GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Sudeci po slikama mislim da jeste ginekomastija. Tesko da trening moze tu ista da uradi. Pocni sa pregledima da bi znao definitivno.
Imam nesto tvrdo ispod oziljaka, ne znam koji je sad k.... 

Nadam se da je liptomastija. Idi kod endokrinologa pa vidi... Al stvarno nemas puno sala. Ma znam te muke sa ovim problemom...Radan_88 napisao:Idem u teretanu vec vise od godinu dana.Ja mislim da je to salo,jer sam ranije bio bas debeo.I stomak mi je jos kritican,jesam mrsav,al jos imam sala.Grudni misici su mi jaki,al ima sala preko.Rekoh bolje da pitam,inace kad opipavam mekano je,nije tvrdo,zato se nadam da je lipomastija.Razumes da vise ne mogu da zivim s timjako mi smeta,al sacekacu jos,mozda trening sredi stvar
Bio sam kod endokrinologa prije 5 dana... Treba da da uradim još analiza
Trebam opet kod doktora opšte prakse za upute a onda na pregled kod urologa, i da uradim neke dodatne analize testosterona i nekog beta hCG-a...

Trebam opet kod doktora opšte prakse za upute a onda na pregled kod urologa, i da uradim neke dodatne analize testosterona i nekog beta hCG-a...

Evo ja da kazem sta sam uradio. Bio sam danas kod endokrinologa i rekao mi je da moram malo da smrsam, a da ce njegovo misljenje poslati u pismenoj formi na kucnu adresu za oko 2. nedelje...
Urke10 napisao:Evo ja da kazem sta sam uradio. Bio sam danas kod endokrinologa i rekao mi je da moram malo da smrsam, a da ce njegovo misljenje poslati u pismenoj formi na kucnu adresu za oko 2. nedelje...

svasta!
A je***a.... Ma nije meni problem da smrsam... Trebalo bi posle ponovo kontrole kad smrsam, i tek tad da mi kaze dal mogu na operaciju ili ne... Jedva cekam da vidim sta ce da napise...kole75 napisao:Urke10 napisao:Evo ja da kazem sta sam uradio. Bio sam danas kod endokrinologa i rekao mi je da moram malo da smrsam, a da ce njegovo misljenje poslati u pismenoj formi na kucnu adresu za oko 2. nedelje...![]()
![]()
![]()
svasta!
E ljudi stigli su mi rezultati. Sve je u redu, msm na hormone. Pise da imam pseudiginekomastiju. Treba da smrsam 6 kg, ali polako. Nije mi problem uopste da smrsam. Jedino sto me brine je to sto pise na kraju da je pregled za godinu dana. Nadam se da cu do septembra to da resim...
Me endokrinolozi to se razvlaci... Ja sam presekao i odradio privatno ali sada kada moze i drzavno da se uradi operacija ne znam kako bi moglo to da se ubrza...
Мој савет свима који имају сумњу да ли имају гинекомастију или псеудогинекомастију да прегледе и анализе одраде код приватника.Видео сам да пар клиника раде прегледе бесплатно и добар хирург ће одмах на додир рећи.
Мени се десило пре неких годину дана,да ми је ендокринолог државни(иначе је испред ординације било још 20 људи,па му се вероватно журило) рекао да морам да смршам и да је то псеудогинекомастија,а испоставило се да је била права.
Пс.Нисам заборавио за слике поставићу их чим скинем стезник
Поздрав и свако добро...
Мени се десило пре неких годину дана,да ми је ендокринолог државни(иначе је испред ординације било још 20 људи,па му се вероватно журило) рекао да морам да смршам и да је то псеудогинекомастија,а испоставило се да је била права.
Пс.Нисам заборавио за слике поставићу их чим скинем стезник

Поздрав и свако добро...
Evo i ja da postavim svoje slike pre operacije.

znaci u pitanju je bila lipomastija.

znaci u pitanju je bila lipomastija.
Ma bre odlicno Kole! Malo teretana i kad se zategnes ima da bude sve super! Koje si godiste?
A sto su te rezali ispod bradavice ako je bila liptomastija? Liptomastija se skida sa onom spravom za liposukciju posto je to salo. A kada je ginekomastija onda se reze ispod bradavice i vade se zlezde... Valjda je tako :/
Nemam pojma. PH nalaz glasi, izrazito umnozeno vezivno i masno tkivo. Ja sam mogo da napipam nesto tvrdo ali je bilo mnogo sire od bradavica. Kontam , to je stojalo 20god. pa su verovatno morali da rezu da bi ga odvojili od ostatka. Ko ce njima znatiUrke10 napisao:A sto su te rezali ispod bradavice ako je bila liptomastija? Liptomastija se skida sa onom spravom za liposukciju posto je to salo. A kada je ginekomastija onda se reze ispod bradavice i vade se zlezde... Valjda je tako :/

1975.Urke10 napisao:Ma bre odlicno Kole! Malo teretana i kad se zategnes ima da bude sve super! Koje si godiste?