Новијом методом се и жлезде ваде кроз рез близу пазуха.Мени је тако рађено и немам рез испод брадавица.Urke10 napisao:A sto su te rezali ispod bradavice ako je bila liptomastija? Liptomastija se skida sa onom spravom za liposukciju posto je to salo. A kada je ginekomastija onda se reze ispod bradavice i vade se zlezde... Valjda je tako :/
GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Ne vidim poentu toga kada se rez kroz bradavicu uopste ne vidi???
Мислим да се ради тако јер кроз рез испод брадавице не може да се уради усисавање масти.
Za masno tkivo ok, to ne moze drugacije.
jedno pitanje,da nakon liposukcije u tom predelu(grudi)postoji mogucnost vracanja masnog tkiva?koju privatnu ordinaciju predlazete za ginekomastiju-lipomastiju?
Postoji, mozes opet da se ugojis ako se zapustis, ali kad odradis operaciju verovatno ces da pazis na svoj izgled.
kole 75 je napisao da su mu izvadili masno tkivo a salo ostalo...nisam najbolje razumeo ja sam mislio da je to isto
Masno tkivo i salo je isto. Ako se dobro uradi liposukcija sve treba dobro i ravnomerno da izgleda. Naravno, ne odmah...
jel moze neko da preporuci privatnu kliniku u bg?
niko?cuo sam za colica mogu li neka iskustva?
Moje iskustvo od pre 4 godine je odlicno ali su bila neka novija iskustva koja nisu bas tako dobra... Otidji na pregled i dobro dogovori sve detalje sa doktorom pre eventualne operacije.
dejane,mozes li mi molim te na pp poslati na sta tacno misli posto sam zakazao pregled za cetvrtak.
Ljudi pozdrav svima
!!!!!!!!!!!!!!! U proteklom periodu,tokom kojeg me nije bilo na forumu,radio sam razne analize kako bih utvrdili da li se u mome slucaju radi o ginekomastiji.Prema anlizama koje sam uradio(hormoni,bubrezi,jetra,krv)a koje sam radio i po nekoliko puta ustanovljeno je da sem sto mi je malo bleda jetra i sto imam malo peska u bubrezima samnom sve u najboljem redu.Medjutim posto mi je doktorka sa KC(klinickog centra) dala i da uradim i EHO grudi,interesuje megde to mogu da odradim do polovine juna posto mi je tad zakazana sledeca kontrola.Zakazao sam na Institutu za onkologiju i radiologiju ali tek za oktobar mesec(kazu nije moglo pre).
Medjutim kada sam otisao kod moje doktorke u Institut za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvecanskoj,ona mi je rekla da to nije ginekomastija vec samo malo sala(ruku na srce nemam ga mnogo)ali su mi bradavice ogromne(2,7cm u precniku) iako su do oktobra 2008god bile (1cm u precniku) .E sad posto ona kaze da se operacija izbacivanja tog suvisnog sala(od koga su se bradavice mozda i prosirile) i smanjivanja bradavica placa a rekla mi je da je pozovem tokom sutrasnjeg dana da mi kaze cenu operacije,pa me interesuje ako je neko vec radio ovu operaciju da mi malo bolje objasni SVE u vezi nje(izbacivanje viska sala i smanjivanje bradavica),ako je platio-koliko je platio?.....
Hvala unapred,a slike problema cu okaciti koliko sutra!!! Pozdrav svima!!!!!

Medjutim kada sam otisao kod moje doktorke u Institut za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvecanskoj,ona mi je rekla da to nije ginekomastija vec samo malo sala(ruku na srce nemam ga mnogo)ali su mi bradavice ogromne(2,7cm u precniku) iako su do oktobra 2008god bile (1cm u precniku) .E sad posto ona kaze da se operacija izbacivanja tog suvisnog sala(od koga su se bradavice mozda i prosirile) i smanjivanja bradavica placa a rekla mi je da je pozovem tokom sutrasnjeg dana da mi kaze cenu operacije,pa me interesuje ako je neko vec radio ovu operaciju da mi malo bolje objasni SVE u vezi nje(izbacivanje viska sala i smanjivanje bradavica),ako je platio-koliko je platio?.....
Hvala unapred,a slike problema cu okaciti koliko sutra!!! Pozdrav svima!!!!!

poz ljudi,danas bio kod hirurga i kaze mi da na skali od 1 do 10 ja imam 1.5(a meni jako smeta)kaze mi da bi radili sa onim kanaliama valjda za liposukciju i sa njim bi presecali zlezdu i tako je vadili napolje???(ono sto sam video i cuo citajuci forume je da se pravi rez ispod bradavice i vadi zlezda)ovaj doktor me je skroz zbunio,da li neko zna jel se stvarno sad tako radi ili me samo zavlaci ne bi li uradio samo lipo?ako neko zna molim za odgovor...
Ja to prvi put cujem... Na svim operaciama ginekomasije koje sam gledao, zlezde su vadili preko reza ispod bradavice...laki lane napisao:poz ljudi,danas bio kod hirurga i kaze mi da na skali od 1 do 10 ja imam 1.5(a meni jako smeta)kaze mi da bi radili sa onim kanaliama valjda za liposukciju i sa njim bi presecali zlezdu i tako je vadili napolje???(ono sto sam video i cuo citajuci forume je da se pravi rez ispod bradavice i vadi zlezda)ovaj doktor me je skroz zbunio,da li neko zna jel se stvarno sad tako radi ili me samo zavlaci ne bi li uradio samo lipo?ako neko zna molim za odgovor...