hahahahahhahahaVragolasta Amfibija napisao:Ovi sto imaju visoko-prosecne i natprosecne neka priloze slike i brojeve telefona
POLNI ORGAN
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: POLNI ORGAN
natprosecno je natprosecno, pa bilo to duzina ili obim
a jos ako je i jedno i drugo 
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
i jos ako je i jedno i drugo,ma milina zivaDr011 napisao:natprosecno je natprosecno, pa bilo to duzina ili obima jos ako je i jedno i drugo
nego Dr,vidim aktivan si na temi a ne znas da ovde smeju da postuju samo oni koju su ostavili svoje mere,slike i brojeve telefona !!??
to je novo pravilo.
pa ti sad vidi
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
hahaha, znaci nema mi druge nego da se priklonim pravilu...

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Pa i ja bih rekla da je to jedina ispravna reakcija 
Tvj odlazak sa ove teme bi nam svima tesko pao..a i sta je to,3 cifre i jedan link,mala je to cena za ucesce na ovakvom simpaticnom forumu

Tvj odlazak sa ove teme bi nam svima tesko pao..a i sta je to,3 cifre i jedan link,mala je to cena za ucesce na ovakvom simpaticnom forumu
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
nesat napisao:Hajde, Dr011, nije nista strasno.
najbolje da slikam sa sve krojackim metrom, hahaha...jao, dobri ste 
- jelenaa1985
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
na sta li bi to liciloDr011 napisao:najbolje da slikam sa sve krojackim metrom, hahaha...jao, dobri ste
licilo bi, licilo...
taman da se razresi i problem oko tehnike merenja, hahaha, posto je bilo dosta pitanja kako i gde se postavlja metar 
- jelenaa1985
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
ako ste strucni, bilo bi lepo i prakticno da pokazete momcima 
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
S obzirom na obilje izuzetnih odgovora,mislim da je Dr011 prava osoba za to 
ne propustas nista sto nemas veliki.. ja ne mogu nadjem normalnu devojku i ako nadjem ne mogu da spavam sa njom ubijam je sa 24.. prestanite da se lozite ja bi bio srecan sa 15 cm :S
ko voli nek izvoli,vecina se hvali a kako kaze nas narod nisu ni za k....,velikom nekad treba kurbla da se digne a malom samo pogled,bez uvrede i cast izuzecima
prebirac dobije otirac
nikad se nisam hvalio velicinom jer i nije neka,imao sam i problem fimoze pa sam se i zbog toga malo stideo i na neki nacin izbegavao ali kad sam resio i da izbacim na videlo,tehnika i preporuka je bila dovoljna,zato sad vec punih 11.godina zivim u srecnom braku i imamo tri cerke
problem fimoze sam resio pre par meseci i kao motor posle generalne malo se razradi i opet pun gas
od kako sam operisan imam utisak da nekako drugacije stoji,ranije je u opustenom stanju spustao na dole a sad stoji ravno,verovatno ga sad kozica povlaci i ispravlja sto ranije nije moglo i bio je tezi na vrhu
nisam merio ali po zidarskoj proceni ne prelazi 13cm,precnika oko 3.5cm,i vecina kondoma su mi tesni,mozda to tako treba
prebirac dobije otirac
nikad se nisam hvalio velicinom jer i nije neka,imao sam i problem fimoze pa sam se i zbog toga malo stideo i na neki nacin izbegavao ali kad sam resio i da izbacim na videlo,tehnika i preporuka je bila dovoljna,zato sad vec punih 11.godina zivim u srecnom braku i imamo tri cerke
problem fimoze sam resio pre par meseci i kao motor posle generalne malo se razradi i opet pun gas
od kako sam operisan imam utisak da nekako drugacije stoji,ranije je u opustenom stanju spustao na dole a sad stoji ravno,verovatno ga sad kozica povlaci i ispravlja sto ranije nije moglo i bio je tezi na vrhu
nisam merio ali po zidarskoj proceni ne prelazi 13cm,precnika oko 3.5cm,i vecina kondoma su mi tesni,mozda to tako treba