Kozmeticki saloni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Krema koju koristim je dobra, tako da nije zbog nje, a i vec dugo je koristim, i odgovara mi.
Ma, ne znam sta se ovo desava, koristila sam i loreal pure zone koji je svima prejak i pece ih koza od njega(cink=salicilna kiselina) a meni se nije perutala koza od njega, samo ponekad.
A od ovoga, uzas.
Jos me na pojedinim delovima bas svrbi, kod korena nosa na primer, ne znam sta je.
Nista, videcu da odmorim dan-dva, pa da probam ponovo.
Inace, nisam razumela to sa duzinom drzanja pene na licu, je l' treba duze ili ne?
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Pa u pocetku krace, dok ti se lice ne navikne, veruj mi blazi sapun necesh naci (to u stvari i nije sapun baza, vec ima samo takav oblik). I meni se identicno ljushtilo u korenu nosa, i brade, kad sam poceo da koristim, ali kad sam krenuo da mazem nakon pranja Aloe Propolis Creme sve je nestalo, i danas mogu da operem sapunom, a da mi lice nije isusheno, ali naravno stavljam posle sebamed visio hidro gel.

Moj ti je savet da penu drzish shto manje na lice za pocetak, i da zaobidjesh koren nosa koliko mozesh, tj. da tu uopshte ne nanosish penu, dok ti se lice ne oporavi, a mazi taj deo kremom nakon pranja. Kazem ti i meni se u pocetku jako ljushtilo lice (koren nosa, brade, oko usta, usne), ali je bolja krema sve sredila.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ok, nadam se da ce i meni proci. A inace, posle koliko vremena je tebi prestalo da se peruta lice?
hvala na savetima! :)
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

@Lola- Nema na cemu :)
@ Dragana, salila sam se za ono razumem, nema potrebe za izvinjivanjem.
Inace, Dragana, danas sam pitala za cenu one vichy kreme i 1200din je.
Kada to saberem sa 1300 koliko placam ovu rvb, mnogo mi to skupo ispadne. Ne znam sta cu da radim..
Makki, a kakva je koza od te sebamed kreme, je l' mat?
Losion sebamed cu uzeti ovih dana.
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Pa meni je prestalo kad sam preshao sa airol-pantenol kreme na aloe propolis kremu, posle 2/3 dana po promeni kreme.

Sebamed visio hidro gel nije krema, nego kao neki hidratantni gel, znaci kad ga na lice stavish osushi se nakon 10tak minuta i kao da ga nema otprilike. Ako imash para za bacanje probaj Aloe Propolis kremu, ako ne predji na sebamed visio hidro gel, koji ce ti verujem isto pomoci, jer ja ga koristim mesec dana i super mi je koza po pitanju hidratacije. I kazem ti neka ti manje stoji pena na lice vremenski, za pocetak. Trebalo bi 2min., ti smanji bar duplo i izbegavaj mesta koja su ti isperutana.

Ako ta RVB krema sadrzi neki derivat vitamina A, onda on utice na perutanje lica, ako ga ima u vecoj koncentraciji, a nakon pranja sapunom se to vishe ispolji, jer i sapun isushi lice u nekoj meri, pa je neophodna hidratacija.
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Skvo,onda mozes da uzmes Visio. u svakom slucaju, neophodna je hidratacija, samo ne znam da li Visio hidrogel ima SPF? Nesto mi se cini da nema, ali nisam sigurna. Evo da pitamo one koji koriste?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Postoji li jos neka opcija?
Mislim, iako mi je mnogo, ako ce mi znatno biti bolja vichy, mozda bolje nju da uzmem, mozda mi onda necec ni trebati rvb. Cula sam i da je vichy normaderm dobra...
Nadam se da ne smaram sa mojim nedoumicama. :)
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Sebamed visio hidro gel nema zashtitu od sunca.

Uzmi Vichy, pa da prenesesh utiske, ako se pokaze dobra, da je uzmem i ja. Ako ne uvek ti ostaje jeftiniji sebamed :lol:
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

skoro d aje potpuno prestala da mi e peruta koza, izgleda da joj je bilo potrenbo vremem da se navikne.
A sto se vichy kreme tice, Dragana, da li je bolje da uzmem normaderm ili termal mat?
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ko je ono rekao da ima neki sajt od Sebamed pa da je procitao kakvi sve proizvodi imaju.....?
Koja mu na kraju dodje najbolja krema..koja hidrira posle ciscenja lica a ima spf (koji je obavezan), i koju na kraju kremu koristiti za dan a koju za noc?
SKVO..ajde sumiraj mi molim te sta ti na kraju koristis za lice od kozmetickih preparata a da si jako zadovoljna?

DRAGANA..sta mu je bolje Neutrogena, Vichy, Sebamed ili Eucerin???????
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja sam rekla da ima sajt sebameda, kucaj u googlu pa ce dati nadje.
Koristim sebamed clear face sapun i ok mi je, kupicu i njihov losion.
Krema, kao sto sam napisala jos uvek rvb, ali planiram da kupim neku vichy kada mi DRagana kaze da li je bolje normaderm ili thermal mat
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Odustala si od Sebamed Visio hidro gela?

Ima neko savet sta koristiti kao nocnu kremu...a da nije jako skupo??????
Ja imam slican problem kao SKVO...malo bubuljicica i miteseri na nosu?Kombinovana koza...dosta suva na bradi i obrazima

SKVO..jesi li kupila FREEMANov peelin ga skupljanje pora od zelene jabucice????
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

nisam, uzela sam piling od kajsije, isto freemanov
andjellla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DIBI KOZMETIKA I SALON NENA

Post od andjellla »

dibi kozmetika ima bukvalno resenje za sve tipove koze i za sva stanja koze...nejbolji salon u gradu je salon "NENA"Terazije 42..ali ubedljivo ...svi drugi naspram nje su neprofesionalni ........
ovo Vam ljudi pise osoba koja dnevno ulazi u 10-tak salona u gradu...priroda posla
eee
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

A dibi kozmetika je.....? Koliko kosta otprilike jedna krema za lice????

:o
Odgovori