GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: GINEKOMASTIJA

Post od Dejanbg »

Sudeci po slikama mislim da jeste ginekomastija. Tesko da trening moze tu ista da uradi. Pocni sa pregledima da bi znao definitivno.
kole75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 08, 2009 11:57 pm

Post od kole75 »

Imam nesto tvrdo ispod oziljaka, ne znam koji je sad k.... :-?
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Radan_88 napisao:Idem u teretanu vec vise od godinu dana.Ja mislim da je to salo,jer sam ranije bio bas debeo.I stomak mi je jos kritican,jesam mrsav,al jos imam sala.Grudni misici su mi jaki,al ima sala preko.Rekoh bolje da pitam,inace kad opipavam mekano je,nije tvrdo,zato se nadam da je lipomastija.Razumes da vise ne mogu da zivim s tim :-? jako mi smeta,al sacekacu jos,mozda trening sredi stvar :)
Nadam se da je liptomastija. Idi kod endokrinologa pa vidi... Al stvarno nemas puno sala. Ma znam te muke sa ovim problemom...
DDPG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 21, 2010 6:06 am

Post od DDPG »

Bio sam kod endokrinologa prije 5 dana... Treba da da uradim još analiza :x

Trebam opet kod doktora opšte prakse za upute a onda na pregled kod urologa, i da uradim neke dodatne analize testosterona i nekog beta hCG-a... :evil:
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

Evo ja da kazem sta sam uradio. Bio sam danas kod endokrinologa i rekao mi je da moram malo da smrsam, a da ce njegovo misljenje poslati u pismenoj formi na kucnu adresu za oko 2. nedelje...
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

Urke10 napisao:Evo ja da kazem sta sam uradio. Bio sam danas kod endokrinologa i rekao mi je da moram malo da smrsam, a da ce njegovo misljenje poslati u pismenoj formi na kucnu adresu za oko 2. nedelje...
:o :o :o
svasta!
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

kole75 napisao:
Urke10 napisao:Evo ja da kazem sta sam uradio. Bio sam danas kod endokrinologa i rekao mi je da moram malo da smrsam, a da ce njegovo misljenje poslati u pismenoj formi na kucnu adresu za oko 2. nedelje...
:o :o :o
svasta!
A je***a.... Ma nije meni problem da smrsam... Trebalo bi posle ponovo kontrole kad smrsam, i tek tad da mi kaze dal mogu na operaciju ili ne... Jedva cekam da vidim sta ce da napise...
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

E ljudi stigli su mi rezultati. Sve je u redu, msm na hormone. Pise da imam pseudiginekomastiju. Treba da smrsam 6 kg, ali polako. Nije mi problem uopste da smrsam. Jedino sto me brine je to sto pise na kraju da je pregled za godinu dana. Nadam se da cu do septembra to da resim...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Me endokrinolozi to se razvlaci... Ja sam presekao i odradio privatno ali sada kada moze i drzavno da se uradi operacija ne znam kako bi moglo to da se ubrza...
F12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 8:02 pm

Post od F12345 »

Мој савет свима који имају сумњу да ли имају гинекомастију или псеудогинекомастију да прегледе и анализе одраде код приватника.Видео сам да пар клиника раде прегледе бесплатно и добар хирург ће одмах на додир рећи.
Мени се десило пре неких годину дана,да ми је ендокринолог државни(иначе је испред ординације било још 20 људи,па му се вероватно журило) рекао да морам да смршам и да је то псеудогинекомастија,а испоставило се да је била права.

Пс.Нисам заборавио за слике поставићу их чим скинем стезник :wink:

Поздрав и свако добро...
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

Evo i ja da postavim svoje slike pre operacije.

Slika
Slika

znaci u pitanju je bila lipomastija.
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

Ovo su slike mesec ipo posle operacije
Slika, Slika, Slika, Slika

Nije bas sjajno :roll: , valjda je bolje nego sto je bilo. Ova leva kad se ispravim je tu i tamo ok, cim se malo savijem bradavica upadne. Savije sa malo iznad oziljka :-?
Treba tu teretana, plivanje ... da bi licilo na nesto.
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

Ma bre odlicno Kole! Malo teretana i kad se zategnes ima da bude sve super! Koje si godiste?
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

A sto su te rezali ispod bradavice ako je bila liptomastija? Liptomastija se skida sa onom spravom za liposukciju posto je to salo. A kada je ginekomastija onda se reze ispod bradavice i vade se zlezde... Valjda je tako :/
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

Urke10 napisao:A sto su te rezali ispod bradavice ako je bila liptomastija? Liptomastija se skida sa onom spravom za liposukciju posto je to salo. A kada je ginekomastija onda se reze ispod bradavice i vade se zlezde... Valjda je tako :/
Nemam pojma. PH nalaz glasi, izrazito umnozeno vezivno i masno tkivo. Ja sam mogo da napipam nesto tvrdo ali je bilo mnogo sire od bradavica. Kontam , to je stojalo 20god. pa su verovatno morali da rezu da bi ga odvojili od ostatka. Ko ce njima znati :) . Izvadili masno tkivo a salo ostalo :-? . Nisam ni znao do skora zasto su mi velike grudi, drzo dijetu smrso 15 kg. ali dzabe. I onda naletim na internetu o cemu se zapravo radi.
Urke10 napisao:Ma bre odlicno Kole! Malo teretana i kad se zategnes ima da bude sve super! Koje si godiste?
1975.
Odgovori