Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
laki lane napisao:poz ljudi,danas bio kod hirurga i kaze mi da na skali od 1 do 10 ja imam 1.5(a meni jako smeta)kaze mi da bi radili sa onim kanaliama valjda za liposukciju i sa njim bi presecali zlezdu i tako je vadili napolje???(ono sto sam video i cuo citajuci forume je da se pravi rez ispod bradavice i vadi zlezda)ovaj doktor me je skroz zbunio,da li neko zna jel se stvarno sad tako radi ili me samo zavlaci ne bi li uradio samo lipo?ako neko zna molim za odgovor...
Ja to prvi put cujem... Na svim operaciama ginekomasije koje sam gledao, zlezde su vadili preko reza ispod bradavice...
laki lane napisao:poz ljudi,danas bio kod hirurga i kaze mi da na skali od 1 do 10 ja imam 1.5(a meni jako smeta)kaze mi da bi radili sa onim kanaliama valjda za liposukciju i sa njim bi presecali zlezdu i tako je vadili napolje???(ono sto sam video i cuo citajuci forume je da se pravi rez ispod bradavice i vadi zlezda)ovaj doktor me je skroz zbunio,da li neko zna jel se stvarno sad tako radi ili me samo zavlaci ne bi li uradio samo lipo?ako neko zna molim za odgovor...
Ja to prvi put cujem... Na svim operaciama ginekomasije koje sam gledao, zlezde su vadili preko reza ispod bradavice...
Ljudi kako da ubacim slike mog problema,tacnije ogromnih bradavica?Pokusavao sam na sve nacine ali mi ne uspeva!!
Inace,bio sam u Zvecanskoj i tamo su mi rekli da za salo u grudima nemaju dovoljno male Kanile i da to tamo ne mogu da uradim,pa su me poslali u Kliniku Colic gde taj zahvat kosta 700 evrica .
Da li zna neko gde jos,tacnije gde na nekoj drzavnoj ustanovi mogu da uradim ovaj zahvat(VMA;Majka i Dete....?) i da budem miran.Ali ako ne bude moglo nigde,uzimam stvar u svoje ruke
bilibob napisao:Ljudi kako da ubacim slike mog problema,tacnije ogromnih bradavica?Pokusavao sam na sve nacine ali mi ne uspeva!!
Inace,bio sam u Zvecanskoj i tamo su mi rekli da za salo u grudima nemaju dovoljno male Kanile i da to tamo ne mogu da uradim,pa su me poslali u Kliniku Colic gde taj zahvat kosta 700 evrica .
Da li zna neko gde jos,tacnije gde na nekoj drzavnoj ustanovi mogu da uradim ovaj zahvat(VMA;Majka i Dete....?) i da budem miran.Ali ako ne bude moglo nigde,uzimam stvar u svoje ruke
bilibob napisao:Ljudi kako da ubacim slike mog problema,tacnije ogromnih bradavica?Pokusavao sam na sve nacine ali mi ne uspeva!!
Cudi me za Zvecansku, mislim da je bas na ovom forumu bilo ljudi koji su tamo radili operaciju. Mozes da probas na VMA.
Btw kod Colica je operacija Ginekomastije jos skuplja
Operise se to u Institutu za majku i dete. Besplatno je ako nisi punoletan. Idi tamo i zakazi pregled kod endokrinologa i on ce ti reci da li je potrebna operacija ili ne. Meni je rekao da smrsam, i ako smrsam, a grudi se ne povuku moze operacija.
Ljudi , pomoć mala .
Drug je išao u teretanu , uzimao neki tribulus , to mu je pobrkalo hormone , i sad ima malu ginekomastiju . Maltene se ne primećuje ali kaže da mu utiče na samopouzdanje i hteo bi to da skine .
Sad pitanje . Gde bi mogao da ide (ne boji se privatnika), koliko košta takav zahvat i da li ostaje ožiljak nakon toga ?
Moze. Cene su kod privatnika oko 1500e za vecu ginekomastiju, za manju ne znam (ne znam ni da li ima ralzike). Oziljci su minimalni.
p.s. Sve pise po forumu
Pa poslali te tamo zato sto im to kolega, seronje, promeni doktora posto tamo ne moras da ides kod istog nego de ubacis knjizicu kod tog ides taj dan,a imas ih gomilu, probaj kod nekog drugog
Mojne odustajes zato sto si naisao na kretena/kretenku
kole75 napisao:Ovo su slike mesec ipo posle operacije , , ,
Nije bas sjajno , valjda je bolje nego sto je bilo. Ova leva kad se ispravim je tu i tamo ok, cim se malo savijem bradavica upadne. Savije sa malo iznad oziljka
Treba tu teretana, plivanje ... da bi licilo na nesto.
Pa jbg upada i meni, koza je to naglo splasnulo pa sad malo zeza.treba tu jedna lepa definicija e da jel imas osecaj oko bradavica ?:D ja pooooolako dobijam al idalje ko da nije moj taj deo tela
da, i meni se polako vraca. Mogo si da se ustines i nista. Nikako da krenem sa vezbanjem, opet sam se zapustio a to nije dobro Rekla mi je doktorka ako se budem gojio opet cu dobiti salo na grudima.
Pa poslali te tamo zato sto im to kolega, seronje, promeni doktora posto tamo ne moras da ides kod istog nego de ubacis knjizicu kod tog ides taj dan,a imas ih gomilu, probaj kod nekog drugog
Mojne odustajes zato sto si naisao na kretena/kretenku
U PRAVU SI MATORI,TO SAM I JA RAZMISLJAO DA URADIM,(ZAKAZAO SAM I EHO DOJKI)...SAMO STO SU MENI REKLI DA NEMAM GINEKOMASTIJU(BIO SAM NA KONTROLI KOD ENDOKRINOLOGA NA K.C.S),VEC DA IMAM NEKO SALO I DA GA SKINEM VEZBOM,A I MENI JE BILO CUDNO KAD MI JE REKLA DA NEMAJU TAKO SITNE KANILE ZA IZBACIVANJE TOG SALA(REKLA MI DOKTORKA IZ ZVECANSKE),JER MOGUCE DA I ONO UTICE NA POVECANJE BRADAVICA(ZNAJU DA BUDU I PO 2cm U PRECNIKU )A KOD COLICA IZBACIVANE TOG SALA KOSTA 700 EVRICA(KAD SAM CUO POBEGAO SAM GLAVOM BEZ OBZIRA).zANIMA ME I DA LI CU UZ POMOC LEKA POD IMENOM (PROVIRON) I UZ MALO JOS REDUKOVANU ISHRANU I NEKI SAGOREVAC USPETI DA SKINEM TO SALO,A BRADAVICE KAD SKINEM SALO IMA DA SE SLEPE ZA MISIC TAKO DA ME BAS BRIGA POSLE,VECI SU MI PROBLEM OVI MALI SISICJI.