Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
nikola.gacko napisao:
ja imam problem sa merenjem penisa! kad stavim lenjir i izmerim bez pritiskanja uz kozu,znachi samo prislonim onda je duzina 15.5
kad merim sa krojackim metrom bez pritiskanja onda je duzina 16 cm
a kad merim sa lenjirom uz pritiskanje uz pubicnu kost,onda je duzina 16.5 cm
i ne znma ni dan danas koliki mi je tacno
a obim je uvek isti oko 13 cm
aman, napraviste toliki problem od merenja penisa... ako lenjir ne pocinje od nule oduzmite taj pocetni suvisni deo racunanjem, nema tu filozofije, i ne uguravajte lenjir na silu unutra da produzite duzinu (ma koliko to zeleli ) i to je to...duzina spoljasnjeg dela penisa, odozgo, po sredini - vidite gde on pocinje i gde mu je vrh...to i izmerite...a lenjir je sprava vrlo jednostavna za koriscenje...
mozda ti je najverovatnie ono sto si izmerio krojackim metrom posto on pocinje od nule
ja imam problem sa merenjem penisa! kad stavim lenjir i izmerim bez pritiskanja uz kozu,znachi samo prislonim onda je duzina 15.5
Pa jasno, penis nije 100% prav, krojacki metar izmeri i zakrivljenost, a ovo "takmicenje" koliko cu dublje da pribijem lenjir u stomak, da bi penis napravio "duzim" je budalastina.
nikola.gacko napisao:
aman, napraviste toliki problem od merenja penisa... ako lenjir ne pocinje od nule oduzmite taj pocetni suvisni deo racunanjem, nema tu filozofije, i ne uguravajte lenjir na silu unutra da produzite duzinu (ma koliko to zeleli ) i to je to...duzina spoljasnjeg dela penisa, odozgo, po sredini - vidite gde on pocinje i gde mu je vrh...to i izmerite...a lenjir je sprava vrlo jednostavna za koriscenje...
mozda ti je najverovatnie ono sto si izmerio krojackim metrom posto on pocinje od nule
ne oduzima se taj pocetni deo lenjira ako ne ide od nule nego se SABIRA
Pa jasno, penis nije 100% prav, krojacki metar izmeri i zakrivljenost, a ovo "takmicenje" koliko cu dublje da pribijem lenjir u stomak, da bi penis napravio "duzim" je budalastina.
u pravu si,krojackim metrom se izmeri i zakrivljenost..a da li se krojackim metrom pravilno meri duzina ili sa lenjirom?
Muskarcima je duzina bitna zbog drugih muskaraca, a ne zbog zena. Zvuci perverzno ali tako je Sto se zena tice, vagina je u proseku dugacka 13 cm, tako da je sve preko toga - visak.
donka napisao:Muskarcima je duzina bitna zbog drugih muskaraca, a ne zbog zena. Zvuci perverzno ali tako je Sto se zena tice, vagina je u proseku dugacka 13 cm, tako da je sve preko toga - visak.
IAKO SAM POSTAVIO TEMU VEZBE ZA POVECANJE PENISA, KOJA JE POSTALA LEPLJIVA I VEOMA POSECENA, JEDNA OD NAJPOSECENIJIH, MORAM DA PRIZNAM DA NISAM KORISTIO VEZBE, JER SMATRAM DA MI NISU POTREBNE, POSTO NISAM OPTERECEN VELICINOM PENISA.
EVO MOJIH DIMENZIJA:
DUZINA 17 CM;
SIRINA 4,5 CM;
SIRINA NA GLAVICU 5 CM;
DUZINA GLAVICA 5 CM;
OBIM 13 CM.
SLAZEM SE DA JE SVE IZMEDJU 12,5 I 17,5 CM NORMALNA VELICINA, A DEBLJINA IZMEDJU 3 I 5. STO SE OBIMA TICE, ON VARIRA IZMEDJU 12 I 15 CM. ETO TO JE TO.
PA DA CUJEMO STA KAZE JELENA1985, JER OVO DOBRO ILI NIJE, DA LI ZADOVOLJAVA NJENE KRITERIJUME?