POLNI ORGAN

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: POLNI ORGAN

Post od Slavko_slavko »

ma ja se zezam ljudi,meni je tako sve jedno ko ima koliki...mali je ako je 9-10 cm,to je malo,normalno 13-14...to je po meni... :D
flamingos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 4:20 am

Post od flamingos »

Slavko_slavko napisao:ma ja se zezam ljudi,meni je tako sve jedno ko ima koliki...mali je ako je 9-10 cm,to je malo,normalno 13-14...to je po meni... :D
slavko,ti to o obimu ili o duzini? :)

morash biti precizniji :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

ja o obimu...dozina je normala od 12-16 cm-a... :D mislim,koliko sam cuo od doktora,do 13 je normalna duzina,... :D
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

Slavko_slavko napisao:ja o obimu...dozina je normala od 12-16 cm-a... :D mislim,koliko sam cuo od doktora,do 13 je normalna duzina,... :D
Sta smatras pod tim normalna duzina?

:D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

vi ste izgleda malo pobrkali duzinu i obim! :wink: to su dve razlicite stvari, nemojte da ih obrnete, bice onda belaja sa centimetrima... :wink:
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

Dr011 napisao:vi ste izgleda malo pobrkali duzinu i obim! :wink: to su dve razlicite stvari, nemojte da ih obrnete, bice onda belaja sa centimetrima... :wink:
pa sta sad,koji santim vise nije na odmet,ali ako ima manjka... :D
iznenadjen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2009 1:55 pm

Post od iznenadjen »

Slavko_slavko napisao:ja o obimu...dozina je normala od 12-16 cm-a... :D mislim,koliko sam cuo od doktora,do 13 je normalna duzina,... :D

Znači prosecan obim u erekciji je oko 12 cm. Kao i duzina i obim ima Gausovu normalnu raspodelu, 97% muskaraca ima penis obima 10 do 14 cm. A 60% ima prosecni penis, duzina 15 - 16 cm i obim 12 cm.

Ovo su informacije sa medicinskog fakulteta u NS,kum mi je asistent na anatomiji i nema vishe o cehmu da raspravljamo!

Znachi ako ste 15cm u duzinu i 12 cm u obimu vi ste PROSEK !!!!!!!!

A pogledajte i link http://www.pro-size.com/povecanje_penis ... penisa.htm

OBIM = 12 CM
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala na obavestenju... :D sad su razresene sve nase dileme... :D :D :D
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član

Post od Pera90ns »

iznenadjen napisao: Znachi ako ste 15cm u duzinu i 12 cm u obimu vi ste PROSEK !!!!!!!!
A sta ako je nekome npr 15X15? Jel to spada u prosecne ili iznad prosecne? Posto si rekao da je prosecan obim 12-14, kako se racuna ova situacija, jel ovaj polni organ spada u prosecne ili ne? :D
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Pera90ns napisao:
iznenadjen napisao: Znachi ako ste 15cm u duzinu i 12 cm u obimu vi ste PROSEK !!!!!!!!
A sta ako je nekome npr 15X15? Jel to spada u prosecne ili iznad prosecne? Posto si rekao da je prosecan obim 12-14, kako se racuna ova situacija, jel ovaj polni organ spada u prosecne ili ne? :D
Pa moze covek da bude prosecan u jednoj dimenziji a iznad ili ispod proseka u drugoj! Recimo da si visok 176 cm a tezak 50 kg onda bi bio prosecne visine a ispod prosecne tezine, a mozes biti visok 175 a tezak 130 kg, onda ti je tezina iznad proseka mada je visina prosecna :P
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član

Post od Pera90ns »

Ma salim se ja malo :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

donka napisao:
Pera90ns napisao:
Pa moze covek da bude prosecan u jednoj dimenziji a iznad ili ispod proseka u drugoj! Recimo da si visok 176 cm a tezak 50 kg onda bi bio prosecne visine a ispod prosecne tezine, a mozes biti visok 175 a tezak 130 kg, onda ti je tezina iznad proseka mada je visina prosecna :P
upravo tako... :D
Pera90ns napisao:Ma salim se ja malo :)
pa i treba,i to malo vise,da ne bude previse ozbiljan forum... :D
Limanac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Limanac »

Da li je moguce da je 12cm prosecan obim :-?

Meni je obim 12cm i umisljam da je previse uzan. Mozda na to utice i duzina koja je izmedju 17 i 18 cm, pa ga dodatno izduzuje. Da li je moj obim zaista mali, ili ja zelim previse :roll:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nije mali, izgleda da zelis previse :wink: sve je ok kod tebe, pogotovo duzina, budi zadovoljan! :)
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ovi sto imaju visoko-prosecne i natprosecne neka priloze slike i brojeve telefona :lol:
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori