Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
ne propustas nista sto nemas veliki.. ja ne mogu nadjem normalnu devojku i ako nadjem ne mogu da spavam sa njom ubijam je sa 24.. prestanite da se lozite ja bi bio srecan sa 15 cm :S
ko voli nek izvoli,vecina se hvali a kako kaze nas narod nisu ni za k....,velikom nekad treba kurbla da se digne a malom samo pogled,bez uvrede i cast izuzecima
prebirac dobije otirac
nikad se nisam hvalio velicinom jer i nije neka,imao sam i problem fimoze pa sam se i zbog toga malo stideo i na neki nacin izbegavao ali kad sam resio i da izbacim na videlo,tehnika i preporuka je bila dovoljna,zato sad vec punih 11.godina zivim u srecnom braku i imamo tri cerke
problem fimoze sam resio pre par meseci i kao motor posle generalne malo se razradi i opet pun gas
od kako sam operisan imam utisak da nekako drugacije stoji,ranije je u opustenom stanju spustao na dole a sad stoji ravno,verovatno ga sad kozica povlaci i ispravlja sto ranije nije moglo i bio je tezi na vrhu
nisam merio ali po zidarskoj proceni ne prelazi 13cm,precnika oko 3.5cm,i vecina kondoma su mi tesni,mozda to tako treba