Kozmeticki saloni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
micka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 8:11 pm

Post od micka74 »

Probajte FENIKS 07, Juzni bulevar 144/206a. Fenomenalni su. Imaju super kozmeticara (visi esteticar kozmeticar) i bave se lecenjem problematicne koze lica, opadanja kose, dijetama. Pravi centar skolovanog osoblja. TAmo sam dobila uspesnu dijetu , a potom krenula na tretmane lica. Strucni tim na vrhunskom nivou. 011/245-9969 i 063/10-83-583, [email protected]. Pozovite i kroz razgovor cete se vec uveriti, a mislim da ne preterujem.
iwana73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 8:17 pm

Post od iwana73 »

Da li je neko bio na tretmanu kod kozmeticarke Violete koju toplo preporucuje Koto Derma svojim "pacijentima" ?
iwana73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 8:17 pm

Post od iwana73 »

Zna li neko koliko kosta tretman ciscenja lica u kozmeticko-terapijskom centru Feniks 07 ?
pixolaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 1:23 pm

Post od pixolaja »

moze li neko, molim vas da mi preporuci dobrog kozmeticara zbog ciscenja lica, ali da nije previse skup. ove poruke su sve od pre dve god. pa mi treba neka svezija informacija! hvala unapred
margareta737
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 1:43 pm

Post od margareta737 »

I ja bih toplo preporucila Fenix, zaista posmatraju svakog klijenta kao problem za sebe i Goca koja tamo radi je fenomenalan strucnjak. Idem tamo vise od godinu dana i uspela sam da sredim akne koje imam vec skoro 20g.
Tretman je 2000 din ali Goca je na putu do 20.01.2009. tako da ne znam da li neka od njenih saradnica radi tretmane ciscenja tako da je najbolje da pozovete...
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

U potpunosti se slazem sa Margaretom, jer sam i ja imala probleme, ali sa kosom i preko raznih foruma sam dosla do ovog salona, ali sam u pocetku trazila pod "Fenix", pa sam pretrazivala i sve mi nesto drugo izlazilo, a oni su ustvari "Feniks 07".

Sad imaju prezentaciju na Bg Svetioniku, pa se odmah po imenu mogu naci.
Pomogli su mi zaista sto se tice kose, a posle sam Gordani prepustila lice, i nisam se pokajala. Problem je bio dok je bila "van zemlje", a samo ona licno radi tretmane, a nisam htela da idem kod nekog drugog, a ona ostala 3 meseca, :( ali, na srecu svih nas, STIGLA JE pre mesec dana :lol:
dejo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:31 am

Post od dejo »

Vidjate li i muskarce u tim salonima, dolaze li i oni na neke usluge? 8)
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Hahaha, ima i muskaraca, naravno, i to je sve cesca slika!

Zavisi od tipa i salona i usluga, ovde gde ja idem dolaze zbog problema sa kosom, njih ima najvise, zatim oni koji imaju problematicno lice, bubuljice i sl. , na tretmane, i na dijete.
Ima neki lik koji im redovno dolazi i kao zadovoljan klijent dovlaci prijatelje, a nije ni cudo, izgubio je za nekoliko meseci oko 30 kg !!! Ali ne ustrucava se da o tome prica, i kaze u potpunosti se svega pridrzavao, pa ti vidi!

A imas i drugi tip salona, da nije cudno da idu na manikir, ili da odlaze redovno na masaze, ali to je vec nesto drugo :)
vaska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:01 pm

Post od vaska »

Zasto ovde prvo ide sortiranje po najstarijim postovima? Jel ja svaki put treba na dnu strane da menjam, u najnovije???

Dolaze li trudnice na tretmane ? Jel to ok? Na koje konkretno, ako znate?

Upravo sam otvorila novu temu "Dozvoljeni preparati u trudnoci", mislim da ce mnogima koristiti, ako se ukljuci visa osoba, tako da znate, kiss!
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

Pa valjda i trudnice treba da izgledaju lepo, :wink:
Moja snaha je tokom cele trudnoce isla redovno na tretmane lica i to na svakih mesec i po, i svi su joj zavideli kako dobro izgleda, ja smatram da zena ne treba tad da se opusti!
:lol:
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Nego sta :D

To su buduce mame, one moraju da budu najplepse, kako kaze pesmica "Najlepsa mama na svetu-moja mama :P "
Ako zelis da krenes negde a nemas svoju kozmeticarku, ja ti toplo preporucujem MOJU !!! I bitno je sto je atmosfera toliko prijatna i opustena, i niko ne upada, ne prekida, imas svoj mir, sve mozes da je pitas, a da joj ne dosadis pri tom, hahaha
dejo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:31 am

Post od dejo »

A mogao bi i ja da upoznam tu tvoju kozmeticarku :wink: Gordanu ?
Nasao sam njihovu prezentaciju na netu.
Samo nisam ja iz price muskarci-manikir i slicno, ali da se druzimo zbog kose i lica, e to je vec nesto drugo
vaska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:01 pm

Post od vaska »

Zakazala je moja mama tretman lica kod Gordane, dogovorile smo se da " prva probije led", pa cemo posle da vidimo za mene :)
Sledece sedmice podnosim izvestaj :P
joske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:00 am

Post od joske »

Jesi li vidjala klijente sa oziljcima da dolaze kod njih? Neke izgubljene i teske slucajeve, takav sam ja, a sa lekarima vodim rat, pa zelim da ih izbegavam u sirokom luku!!!!
joske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:00 am

Post od joske »

Margareta, s obzirom da si ti naglasila da ides vise og godinu dana u taj centar Feniks 07, zanima me jesi li upoznata rade li oni tretmane sa Neostratinim kiselinama, i imaju li neke enzimske pilinge, koje su mi predlagali na drugim forumima? Rade li oni neke konsultacije ili kako to funkcionise?
Odgovori