GINEKOMASTIJA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 29, 2011 11:50 am
Re: GINEKOMASTIJA
Ma nije nista drugacije u drzavnim, cak stavise ! Samo, ne moze svako da ceka. Ko se naoruza strpljenjem, proci ce za DZ 

-
- Novi član
Opet double post, ali sta cu kad je tema zamrla. Bio sam kod endokr. i napisano mi je da sam srednje gradje(muskulature) blabla, dala mi misljenje da idem kod urologa, na pregled testisa (fizicki pregled), ultrazvuk grudi i testisa i test hormona. To sad dok pozavrsavam, potrajace par dana, ali posle idem opet kod nje da vidimo jesam li za pod noz
i dalje setam ulicom i kad se vidim u staklu negde, zamrzim samog sebe. Bukvalno se vide bradaje u pm (a i sisici su mi poveci od teretane tako da je bruka izrazen problem). Svi ovi pregledi kostaju oko 20 000RSD kod privatnih doktora, tako da se svakome isplati da ceka drzavnu sluzbu. Toliko od mene, pisem jos kad budem imao sta. Pozdrav svima

ja sam juce bio kod endokr. (cekao sam mesec dana na pregled) i ona mi je dala da uradim kod radiologa (valjda se tako zove) EHo obe dojke,a poslala me u neku DNEVNU BOLNICU da uradim te analize hormona.ovo za hormone sam zakazao za nekih 10 dana (mogao sam i ranije li imam neke obaveze,a ona rece da taj dan nesmem nista da radim ,da to traje 2-3 sata) a kod radiologa cu da pokusam da zakazem na isti dan kad budem isao na analizu hormona (ako bude moglo).ova kaze da te analize hormona stizu tek za 2-3 nedelje.to mu dodje da bi ja kod endrokrinologa mogao da stignem oko 15.septembra i da mi ona tu da uput za hirurga
e tako se nadam da ako se ceka na operaciju 4-6 meseci ja bi sa ovim problemom bio gotov oko marta.daj boze da se ovako ostvari kako sam planirao
e tako se nadam da ako se ceka na operaciju 4-6 meseci ja bi sa ovim problemom bio gotov oko marta.daj boze da se ovako ostvari kako sam planirao
Doctorinja napisao:Opet double post, ali sta cu kad je tema zamrla. Bio sam kod endokr. i napisano mi je da sam srednje gradje(muskulature) blabla, dala mi misljenje da idem kod urologa, na pregled testisa (fizicki pregled), ultrazvuk grudi i testisa i test hormona. To sad dok pozavrsavam, potrajace par dana, ali posle idem opet kod nje da vidimo jesam li za pod nozi dalje setam ulicom i kad se vidim u staklu negde, zamrzim samog sebe. Bukvalno se vide bradaje u pm (a i sisici su mi poveci od teretane tako da je bruka izrazen problem). Svi ovi pregledi kostaju oko 20 000RSD kod privatnih doktora, tako da se svakome isplati da ceka drzavnu sluzbu. Toliko od mene, pisem jos kad budem imao sta. Pozdrav svima
vidis,meni nije trazila da idem kod urologa i eho testisa da uradim,mada kad onaj radi eho dojki mogao bi da da snimi i dole

-
- Novi član
hahaha ma opusteno, ima ko ce da gleda dole, ne mora doktorka xD nego, znas kako, ne verujem da se toliko dugo ceka na rezultate za hormone, a evo i zasto : moj endokrinolog mi je rekla 4. avgusta ovo - " Uradi sve sto sam ti napisala i dodji do 20. avgusta kod mene(samo udji preko reda da procitam rezultate da bih videla sta dalje sa tobom)". Iz toga zakljucujem da ne treba toliko vremena koliko su tebi rekli, mada opet sve zavisi, ti si u KG, nz kako tamo to funkcionise :S
I da, nmvz koliko te cimaju, ako nemas pare za privatne klinike, budi uporan inace ces biti u ku*cu jos gorem nego pre nego sto si poceo sve to.
Upoznao sam jednog gyno-a koji je odustao. Bolje da nisam ....
I da, nmvz koliko te cimaju, ako nemas pare za privatne klinike, budi uporan inace ces biti u ku*cu jos gorem nego pre nego sto si poceo sve to.
Upoznao sam jednog gyno-a koji je odustao. Bolje da nisam ....
Od teretane grudi sa ginekomastijom mogu samo bolje i lepse da izgledaju, gore nikako... To je dokazano...
Netacno. Ko ima uvecane mlecne zlezde, na lepo razvijenom grudnom misicu bradavica jos vise strci i upadljivije je..
kako moze lepse da izgleda ako su grudi mlitave i sve visi, nego kada je sve lepo oblikovano?
Znam po sebi, posle teretane grudi izgledaju mnogo mnogo bolje, dok su misici jos naduvani..
Znam po sebi, posle teretane grudi izgledaju mnogo mnogo bolje, dok su misici jos naduvani..
kako mislis,pa meni ce doktorka da predlozi ili neke lekove ako je do hormona (nadam se da ne) ili operacija (tome se nadam) i ja posle samo cekam kad ce mi hirurg zakazati ,dal za 2 dal za 6 meseci meni je svejedno jer meni je bitno da sledeceg leta mogu NORMALNO obuci majicu.koliko sam procitao ovde samo prvih mesec dana posle operacije moras da se pazis dok to zarase ,posle sve ide normalnoDoctorinja napisao:hahaha ma opusteno, ima ko ce da gleda dole, ne mora doktorka xD nego, znas kako, ne verujem da se toliko dugo ceka na rezultate za hormone, a evo i zasto : moj endokrinolog mi je rekla 4. avgusta ovo - " Uradi sve sto sam ti napisala i dodji do 20. avgusta kod mene(samo udji preko reda da procitam rezultate da bih videla sta dalje sa tobom)". Iz toga zakljucujem da ne treba toliko vremena koliko su tebi rekli, mada opet sve zavisi, ti si u KG, nz kako tamo to funkcionise :S
I da, nmvz koliko te cimaju, ako nemas pare za privatne klinike, budi uporan inace ces biti u ku*cu jos gorem nego pre nego sto si poceo sve to. Upoznao sam jednog gyno-a koji je odustao. Bolje da nisam ....
ja se razmisljam dali da krenem u teretani a imam ginekomastiju,jer imam problem sa kicmom (malo sam pogrbljen bas zbog ginekomastije,da se bradavice nebi toliko videle,a i zbog posla a i sedenje za kompjuterom)
e sad da vas pitam,jer pametno da krenem u teretanu,jer ako se nabildujem ,kicma ce mi ostati pogrbljena ili da sacekam da resim problem sa ginekomastijom,pa da pomocu plivanja prvo resim problem kicme pa tek onda da krenem normalno u teretanu ?
ja sam skoro do prosle godine imao 105-110 kg,sad sam smrsao na 93-95 i samo mi je stomak ostao i naravno grudi zbog gineko.
e sad da vas pitam,jer pametno da krenem u teretanu,jer ako se nabildujem ,kicma ce mi ostati pogrbljena ili da sacekam da resim problem sa ginekomastijom,pa da pomocu plivanja prvo resim problem kicme pa tek onda da krenem normalno u teretanu ?
ja sam skoro do prosle godine imao 105-110 kg,sad sam smrsao na 93-95 i samo mi je stomak ostao i naravno grudi zbog gineko.
-
- Novi član
Kad ti je zlezda uvecana pa podignes jos malo zlezdu nabildovanim misicem, veruj mi da ne postoji nista gadnije na svetu za videti.
@bakikg : buraz, batali teretanu, cekaj operaciju. A posle kad sve zavrsis i kad ti zaraste sve, onda cepaj plivanje i trcanje (kardio treninzi) to je mama za celo telo
nema greske...
@bakikg : buraz, batali teretanu, cekaj operaciju. A posle kad sve zavrsis i kad ti zaraste sve, onda cepaj plivanje i trcanje (kardio treninzi) to je mama za celo telo

znaci posle operacije samo plivanje i trcanje,nikakvi tegoviDoctorinja napisao:Kad ti je zlezda uvecana pa podignes jos malo zlezdu nabildovanim misicem, veruj mi da ne postoji nista gadnije na svetu za videti.
@bakikg : buraz, batali teretanu, cekaj operaciju. A posle kad sve zavrsis i kad ti zaraste sve, onda cepaj plivanje i trcanje (kardio treninzi) to je mama za celo telonema greske...
a i ja ne zelim da se napumpam pa da mi ledja budu kao sifornjer

-
- Novi član
Pa nz koliko imas godina, ako si mlad, razvices se lepo i od trcanja+plivanje... Samo nemoj da se opterecujes misicima. Kad radis kardio trening ostaju misici, skida se suvisno salo + nema nista zdravije za telo od kardio vezbi.
@doctorinja
Kad ti je zlezda uvecana pa podignes jos malo zlezdu nabildovanim misicem, veruj mi da ne postoji nista gadnije na svetu za videti.
Otkud ti to? Jesi isao u teretanu pa znas? Odradi trening grudi i posgledaj kakve su ti posle treninga dok su misici naduvani, sve ce ti biti jasno..
I npr.pogledajte slike bildera i razvijenih ljudi sa ginekomastijom, i mlitave grudi, razlika je velika.. Stvarno ne znam otkud vam ove gluposti...
Otkud ti to? Jesi isao u teretanu pa znas? Odradi trening grudi i posgledaj kakve su ti posle treninga dok su misici naduvani, sve ce ti biti jasno..
I npr.pogledajte slike bildera i razvijenih ljudi sa ginekomastijom, i mlitave grudi, razlika je velika.. Stvarno ne znam otkud vam ove gluposti...
-
- Novi član
Naravno da sam isao u teretanu - prilicno dugo
I znam o cemu pricam. Sto je veci (naduvaniji misic) to ginekomastija vise dodje do izrazaja. A sto ti kazes "mlitave" ili grudi bez teretane ja nisam imao pre teretane, bile su mi samo bradavice naduvene. Sad mi je posle teretane, sisa veca od nekih devojaka sa kojima sam bio