Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ja bi ti OD SRCA preporucio Gocu (3182-737), a verujem da ces isti odgovor dobiti i od saradnika foruma Nalazi se na NBg ali kad ja dolazim iz unutasnjosti tamo verujem da tebi nece biti frka Neznam kakve su cene u ostalim salonima ali bolje je i platiti za PRAVU STVAR!!!!
U svakom slucaju si na pravom mestu
POZDRAV
salon "viver" kod Beogradjanke ... kozemticarka a i vlasnica se zove Sladjana ..... tretman kosta 1100 din. garantujem ti za nju ... idem vec pet godina, devojka nije zavrsila kurs vec se skolovala ... slobodno idi kod nje ... imas i njen sajt http://www.viver.co.yu
Bila sam u Viveru, i nisu losi.
Kozmeticarka je izuzetno prijatna, samo mi nije ocistila skroz lice, imam jos mitesesra ona je izbacila samo one najvece.
Skvo,
prilikom dubinskog ciscenja nikada ne mogu da se otklone svi mitiseri u jednom tretmanu. Verujte, gde god da odete uvek bi Vam se cinilo kao da nije dovoljno ocisceno. Redovna nega, na mesec dana, dace efekat kakav vi ocekujete.
Inace, nisam upoznata sa pomenutim salonom, ne radim kao njihov menadzer , ali znam da se jednim tretmanom ne mogu ocistiti svi mitiseri. Otprilike, ocisti se oko 2/3 lica.
Pozdrav!
Ok. Nisam to znala. Onda je ok.
Inace, ona mi je rekla da ne koristim nikakve gelove za umivanje ili nesto slicno, niti maske, iako je konstatovala da su mi jaaakooo prosirene pore i da ima dosta mitesera, kaze da je dovoljno da dolazim na mesec dana. Ona misli da to samo steti licu, i da ako mi je prirodno masna koza, takva treba i da ostane.
Ali iz mog iskustva, kad god sam isla kod kozmeticara za kratko vreme bi se opet pore napunile, pa zar ne bi bilo dobro da koristim neku masku(kao sto ste mi vi/si mi ti preporucili/a).
A sto se dnevne kreme tice rekla mi je ako imam novca uzmem VIchy(takodje vasa/tvoja preporuka) a ako nemam da uzmem nesto iz kolekcije za masnu kozu brenda Afrodita, ili Vitaskin, ili Green line.
Skvo,
evo ja prelazim na "per tu". Tako mi je lakse, nadam se da nemas nista protiv.
Kao sto si i sama rekla, pore ti se nakon tretmana vrlo brzo napune, i moje vidjenje je da bi trebala da upotrebljavas maske za masnu kozu, kao i gel/sapun za pranje, ali naravno ne alkalne sapune(o tome sam ti vec pisala). Pa i prilikom najosnovnijeg tretmana se obavezno stavljaju 2 maske, jedna umirujuca, jedna hranljiva po tipu koze. Zato bi stvarno bilo jako dobro da ti koristis neku masku, u medjuvremenu tretmana.
Nas su u skoli ucili ovako: Najbolji efekti u resavanju bilo kog problema koze je kombinacija profesionalnog tretmana i dobro kucne nege(produzene nege). Kao sto celulit ne moze da se izleci samo masazom, ili samo dijetom, ili samo LPG, ili samo vezbama.
Sto se tice dnevne nege, slazem se sa koleginicom!
Veliki pozdrav,
Dragana
Nemam nista protiv, i meni vise odgovara
I ja mislim isto kao i ti sto se ciscenja lica tice, samo jos malo da promislim sta cu uzeti.
Skroz mi ne logicno zvuci da ovakvu kozu kao sto je moja ne cistim nikakvim preparatom, no dobro, ljudi imaju razlicita misljenja.
Jos jednom ti se zahvaljujem na savetima!
Razlicita misljenja su nasa svakodnevnica. To je zdravo i normalno. pa evo npr, postoji jedna dijagnoza bolesti, a tri ralicita lekara ce ti dati 3 razlicite terapije. Ima li sta teze? No, dobro, zivimo sa tim...
Pozdrav, i nema na cemu,
Dragana