Zapušene nozdrve
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Zapušene nozdrve
Када си рекао да је "тамне боје" претпоставио сам да је тамно сив. Није?
Pa ne baš siv, više na braon..
Jednom davno sam dao na ispitivanje, i bilo je kandide pa sam ispitivao i stolicu i takodje je bilo kandide, a nakon lečenja iste, nije se nešto mnogo promenilo.
Samo sam primecivao da se nekad izgubi i ne znam zašto. Na moru pa i negde drugde kad otputujem smanji se vrlo.
NO-to mene prati godinama a kad pomenem doktoru, ne pridaje pažnju tome.
TRENUTNO je malo tamnije nego normalno, ali već duži period kašljem nakon prehlade u januaru, pijem sirup za kašalj i prilično mi pomaže ali već 4. flašica.
Kad sam prestao da pijem, pojačao se klašalj, pa sam opet kupio.
Dešavalo mi se to i ranije.
Jednom davno sam dao na ispitivanje, i bilo je kandide pa sam ispitivao i stolicu i takodje je bilo kandide, a nakon lečenja iste, nije se nešto mnogo promenilo.
Samo sam primecivao da se nekad izgubi i ne znam zašto. Na moru pa i negde drugde kad otputujem smanji se vrlo.
NO-to mene prati godinama a kad pomenem doktoru, ne pridaje pažnju tome.
TRENUTNO je malo tamnije nego normalno, ali već duži period kašljem nakon prehlade u januaru, pijem sirup za kašalj i prilično mi pomaže ali već 4. flašica.
Kad sam prestao da pijem, pojačao se klašalj, pa sam opet kupio.
Dešavalo mi se to i ranije.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
То мени личи на неку прљавштину из околине која ти се накупља у плућима па је искашљаваш.
Треба да поваћаш унос чисте воде у организам, а могао би да пробаш са прашком за искашљавање Пропомуцил 600. Мени је био баш добар. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... ljavanje_2
Треба да поваћаш унос чисте воде у организам, а могао би да пробаш са прашком за искашљавање Пропомуцил 600. Мени је био баш добар. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... ljavanje_2