, a ovo što trenutno imam svako nije izged grudi jednog mršavog čoveka. Desetak dana već ekstremno puno vežbam (trčanje, sklekovi, propadanja, trbušnjaci i zgibovi), ako ništa drugo, bar bi trebalo da nemam ničeg tu, ali i dalje imam nečeg.
Recimo najviše mi se svidja kako mi grudi izgledaju nakon što odradim serije sklekova noseći onaj elastični zavoj. Kada nakon toga skinem i pogledam grudi, one izgledaju kao da u životu nisu videle gino. Pripodan muški oblik grudi, ravne bradavice... Ali čim neko vreme ne nosim steznik, sve se opusti i dobije se ta gino forma u spoljno-donjem delu grudi, oko bradavice. Dakle same bradavice budu kupaste kao i pojas od možda cm oko nje, ne mnogo, ali ipak dovaljno mnogo da mi bude neprijatno i da bez majce stojim uspravno kao da su mi nabili motku u d**e

, jer ako se malo izgrbavim taj deo oko bradavice iskoči od regularnog oblika grudi.