GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Tetovaza preko ginekomastije- Kako to izgleda??!
Ne kapiram 

Pa kada bi stavio tetovazu preko celih grudi (naravno jedne strane), dali bi to otklonilo paznju sa gino, dali se manje primecuje, itd.?
Pa jel se manje primecuje stomak ako se istetovira?
Cak moze da bude i jos gore jer ce tetovaza da privlaci paznju... Najbolje je resiti problem ginekomastije a tetovaza ce lako posle da se odradi...
Cak moze da bude i jos gore jer ce tetovaza da privlaci paznju... Najbolje je resiti problem ginekomastije a tetovaza ce lako posle da se odradi...
pa citao sam neke price da se posle tetovaze manje primeti... Ali salzem se da je naravno najbolje prvo resiti gino..
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 29, 2011 11:50 am
Poz ppl, tek sam se sad registrovao, jer sam hteo da podelim problem sa vama 
Imam ginekomastiju ceo zivot (citaj - otkad znam za sebe) i siguran sam da imam jer sam poredio slike drugih sa mojim sisicima
. Sad imam 20 - u julu ce 21.
Pocelo je da mi pravi velike probleme - tripujem, nabio sam sam sebi komplexe.
Vec sam bio kod lekara opste praxe da mi da uput za ENDOKR.
Iskustvo korisnika vlx88ns mi je dalo nitro da odmah zapucam da sredim to (ja sam mislio da sam "only one on bloddy world" sa ovim problemom)
Sutra odmah posle posla palim kod END-a, na pregled..
Samo, niko nista nije pisao o tome - idem u KBC "Bezanijska Kosa", pa ne znam da li je tamo haos kao i svuda ( redovi i tako to) ili cu ipak morati da platim privatnog END-a ?
Aktiviracu se malo na ovoj temi, jer vidim da nisam jedini sa ovim problemom, da drugima ulijem poverenje u izlecenje.
Pisem sutra - prekosutra kako tece proces izlecenja, pozdrav

Imam ginekomastiju ceo zivot (citaj - otkad znam za sebe) i siguran sam da imam jer sam poredio slike drugih sa mojim sisicima

Pocelo je da mi pravi velike probleme - tripujem, nabio sam sam sebi komplexe.
Vec sam bio kod lekara opste praxe da mi da uput za ENDOKR.
Iskustvo korisnika vlx88ns mi je dalo nitro da odmah zapucam da sredim to (ja sam mislio da sam "only one on bloddy world" sa ovim problemom)

Sutra odmah posle posla palim kod END-a, na pregled..
Samo, niko nista nije pisao o tome - idem u KBC "Bezanijska Kosa", pa ne znam da li je tamo haos kao i svuda ( redovi i tako to) ili cu ipak morati da platim privatnog END-a ?
Aktiviracu se malo na ovoj temi, jer vidim da nisam jedini sa ovim problemom, da drugima ulijem poverenje u izlecenje.
Pisem sutra - prekosutra kako tece proces izlecenja, pozdrav

-
- Novi član
Izvinjavam se za double post, ali ovo zdravstvo je stvarno najgore u Evropi !
Isao sam kod endokrinologa, na salteru mi je zena (vrv neka sestra) rekla da se zakazuje, ja sam rekao da moze i zakazala mi je za 04.08. TEK TAD PREGLED! A DOTAD MOGU SAM SEBI DA IZVADIM I ZLEZDE I MAST OKOLO!
Ali ok, bez nervoze, sad cu probati drugi metod, da idem u privatnu kliniku kod endokrinologa, pa sa njegovim rezultatima da odem kod lekara opste praxe po uput za hirurga.
Nisam verovao kad mi je rekla koji je datum :O
Isao sam kod endokrinologa, na salteru mi je zena (vrv neka sestra) rekla da se zakazuje, ja sam rekao da moze i zakazala mi je za 04.08. TEK TAD PREGLED! A DOTAD MOGU SAM SEBI DA IZVADIM I ZLEZDE I MAST OKOLO!
Ali ok, bez nervoze, sad cu probati drugi metod, da idem u privatnu kliniku kod endokrinologa, pa sa njegovim rezultatima da odem kod lekara opste praxe po uput za hirurga.
Nisam verovao kad mi je rekla koji je datum :O
Jako se dugo ceka na specijalisticke preglede, mesec i par dana uopste nije mnogo kako ume da bude... Vidi za cenu privatnog pregleda.
Ma ja sam isao privatno kod endokrinologa, na preglede itd. I kada sam otisao kod odktorice opste prakse, ona mi samo dala uput kod drzavnog endokrinologa, koji ako ima volje moze da te posalje kod plasticnog.. Ali meni je dao da 6meseci pijem nolvadex i omega3, i zakazao mi za 4meseca kontrolu.
-
- Novi član
Prijem kod privatnog endokrinologa = 4 do 5.000.
+ sve analize koje treba da se odrade = 4-5.000.
Znaci, bez 100 jevreja nema uputa za noz.
Cekacu avgust i trazicu od doktora da mi odma da uput za hirurga, nmg vise ni dana da cekam.
+ sve analize koje treba da se odrade = 4-5.000.
Znaci, bez 100 jevreja nema uputa za noz.
Cekacu avgust i trazicu od doktora da mi odma da uput za hirurga, nmg vise ni dana da cekam.

Kako izgleda pregled kod endokrinologa?kad i koliko cesto se on odlucuje da za ginek. propise hormone i tablete(jesu u pitanju pare koje drzava daje za operaciju pa da ustedi )?da li se sa ovim tabletama i hormonima moze u potpunosti ukloniti gineko(ako neko zna iz vlastitog iskustva)i kad se vidi rezultat?mogu li te tablete dovesi do nezeljenih poslijedica?postoje li jos neki efikasni nacini za rjesavanje g.m. Osim operacije?izvinite o5 zbog ovoliko pitanja,odg. Trebaju hitno(do sutra ujutru).
Tesko da je do sada iko sa hormonima u porpunosti uklonio, na ovom forumu sam prvi put uopste i video slucaj da su prepisani hormoni zbog toga.
Sem operacije nema pravog i kompletnog resenja.
Endokrinolog opipa grudi, moze da uradi i ultrazvuk i trazi analize hormona. Uz to moze da obavi kompletan pregled, npr da pogleda testise da nema tu nekog problema u razvoju..
Inace, moguce je da se same analize placaju i kod drzavnog jer ih mozda ne pokriva osiguranje...
Sem operacije nema pravog i kompletnog resenja.
Endokrinolog opipa grudi, moze da uradi i ultrazvuk i trazi analize hormona. Uz to moze da obavi kompletan pregled, npr da pogleda testise da nema tu nekog problema u razvoju..
Inace, moguce je da se same analize placaju i kod drzavnog jer ih mozda ne pokriva osiguranje...
-
- Novi član
Pa i da se placa, sigurno ne bi bila neka basnoslovna cena. Nije nista strasno to kod endokrinologa, meni je samo cim da me ne smara sa tim hormonima i lekovima, izricito cu traziti hirurski zahvat a ne da se sprdam sa tim stvarima (jer sam ubedjen da ne moze da se izleci nekom terapijom). Nisam se jos operisao ali se vec osecam 10x bolje nego pre odlaska kod doktora. Poslao sam mail jednoj privatnoj klinici u BG-u, pitanje - koliko kosta endokrinolog - pregled + sve potrebne analize za operaciju, a oni su mi preko toga poslali i cenu samog hirurskog zahvata i stvarno mi je bilo malo cudno, cena prava sitnica - 250.000. Za te pare mogu 3 puta da letujem jbt...
Samo da dodje i taj 4ti avgust. Ne znas Dejane mozda koliko meseci cu morati da cekam na hirurga ? Msm, znam da sve zavisi, imam vezu za hirurga, ali bolje da ide sve svojim tokom..
Samo da dodje i taj 4ti avgust. Ne znas Dejane mozda koliko meseci cu morati da cekam na hirurga ? Msm, znam da sve zavisi, imam vezu za hirurga, ali bolje da ide sve svojim tokom..
Sve zavisi... Ako imas vezu ne ustrucavaj se
Meni je plasticni hirurg u Tirsovoj zakazao kontrolu za 6 meseci a sam je rekao da nema sanse da se povuce...
Privatno je moguce da cene jesu 1500-2000e
A cena analiza krvi moze lako da bude 3000din po privatnim laboratorijama, nisu jeftine te analize.

Meni je plasticni hirurg u Tirsovoj zakazao kontrolu za 6 meseci a sam je rekao da nema sanse da se povuce...

Privatno je moguce da cene jesu 1500-2000e
A cena analiza krvi moze lako da bude 3000din po privatnim laboratorijama, nisu jeftine te analize.
-
- Novi član
Do 4og se offujem, pisem posle 4og. Hvala na savetima/informacijama
Poz

Poz