Pozdrav nisam siguran da sam dobro objavvio post ali je ovo bila jedna jedina opcija... sry ako sam nekome upao na post... . . . Pa da krenem sa mojom... Od kad znam za sebe jedna nozdrva mi je makar delimicno ili skroz zapušena i gotovo stalno me je sprecavala u nekim duzim kardio aktivnostima,,, Dobar deo dana su cak obe nozdrve delimicno zapusene i ja sam taj deo vremena umoran/umorniji nego sto bih realno trebao da budem. Tek kad krenem da disem na usta vidim kolika je razlika u protoku vazduha ( i koliko mi treba da udahnem/izdahnem) i mojoj energiji. Ako to radim duze vreme ili u toku neke aktivnosti, trcanja itd, grlo se vrlo brzo osusi i nisam ni za sta. Retki su dani kada su obe nozdrve skroz otpusene i tada odradim 3 puta vise stvari i na kraju imam energije za jos.. Do sad nisam provalio neki sablon kako sta i kad utice na zapusenja nozdrva. Skroz je random, bilo leto, zima, toplo, hladno, ja bolestan ili ne... Mama ima neku ,,devijaciju,, u nosu i pricali su mi da mozda i ja imam to, ali kod nje je konstantno samo jedna ista nozdrva delimicno zapusena.... . . . Da li neko od vas ima neki predlog, tj. da li mogu nesto sam da uradim (uzmite u obzir da su lekari rekli da ,,nisam sigurna sta moze da bude,,), da koristim manje neke prehrambene proizvode ili cak vise... neke masti ili tako nesto, Hvala unapred.
|