Kozmeticki saloni
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
preparatima sam poboljsala izgledu svoje koze.
Moja je koza puna mitesera na nosu i bradi , prosirene pore na obrazima.Suva na obrazima i malkico masnija na nosu i celu......poneka bubuljica tu i tamo..neka podkozna....neka pred pms.
2-3 puta sam koristila Balea peeling za mitesere ali samo na nosu..
2 puta nedeljno masku za skupljanje pora na nosu i obrazima od Freemana
uvece pred spavanje Sebamed obican sapun
Pred spavanje Nivea soft kremicu
ujutro i preko dana Nivea Visage hidratnu kremu sa UV/UVB zastitom
i olalallaaa
mnogo mi je koza lica lepsa.............mnogo
Moja je koza puna mitesera na nosu i bradi , prosirene pore na obrazima.Suva na obrazima i malkico masnija na nosu i celu......poneka bubuljica tu i tamo..neka podkozna....neka pred pms.
2-3 puta sam koristila Balea peeling za mitesere ali samo na nosu..
2 puta nedeljno masku za skupljanje pora na nosu i obrazima od Freemana
uvece pred spavanje Sebamed obican sapun
Pred spavanje Nivea soft kremicu
ujutro i preko dana Nivea Visage hidratnu kremu sa UV/UVB zastitom
i olalallaaa
mnogo mi je koza lica lepsa.............mnogo
Ovaj mi forum totalno progutao slova.
navela sam koji su mi preparati poboljsali kozu ali sam zaboravila da napomenem jako bitnu stvar a to je da svaki dan popijem jednu tabletu pivskog kvasca (Goti Bevit tablete ) jer je vitamin B dobar za kosu kozu i nokte.
Ne ide mi u glavu SKVO zasto si kupovala onda VICHY normaderm kremu kad ona matira kozu .....to nije za nas tip lica.
Meni je moja kozmeticarka preporucila Eucerin hidro protect kremu ali jos nemam novaca za nju.....

navela sam koji su mi preparati poboljsali kozu ali sam zaboravila da napomenem jako bitnu stvar a to je da svaki dan popijem jednu tabletu pivskog kvasca (Goti Bevit tablete ) jer je vitamin B dobar za kosu kozu i nokte.
Ne ide mi u glavu SKVO zasto si kupovala onda VICHY normaderm kremu kad ona matira kozu .....to nije za nas tip lica.
Meni je moja kozmeticarka preporucila Eucerin hidro protect kremu ali jos nemam novaca za nju.....
Gde si kupila (apoteka, trafika al' nisu novine), kakav je tacan naziv, koliko koshta, i kako se koristi?skvo napisao:Ja sam kupila freemanov piling i nije lose. Sto se mitesera tice, oni su mi najveci problem. Ovi sa nosa pilingom ili nekom maskom se i odstrane, ali sa brade ne. A ima ih bas puno.

Jel neka od ovih >> http://www.freemanbeauty.com/portal/sto ... ryID=13603
I jel na pakovanju pishe masque ili scrub, shta je za piling?
I jel daje ikakve rezultate?
I jel na pakovanju pishe masque ili scrub, shta je za piling?

http://www.freemanbeauty.com/portal/sto ... ionid=5020
Ovaj... Citala sam o svima i cini mi se da je ovaj najbolji...
Pa daje rezultate... onako
Kazem ti probaj sa acne stop afroditinom maskom, stavljala sam je u poslednjih 10-ak dana 5-6 puta i koza mi je znatno bolja.
Ovaj... Citala sam o svima i cini mi se da je ovaj najbolji...
Pa daje rezultate... onako
Kazem ti probaj sa acne stop afroditinom maskom, stavljala sam je u poslednjih 10-ak dana 5-6 puta i koza mi je znatno bolja.
I moja koza se znatno poboljsala. Prestala sam da koristim sebamed sapun svakoga dana dva puta dnevno, umesto toga poneki dan ga samo jednom koristim, i prestala sam da stavljam kremu ujutru i uvece. Svaka 3-4 dana stavim uvece rvb, a ostalih noci pustim kozu da se odmori. Svaki ili svaki drugi dan stavljam afrodita masku, a preko dana vichy normaderm kremu. Lice mi je potpuno cisto, s tim sto mitesera jos uvek ima na bradi najvise, a na mestima gde su mi prosirene pore(celo, nos obrazi) ima ih znatno manje. Inace, meni koza ostaje mat samo 3-4 sata nako nanosenja normaderma, posle se usija.
Do duse ja je ne stavljam bas obilno, onako normalnu kolicinu, pa mozda je zbog toga
Do duse ja je ne stavljam bas obilno, onako normalnu kolicinu, pa mozda je zbog toga
super. Mislim, verovatno iam uticaja i ova afroditina mask, posto mi je i ranioje bila super za lice, a li i normadrem je super. Kazem ti lice mi je potpuno cisto, cak mislim da su i neke mali flekice nestale, do duse to nisu bile prave flekice, vec tamniji delovi sto je ostalo od ranijih bubuljuica. A i cini mi se da su mi pore malo manje.
Naravno, uzmi u obzir da sam je stavila samo 5 puta do sada.
Jedina zamerka, sto mi se zasija koza posle par sati.
Naravno, uzmi u obzir da sam je stavila samo 5 puta do sada.
Jedina zamerka, sto mi se zasija koza posle par sati.