Kozmeticki saloni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

natalivud napisao:U potpunosti se slazem sa Margaretom, jer sam i ja imala probleme, ali sa kosom i preko raznih foruma sam dosla do ovog salona, ali sam u pocetku trazila pod "Fenix", pa sam pretrazivala i sve mi nesto drugo izlazilo, a oni su ustvari "Feniks 07".

Sad imaju prezentaciju na Bg Svetioniku, pa se odmah po imenu mogu naci.
Pomogli su mi zaista sto se tice kose, a posle sam Gordani prepustila lice, i nisam se pokajala. Problem je bio dok je bila "van zemlje", a samo ona licno radi tretmane, a nisam htela da idem kod nekog drugog, a ona ostala 3 meseca, :( ali, na srecu svih nas, STIGLA JE pre mesec dana :lol:
Natali,
izvini sto pitam ali koji je problem sa kosom bio u pitanju?

Pozz :D
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

Imala sam uzasno opadanje kose, jako intenzivan svrab, mascenje od koga sam sizela i dosla u situaciju da svaki dan moram da perem kosu, jer sam se osecala "prljavo i masno", a i cetka i sake su mi bile pune dlaka.
Najgore je bilo kad lagano provucen prste kroz kosu, i po 20-ak dlaka svaki put po povlacenju je opadalo. :cry:
Bila sam ocajna, e to je bio moj problem, na srecu sto nije vise, hvala Bogu!!!
Pozdrav i za tebe!
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

Caos! Evo mene da podnesem izvestaj, :D sto se tice moje mame i iskustva sa centrom Feniks 07 !
Mama je bila kod njih pre dva dana, dogovorili su tretman lica za nju, ali kad je otisla odlucila je da urade prvo pregled, jer ona ima pocetni stadijum rozacee, pa kad su se sve dogovorili za kucnu negu, onda je uradjen tretman.
Odavno nije radila nikakve tretmane, jer je bila u strahu da ce biti uzasna, jer ima zaista takva iskustva, i kad se osmelila :wink: i ona i ja nismo mogle da verujemo!!!!!
Lice joj je bilo tako cisto, blistavo, i minimalno crveno, jer ona ima i ovako slabe krvne sudove, da se nije nista negativno desilo pa da bude prinudjena, kao ranije, da ne izlazi iz kuce!
Naprotiv, uskoro ide u Banju, pa kad se vrati, krece sa terapijom za rozaceu. Jednog klijenta je i videla i cula kakav je velik problem imao, i sad dolazi samo na odrzavanje .
Sledece sedmice smo zakazali i meni, pa cemo videti kako cu ja proci.
Hvala na preporuci i savetima!!!
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Drago mi je da ti je mama zadovoljna, rekla sam ti da nema potrebe da sebi uskracuje tretmane ceo zivot, samo zato sto je imala vise lozih iskustava. Pa nisu svi takvi!!!

Da taj klijent koga je videla, nije neki profesor, jer sam ga i ja sretala. Dobar je covek, ali malo naporan, on dolazi kod njih i kad mu nesto treba i kad ne treba, onako, samo da ih vidi, :roll: i svima prica o svom nekadasnjem problemu. Tako sam ja i saznala da je imao rozaceu, pa je pre lecenja trazio da ga slikaju, jel to taj, bas me zanima?
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Joske, sad sam isla na njihovu prezentaciju, nisam bila sigurna sa kojim kiselinama rade, mozes i ti da proveris, vidim da rade te Neostratine kiseline, e sad, da li ce tebi biti one od pomoci to ja ne znam, moras njih kontaktirati, verovatno prvo radi pregleda.
Izvini sto sam ja odgovorila pre Margarete, ali da ne gubis bez potrebe vreme u cekanju odgovora.
micka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 8:11 pm

Post od micka74 »

Ja sam bila kod njih na tretmanu prosle sedmice, inace ih posecujem skoro dve godine :)
I kao i tada sto sam konstatovala, tako i dan danas mogu reci da se nisu "pokvarili", kao sto to u vecini slucajeva biva kad nekog mnogo hvale, vec naprotiv, odnos je prisniji, sto je i normalno, tretmani i preparati raznovrsniji, mnogo novina, sto je svojstveno njima :P
Pitala sam ih za kiseline, rade se od jeseni, a sad su u zavrsnoj fazi jer dolazi suncan i topao period kad se ne rade. Ali novina je da su za ovaj period uveli za masnu i aknoznu kozu neke Francuske enzimske tretmane.
Meni oni ne trebaju, ja idem samo na higijenske tretmane i imam redovnu negu kod kuce njihovim preparatima, a ako neko bude isao na te nove tretmane neka iznese svoja zapazanja i iskustvo, a kod njih moze da ode bez ikakvog straha da ce biti "unisten", jer njima mnogo takvih dolazi
:(
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

Pridruzujem se fanovima centra Feniks07 :D Kao sto je bilo u planu, pre desetak dana sam radila prvi tretman ( a moja mama je led vec bila probila :wink: ) i jako sam srecna i zadovoljna!!!
Ali ono sto je mene zadivilo je perfekcionizam i toliko detaljno ciscenje da su i moje drugarce koje imaju duza iskustva sa odlascima kod kozmeticara, bile iznenadjene mojom interpretacijom samog toka i trajanja tretmana, ali i reakcijama nakon njega :D
Po tvom opisu, Natalivud, mama je gotovo sigurna da je rec o istom klijentu koga si srela, nije 100% sigurna jer ne zna sta je on po zanimanju.

P.s. Mozda se nekad kod njih slucajno sretnemo i licno upoznamo, nikad se ne zna, caos!!!
natalivud
Stalni član
Stalni  član

Post od natalivud »

Super :wink:
E ako je taj lik profesor, na kog mislim, bas je smarac!!! Covek ne zna za granicu :x
Nadam se da cu ga izbeci sledeci put.
Danijela78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 21, 2009 4:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Danijela78 »

Citam i trudim se da ne budem gruba na recima. Dragi moji sapun je za ruke u bilo kom obliku, Bozen rukavicom brisite prasinu, vlaznim maramicama nesto drugo, bebece kreme ostavite bebama. Elem da predjem na stvar kao neko tj kozmeticar sa francuskim sertifikatom Biologique Recherche-a i radom u salonu Jasna u Beogradu sa stazom od 10 godina mogu slobodno reci da nisam od silnih postova naisla na neki koji me je odusevio. Ljudi moji koza kao najveci organ trebamo negovati u proverenim salonima a ne kod kursadzija i kupovati proizvode za negu po parfimerijama, samo strucno lice vam moze odrediti tip vase koze i adekvatnu negu vam odrediti. Odaberite kozmeticara koji je vezan za neku renomiranu koz. kucu i koristite preparate pod njihovim nadzorom. Nemojte se igrati sa pilinzima i kataloskom kozmetikom. Priustite sebi odlazak kod proverenog kozmeticara pomocice te sebi a nama olaksati dalji tok tretmana, jer jednom unisteno lice se mnogo teze neguje i oporavlja.
suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od suncica01 »

da li neko moze da mi kaze u kom salonu u novom sadu rade ultrazvucne tretmane protiv celulita???
anicaosmeh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 17, 2015 4:19 pm

Re: Kozmeticki saloni

Post od anicaosmeh »

dragi moji, prestanite da mackate na svoju kozu sve sto cujete. koza sve zapamti. ja sam prosla kroz to sve. probala i potrosila gomilu para i nista nije pomoglo.
raspitivala sam se za sve sto postoji.
Postoji nesto sto se zove mezoterapija za aknoznu kozu oziljke i fleke. moje lice je bilo uzasno i tacno znam na sta mislite kad kazete da ne zelite da se pogledate u ogledalo.
Ali.... uradila sam seriju tretmana u Beogradu i prvo leto docekala bez sminke. Ova ordinacija je savrsena i koriste jako kvalitetne koktele koji uticu direktno na lojne zlezde i sredjuju oziljke i fleke. lice izgleda bolje posle prvog tretmana. rade se na tri nedelje. i zaista se vide rezultati. Masnoj kozi ne trebaju kreme da je jos vise maste ni sapuni i lasioni koji ce da je suse pa ce koza koja je tako suva da stvara jos vise masnoce i stvar ce da bude jos gora, to je nesto sto sam naucila. morate je hraniti. Ko je zainteresovan mogu kontakt da dam. pregled ne kosta nista.
Odgovori