Skvo, mislim da je bolje da uzmes Vishy thermal mat, zato sto bi ti resila problem neprijatnog sjaja koze tokom dana. Normaderm je super krema, ali posto ti vec koristis RVB za masnu kozu, pusti je da ona radi svoje, a sa Thermal mat resi neprijatan problem sjaja i masnoce tokom dana.
Cicamaco, Vishy, Eucerin, Sebamed i neutrogena su sve medicinske linije za negu koze i sve su odlicne. Nikada se ne treba vezivati za jedan brend, najbolja je kombinacija. Svaki od tih brendova ima nesto mnogo dobro, nesto manje dobro. Npr, sto se tice masne koze super je Sebamed, Vishy i Uriage. Linije za masnu kozu su im apsolutno odlicne. Za suvu kozu odlicne su linije Lipo i hydro balans iz Eucerina, dok im, recimo linija protiv bora Q10 nije nista specijalno. Za bore, na nasem trzistu, najbolji su preparati dva ljuta neprijatelja- Vishy i Uriage. Naravno, i profesionalne linije RVB, Ella Basche, Thalgo, i naravno Darphin imaju fenomenalne kreme za kucnu negu, ali sa njima smo manje upoznati posto ih nema po apotekama( izuzev Darphin-a).
Ali, i mi konja za trku imamo, sto se tice kozmetike. Ovo sto sam nabrojala su sve Francuzi, Nemci i RVB je italianska kozmetika ako se ne varam. A postoji i nasa super linija, koju ja licno mnogo volim, i koristim je za profesionalne tretmane( kao i ove ostale, gore nabrojane), a to je Lipo kozmetika. Tako da, kada udjete u neki salon, i vidite da rade sa Lipo kozmetikom, nemojte da pomislite: Boze, sta je ovo? Ovo je neka domaca glupost. Verujte nije.
Ja sam se bas raspisala. Veliki pozdrav!