Dejanbg napisao:Ma to i jeste problem... Mozes da se osusis, bradavice ce i dalje biti naduvene

Ne bih se zezao sa hormonima, a i mislim da tu nema pomoci od toga. Nama su se mlecne zlezde razvile ili sta vec, umesto da zakrzljaju. Zbog toga je jedino resenje vadjenje njih, i po meni obavezna mala liposukcija okolo da bi sve izgledalo jednako... Sam nastanak toga je jos uvek nepoznat, ali je poslednjih godina povecan broj ginekomastija...
Urke10 napisao:Hormoni, hormonska hrana, sve ne zdravo... Ja sam jedva prepoznao moju sestru kad se vratila iz Amerike, sad izgleda kao svinja... Sve zbog hormonske hrane... A ne znam bas da li je pametno da se piju hormoni da bi se zaustavila ginekomastija...
Deki u pravu si,sve se vise ljudi zali na gynekomastiju,ali znas kako su rekli gojaznost je bolest 21 veka

.U pravu je Urke,posebno tamo u Americi ima debelih ljudi koliko hoces i te nekvalitetne hrane i samim tim ima mnogo vise ljudi koji se bore sa ovim sranjem.
Ja licno mislim da imam samo ovo salo oko tih bradavica i verujem da kad bi se njega otarasio da bi se i bradavice skupile,jer ja nemam nista tvrdo na grudima,sem tih grudnih misica vec kao sto sam i pre napisao ja imam dosta sala na grudima tacnije oko bradavica.
A sto se tice uzimanja hormona,ni ja se ne slazem,ali morate da znate da kada imate visak testosterona u telu,a niste fizicki aktivni i ako se uz to doda da imate malo ili malo vise sala ili mozete da budete mrsavi ko grana,taj testosteron se ne trosi i postaje visak koji se pretvara u ESTROGEN pomocu koga nama grudi postanu kao zenske

.E zato se koriste ovi lekovi PROVIRON,NOLVADEX,ARIMIDEX(izdvojio sam ih jer su najbolji u sprecavanju nastanka i u suzbijanju gyno-a)a primera radi mozete da pitate bilo kog Bodybildera ili bilo koga ko uzima bilo kakve steroide da li pije gore navedene lekove i zasto!?
PONAVLjAM ovo nisu hormoni vec lekovi koji pomazu u suzbijanju Gyno-a,a to vam govorim jer sam pre redovno isao u teretanu,bio sam aktivni sportista i raspitivao se kod ljudi koji su uzimali steroide.