Kozmeticki saloni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Lola* napisao:
makki napisao:50 ml, 1300din. u apoteci, ne znam josh koliko traje, ali sam impresioniran dejstvom, ako ovako nastavi ja sam cist za par dana :wink: 8)
makki, gde si je kupio za 1300 din (ako je Beograd u pitanju) ?

ja sam je jos u avgustu prosle godine platila 1 600 :x
Nisam iz BG-a, ali sam je uzeo u drzavnoj apoteci, tako da potrazi u BG-u u drzavnoj apoteci, ne vidim razlog da cena nije svugde ista, kad su vec u pitanju neprivatne apoteke :wink:
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

cicamaca napisao:e pa super ljudi...

Lipo kozmetika!!! :o

A zna li iko da li ima da se kupi to negde u NOVOM SADU??????

ps:Ja sam sad totalno zbunjena..sto vise citam vasih postova ..nemam pojma sta da kupim sebi za lice...... :roll:
za sad sam se odlucila za sampon i sapun......oko krema se jos borim :roll:

bozeeeeeeee
Nemoj da se dvoumish vec uzmi Vichy normaderm, deluje cudotvorno, jedina mana ce biti trajanje, koliko sam do sada primetio, nece ovo meni potrajati ni 2 nedelje :lol:
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Nemam ti ja tih para...

ima neka jeftinija varijanta :roll:
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

2 nedelje?!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

A je l" normaderm utice i na flekice od bubiljica, posto ih imam malo po licu
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Dragana,kad si spomenula Vichy,sigurno znas za novu kremu koja je kod nas izbacena relativno skoro a to je Myokine,krema protiv gravitacionih ili mimicnih bora za dame preko 35 godina.Ona je za mene malo razocarenje jer je prilicno prilicno posna .Mozda je namenjena masnijoj kozi ?Takodje su im prilicno posne i Lift Activ Pro, dnevna i nocna,kao i njihovi antiridi.

Za suvu kozu odlicna je Thermal fix 1 i 2 koje licu obezbedjuju potrebnu vlagu i posle nanosenja koza zaista neverovatno zablista i dobija na 'socnosti'.Takodje su im dobre Nutrilogie I i II,kreme koje nadokadjuju potrebnu masnocu.Ali Vichy nema kreme protiv bora koje bi bile po mom ukusu. (normalna koza,mozda malo suvlja na pojedini mestima).

Uriage je odlican brend,koristila sam Isolift,ali su im kreme prilicno skupe pa sam odustala.

Ne znam zasto,ali je ovde nepravedno izostavljen Dr. Murad,mozda zato sto je to vise profesionalna kozmetika koja se koristi u kozmetickim salonima,ali njegova kozmetika 'za kucnu radinost' koju sam imala prilike da probam je naprosto sjajna.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

*ma djavola,gravitacione bore nisu isto sto i mimicne,mislila sam na mimicne :roll:
ane
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 10:47 pm

Post od ane »

makki napisao:Skvo, evo ja vec puna 2 dana koristim Vichy normaderm kremu (ujutru i uvece), i mogu ti reci da sam odushevljen, deluje brzo, bubuljice nestaju, ima super pakovanje na pumpicu, lagana je strashno prilikom nanoshenja, osushi se, zategne ti malo kozu, i da ti neki prijatan ten licu, recimo postojece bubuljice se nakon nanoshenja kreme manje vide. Ja mogu reci da je ovo najbolja krema koju sam koristio. Ako uzmesh nju necesh pogreshiti, najbitnije deluje na bubuljice, a tek sam je 2 dana koristio, vec vidim promene.

Verujem i da je termal mat dobra, samo za nju nemam licnog iskustva josh uvek:)
i ja sam probala krema i kremica, i trenutnih rezultata ima, ali do kraja nikako da se riješim bubuljica.
počela sam da koristim normader ima isto dva dana. i sad me zanima ako neko ima iskustva da li treba još nešto da se uz nju koristi, mislim ako isušuje kožu itd.. da li je treba koristiti u konbinaciji sa još nekom kremom za vlaženje kože? ili je dovoljnju nju stavljat ujutro i navečer i ništa drugo?
hvala
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Andjela,
Isolift je najverovatnije jedna od najboljih krema protiv bora kod nas na trzistu, sadrzi neverovatnu kombinaciju-hijalaurinsku kiselinu, vocne kiseline, retinol i termalnu vodu. Ali stvarno je skupo,i to ne moze svako sebi da priusti, sto je velika mana.
dr Murad ima fenomenalnu profesionalnu liniju, i njihovi preparati za kucnu negu se jako dobri, ali se o njima ne prica mnogo zato sto mogu da se nadju samo u salonima koje koriste dr murad i u njihovoj veleprodaji.
E sada, za kozu iznad trideste jako je vazna nega i to dobrim kremama koje imaju bioaktivne supstance koje deluju na fibroblast, i odrzavaju ga u funkciji(a njegova funkcija je da proizvodi kolagena i elasticna vlakna).
Tu je Darphin izuzetno jak, ali je mnogo skuplji od Isolifta. Tako da je jako tesko naci kremu koja ce raditi pravi posao, a da ona bude pristupacna. Jako dugo vremena mi je bilo potrebno da se pomirim sa tim, ali istina je-ako je kvalitetno, onda je i skupo.
Postoji jedna dobra stvar, a to je antirid koji u sebi ima ulje kornjace- nepoznati je proizvodjac, moze se naci u Lili parfimerijama, ali daje stvarno super rezultate.
Pa mozes da probas, nije skupo, oko 200-300 din, a ne moze da ri skodi. Znam ljude koji su jako zadovoljni, a ni sami nisu verovali kada su kupovali...
Pozdrav,
Dragana
cakica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 11:14 pm

ee

Post od cakica »

Da li neko zna gde se u Beogradu moze naci Akneroxid 5 gel ili Benzac?
andjellla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm

sutra

Post od andjellla »

sajam kozmetike ...stand 39..........e to je vec nesto..........dodjite......svi vi koji ovde muku mucite sa preparatima i cenama ........dibi je najbolji
eee
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

ane napisao:i ja sam probala krema i kremica, i trenutnih rezultata ima, ali do kraja nikako da se riješim bubuljica.
počela sam da koristim normader ima isto dva dana. i sad me zanima ako neko ima iskustva da li treba još nešto da se uz nju koristi, mislim ako isušuje kožu itd.. da li je treba koristiti u konbinaciji sa još nekom kremom za vlaženje kože? ili je dovoljnju nju stavljat ujutro i navečer i ništa drugo?
hvala
Pa najbolje da ne koristish nishta pored nje, znaci samo pranje npr. sebamedom i mazanje normadermom. Meni je koza lica jako masna, pa mi normaderm ne isushuje lice. Prvih dana sam imao utisak da mi zateze kozu, sad vec nemam, i ne treba mi nikakva dodatna hidratantna krema. Sad sve je individualno, videcesh sama uostalom. Samo ako dodash neku kremu moze da ti pokvari dejstvo normderma, ako je recimo komedogena itd.
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

skvo napisao:A je l" normaderm utice i na flekice od bubiljica, posto ih imam malo po licu
Kupi, pa proveri :lol: :lol: Ja nemam fleke pa ti ne mogu reci, na moju srecu :lol: :lol:
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Danas sam krenula da je kupim , i nisam...
Sve se plasim da mi nece odgovarati,a stvarno nemam para za bacanje.
Jos danas sretnem jednu devojku koja je koristi vec duze vreme i nije joj nesto pomogla.
S druge strane ona ima dosta bubuljica po celom licu, a ja samo par, pa valjda bi meni bolje "radila".
A je su li ti se smanjile pore,kao sto kazu na reklami?
Ne znam sta cu...
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Tnx Dragana,verujem da je Isolift odlican,doduse,ja skoro da i nemam bora pa sam trenutno vise orijentisana na prevenciju istih.Da li Isolift ima tu ulogu?

E sad,sramota me da kazem koliko dugo zivim u Beogradu a da nemam pojma gde se nalazi Lili parfimerije.Pa ako neko ovde zna,moze da me prosvetli :roll:
Odgovori