POLNI ORGAN

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
bratsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 6:27 pm

Re: POLNI ORGAN

Post od bratsa »

Bitna je tehnika! A velicina je lepa oku. Naravno i velicina ima neku vaznost. Nego da pitam. odakle se meri? Eo recimo lenjir od 30cm (ne treba mi ceo :D) i kada postignem erekciju samo ga stavim sa gornje strane penisa i vidim gde je kraj. Jel u redu tako? + pola centimetra odstupanja lenjira jer 0 je pola centimetra dalje. Imam problem sa erekcijom ali kada se digne "milina ga gledati" :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

bratsa napisao:kada postignem erekciju samo ga stavim sa gornje strane penisa i vidim gde je kraj. Jel u redu tako? + pola centimetra odstupanja lenjira jer 0 je pola centimetra dalje.
upravo tako, meris u erekciji, odozgo, prislonis lenjir uz telo, ali bez utiskivanja u telo da bi ga jos vise povecao (nema varanja :wink: ) ako pre nule postoji neoznaceni deo, posle toliko pridodas i to je to, nema velike filozofije! :wink:
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

E hvala Isusu, Alahu, Budi i Chuck Norrisu! Najzad nesto dobro u vezi mog penisa. Naravno necu reci velicinu, nije fora. Ali bio bih srecniji da nemam problem sa erekcijom.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

pa ako je bas preveliki i to moze da smeta erekciji, treba to da se popuni krvlju :wink: salim se, verovatno imas neki problem psiholoske prirode vezano za to koji treba da prevazidjes :)
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

A brate pretera ga, nije dugometras! :D 'de znam, verovatno je psihicki, ali ipak... Imam najgori stepen varikokele ili varicocele (kako god)... Znas kad uzmem u ruke brate i povraca mi se kakav je osecaj! A nisam gadljiv inace... Jel koristis Vijagru?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

sto se tice varikocele to obavezno resi ako je velikog stepena, nemoj da cekas da dodje do komplikacija, javi se urologu...mozda te i to psihicki remti pa se odrazava na erekciju...a Viagru ostavi za kasnije :wink:
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Nznm brate, citao sam dosta o tome. Vecina koja je to operisala je rekla da ima velike probleme sada sa erekcijom i cime ne. Mnogo sam skeptican zbog toga.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

operacija varikocele ne bi trebalo da se odrazi na erekciju, nije povezano...da li ti je lekar postavio dijagnozu varikocele, nadam se da znas da je to prosirena vena u mosnicama, vene koje idu iz testisa, i ako je velikog stepena moze lose da utice na funkciju testisa, ali ne na penis i erkciju...
cate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 2:03 pm

Post od cate »

zdravo.ne znam zasto me ovo muci,ali cu pitati vas.Svi znamo da penis treba da bude na dole kada je u gacama,ali kada skacem ili trcim on ode gore sto je normalno,ili na stranu,pa me zanima da li ako ostane gore ili na strani neko duze vreme recimo sat vremena,da li moze doci do nekakvog ostecenja,ili moze ostati tako gore ili na strani,

I dali je normalno posto imam 16 godina,da penis kada je u opustenom stanju bude samo 4 cm,molim vas za vas savet,samo mi recite da li je to sve normalno ili ne,molim vas,vrlo mi je vazno,hvala

morao sam da ponovim post
cate
Novi član
Novi član

Post od cate »

zdravo.Zeleo bih da zman samo radi informacije,ja sam do svoje 14 godine masturbirao tako,sto nisam prevlacio kozu preko glavica,nego samo gore dole u normalnom stanju,pa me zanima da li takvo masturbiranje moze podpomoci brzem razvijanju fimoze,i da li je takav metod uopste zdrav,i da li se uopste moze tako masturbirati,molim vas recite mi ,samo da znam da li sam gresio ili ne hvala
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Brate masturbiraj kako hoces i sve je OK. Nemoj ga samo previse stezati i nemoj previse brzo. Ostalo je OK. 4cm u opustenom stanju je sasvim normalno. Ja imam 18,5cm u erekciji a kada je opusten i moj je negde oko 4cm. Nemoj da se tripujes oko toga. Sta vise 4 godine sam imao da Googlam o svim tim peripetijama i istrazivanje je pokazalo da ako uporedis 2 penisa, jedan opusten da ima 4cm a drugi opusten da ima recimo 10. Onaj od 4 ce da naraste na recimo 17 a onaj od 10 na 15... Tako se pokazalo u istrazivanju. I neka stoji kako on hoce. I ti brate nekad sedis a nekad lezis :)
cate
Novi član
Novi član

Post od cate »

Znaci moze biti i na gore,posto ja praktikujem i gore i dole a uvuko mi se neki trip u glavu da mozda moze doci do neke povrede ako nepravilno stoji?
cate
Novi član
Novi član

Post od cate »

Imam jos neka pitanja:
1.u vezi raztezanja kozice,posto mislim da imam samo blagu fimozu,kako se kozica pravilno razteze,kada kozica prekriva glavic onda vucem kozicu prema korenu i vracam nazad da prekriva glavic,ili se to raztezanje praktikuje kao masturbacija,sve ispod glavica,prema korenu i ispod glavica,i da li to raztezanje treba da se praktikuje brzo ili je bolje polako??

2. da li mokraca moze da osteti glavic ili penis,ako nekad slucajno ostane posle mokrenja
3 da li je normalno da nekad dlaka uce u glavic penisa.

Nisu mi sva 3 pitanja prioritet,prioritet mi je ovo prvo,ali ako biste mogli da mi date odgovore i na ova dva posle postavljena

Hvala
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

E bas ti na prvo ne mogu odgovoriti jer ne znam.
Ne moze ostetiti nista ali moze dovesti do neprijatnog mirisa. Pogotovu sperma ako se ne obrises vlaznim maramicama.
Da je normalno nije, ali nije nista cudno. Taj predeo je dlakav. No ipak nekako gledaj da ti se do ne desava jer moze da izazove komplikacije. Nije OK ni komarac kad ti uleti u ocnu duplju... Brij se brate :D
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Kakav si ti to doktor kad pitas tako banalna pitanja? :) Salim se
Naravno da jeste, to je prosek. Zlatna sredina :)
Odgovori