Pre svega bih zelela da se zahvalim svim forumasima, Tatjani, makki, Mirji i drugima, jer su mi pomogli.
Iz mojih prethodnih postova mozete videti da sam u 27 godini dobila strasne bubuljice koje nikad ranije nisam imala.
Od oktobra se borim sa njima. I to jako teskim oblikom akni.
Pre dve-tri nedelje majka mi je u apoteci kupila perlice AD vitamina, one iste koje smo nekad svi pili u obdanistu. Ideju da to kupim dala mi je Mirja sa svojim VILANTAE TABLETAMA, OBZIROM DA NISAM ZNALA DA IH NARUCIM PA SAM POKUSALA DA KUPIM NESTO SLICNO. HVALA MIRJI PUNO NA TOME.
OD DANA UZIMANJA AD PERLICA BUBULJICE SE NAODJEDNOM POCELE POVLACITI. STRAH ME TO I DA KAZEM-NAPISEM JER SE BOJIM DA NESTO NE UREKNEM PA DA SE

Juce citam na krstarici tekst da se nedostatak A i E vitamina javlja nakon dugotrajnog pijenja antibiotika, sto sa mnom jeste slucaj, jer sam u 2005. stalno bila bolesna od ponavljanih infekcija urinarnog trakta. Stalno sam bila na antibioticima. To mi je unistilo vitamin A u organizmu i cim sam pocela da ga pijem na svu srecu povukle se.
Zelela sam ovo da napisem da svi koji imaju slicni problem mogu da kupe perlice i da rese svoje probleme.