POLNI ORGAN

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: POLNI ORGAN

Post od Vragolasta Amfibija »

Zadovoljava kriterijume svake zene,nema potrebe da se licno obracas nikom....

Lepo je sto stavljate svoje dimenzije i posebno nas raduje kad su one prosecne ili natprosecne,ali ovo je ipak zdravstveni forum,malo chatovanja je dozvoljeno ali bas nemojmo da preraste u hot-chat,zato pazite sta pisete.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am

Post od nesat »

Vragolasta Amfibija napisao:Zadovoljava kriterijume svake zene,nema potrebe da se licno obracas nikom....

Lepo je sto stavljate svoje dimenzije i posebno nas raduje kad su one prosecne ili natprosecne,ali ovo je ipak zdravstveni forum,malo chatovanja je dozvoljeno ali bas nemojmo da preraste u hot-chat,zato pazite sta pisete.
Da malo razjasnimo neke stvari.

Ne obracam se Jeleni licno bez razloga, napravio sam malu salu, jer je upravo ova nasa forumasica trazila da se latimo merenja i stavimo rezultate. To sam i uradio po njenoj zelji.

Nema razloga za drzanje pridika, jer smatram da sam dao veliki doprinos ovom forumu, bilo na forumu, bilo putem licnih poruka iz licnog iskustva, pa moderator nema potrebe da mi drzi lekcije kao nekom pubertetliji. TO NIKADA NECU DOPUSTITI!
LEPO BI BILO DA NEKAD POHVALI NAS DOPRINOS OVOM FORUMU, JER SIGURNO ZNA KO JE KOLIKO DOPRINEO FORUMU!

Sto se tice druge konstatacije, slazem se u potpunosti.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

prvo-nema potrebe da pises velikim slovima,ja dobro vidim i mala ;)
drugo-moja uloga ovde je da radim upravo to sto radim,kome se ne svidja,srecan mu put

trece i najvaznije- POHVALJUJEM SVE UCESNIKE FORUMA BEZ KOJIH BI OVAJ FORUM BIO JEDNO TUZNO I PUSTO MESTO I KOJI SU SVOJIM ISKUSTVIMA I SAVETIMA POMOGLI DRUGIMA SA ISTIM PROBLEMOM.

bas sam vas sve juce hvalila jednoj osobi,kako je ovo super forum,kako se drzite zajedno i pomazete jedan drugom u nevolji,iskreni ste,,,verujem da ovako nigde ne biste mogli da otvorite dusu ( i hvalite se dimenzijama ;) ) tako da nesat,nemoj mnogo da mi popujes nego posetii druge forume i vidi rad tamosnjih moderatora pa uporedi.

a Jeleni na pp mozes da saljes sta god pozelis ;)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Post od jelenaa1985 »

uuuf gde mene umesa u diskusiju bez potrebe..mali offtopic i necu vise... :roll:
lenjir je bila sala jer je od plastike pa ne moze da se obmota kao krojacki metar..e tako

pozz vas
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am

Post od nesat »

Lepo je cuti nesto ovako od moderatora, po prvi put.

Ja ucestvujem na mnogim forumima, gde mogu da dam svoj doprinos, tako da znam sta rade moderatori.

Ako bi svi postupili po onome kako kazes kome se ne svidja, srecan put, ne bi bilo dobro za ovaj forum, jer bi onda postao ono sto si napisala, jedno tuzno i pusto mesto. Svi smo mi ovde dobrovoljno i samo iz razloga da sebi i drugima pomognemo. To ne treba zaboraviti!

Ne popujem ja nikome, samo kazem moje misljenje, na koje apsolutno imam pravo kao aktivan clan foruma, sa toliko postova, sto zelim i dalje da budem.

Toliko o tome i nadam se da ce ubuduce biti manje popovanja i sa nase i sa moderatorove strane.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Evo,ako moze spy da mi objasni zasto je post iznad prijavljen,ja cu ga rado moderisati.
Ovde se nista nije reklamiralo kao sto je navedeno razlogom prijave osim gospodinovog polnog organa sto verujem ne potpada pod kriterijum "reklamiranje prozivoda" ;)
srdjan 90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 10:50 pm

Post od srdjan 90 »

Ljudi evo ja sam zadovoljan svojim penisom ima 16 cm i nepada mi napamet da radim tamo neke vezbe i vezbice.. Ja imam 19 godina.... Moje misljenje je da duzina ne igra neku ulugu veliku kod zena ili devojaka nego vec obim pekija :) tako da ja se ne mucim oko te stvari...
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Vragolasta amfibijo,namerno sam ga svrstala u tu kategoriju posto njoj najvise pripada!Pa zar nije covek izreklamirao svoj polni organ :lol: A ovde toga nebi trbalo da bude!!!Ne,ne!!!Ma stvarno nepristojno!!!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

kod mene je situacija malo drugacija,duzina je nekih 15-16 cm,zavisi kad i kako merim,a obim je,posto nemam krojacki metar,merio sam sa koncem koji sam kasnije polozio pored lenjira i izmerio oko 14.5 cm,sto mi je malo zacudjujuce... :wink: jedan moj drugar ima masinu od 22 cm,sto ipak zenama vize donosi bola nego zadovoljstva osim onih koje pripadaju mazohistima... :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

duzina je sasvim dobra, treba da budes prezadovoljan njome, a pogotovo obimom koji je i vise nego zadovoljavajuci...a devojkama je to i bitnije... :wink: eto i sam vidis da preterana duzina donosi probleme, tako da to ne moze nikako da bude pozeljno...a mnogi grese u tome...
tek_punoletan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 11:08 pm

Post od tek_punoletan »

Slavko_slavko napisao:kod mene je situacija malo drugacija,duzina je nekih 15-16 cm,zavisi kad i kako merim,a obim je,posto nemam krojacki metar,merio sam sa koncem koji sam kasnije polozio pored lenjira i izmerio oko 14.5 cm,sto mi je malo zacudjujuce... :wink: jedan moj drugar ima masinu od 22 cm,sto ipak zenama vize donosi bola nego zadovoljstva osim onih koje pripadaju mazohistima... :D
jbt,ovde svi imaju debele penise

jedino sam ja skromnih 13 cm debljine :(
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

tek_punoletan napisao:
Slavko_slavko napisao:kod mene je situacija malo drugacija,duzina je nekih 15-16 cm,zavisi kad i kako merim,a obim je,posto nemam krojacki metar,merio sam sa koncem koji sam kasnije polozio pored lenjira i izmerio oko 14.5 cm,sto mi je malo zacudjujuce... :wink: jedan moj drugar ima masinu od 22 cm,sto ipak zenama vize donosi bola nego zadovoljstva osim onih koje pripadaju mazohistima... :D

zapamti da nije bitno koliki ti je vec sta umes sa njim... :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

tek_punoletan napisao:

to nije skromno, vec sasvim odlicno...a ovo preko toga sto navode je vise od prosecnog... :wink: zaista mozes da budes zadovoljan...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

spy napisao:Vragolasta amfibijo,namerno sam ga svrstala u tu kategoriju posto njoj najvise pripada!Pa zar nije covek izreklamirao svoj polni organ :lol: A ovde toga nebi trbalo da bude!!!Ne,ne!!!Ma stvarno nepristojno!!!
Draga moja,pa ovo i jeste tema ZA REKLAMIRANJE MUSKIH POLNIH ORGANA,evo,svecano to objavljujem :lol:
Uzgred i moja omiljena,jer za razliku od tema o problemima muskaraca,o njihovim bolestima i mukama,ovo je pravo osvezenje za forum.

Zato,slobodno,izvol`te,pohvalite se :lol:

ps.

Neprijatne postove sam pobrisala,molim da se vise ne prepucavate na ovoj temi niti na bilo kojoj drugoj u okviru ovog podforuma.
nebojsa.zr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 03, 2009 2:00 pm

Post od nebojsa.zr »

Dr011 napisao:
tek_punoletan napisao:

to nije skromno, vec sasvim odlicno...a ovo preko toga sto navode je vise od prosecnog... :wink: zaista mozes da budes zadovoljan...

sta je zaa tebe mali obim?
Odgovori