POLNI ORGAN

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: POLNI ORGAN

Post od Dr011 »

cak moze da se kaze i gornja granica :wink: i vise nego odlicno, sto bi se reklo idealno! :)
bratsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 6:27 pm

Post od bratsa »

Bas tako. Nije mali tako da nemas oko cega da se cimas, a i da jeste to se nadoknadi tehnikom. A nije preveliki da devojku boli ako imate grub sex... TAMAN! :)
cate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 2:03 pm

Post od cate »

Ja imam jedan mali problemcic,naime kada mokrim,kada tresem penis da bih skinuo mokracu,nekoliko kapljica ode po pantalonama.Da li je to normalno i ako nije kako da resim to mi veoma smeta.Hvala
Drugi put ponavljam ovaj post
cate
Novi član
Novi član

Post od cate »

Ja imam jedan mali problemcic,naime kada mokrim,kada tresem penis da bih skinuo mokracu,nekoliko kapljica ode po pantalonama.Da li je to normalno i ako nije kako da resim to mi veoma smeta.Hvala
Drugi put ponavljam ovaj post
Braken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 03, 2011 10:17 am

Post od Braken »

Cao.Ja sam novi na ovom forumu i muce me par sitnica,koje cu sada navesti:
a)Kada mokrim,da li je preporucljivo navuci kozicu preko celog glavica,ili navuci samo malo da mokraca moze da predje,mislim ovo pitam zbog higijene
b)Kada tresem penis od mokrace,gde je preporucljivo drzati ruku kad ga tresem,jer se nekad desi da kapljice odlete nekontrolisano,pa mi to smeta
c)Da li je to uobicajeno,da kada se okupam,operem i penis,sutradan uvece posle masturbacije i mnogo mokrenja on malo smrdi.

Malo su glupa pitanja,ali od velikog znacaja za mene,jer mi se samopouzdanje skroz srozalo,pa molim vas za odgovore,da bih bio mirniji.Hvala vam svima :(
Braken
Novi član
Novi član

Post od Braken »

Za ovaj smrad to se samo malo oseca kada navucem kozicu,samo sa navicenom kozicom ovako ne
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

a) kako god tebi odgovara, sve jedno je, svako praktikuje razlicito, cilj je da penis odrzavas uvek cistim i suvim pa kako god...
b) to vec sam moras da otkrijes, nema pravila, kako se ko snadje :wink:
c) to je normalno, i bez mokrenja i masturbacije ispod kozice se normalno nakupljaju njene izlucevine i stvara smegma, od kojih potice taj miris, zato penis mora da se svakodnevno pere!
cate
Novi član
Novi član

Post od cate »

Za taj polozaj penisa u gacama pitam zbog toga jer kada mi je penis malo na gore,onda su testisi cesce vise spusteni a kada mi je penis na dole onda su testisi uglavnom skupljeni odnosno podignuti,pa da li to sad ima neke veze??
Braken
Novi član
Novi član

Post od Braken »

Hvala vam,ali samo to kad odlete kapljice po pantalonam,da li je to normalno da se desava,ili je to zbog nekontrolisanog tresenja.Hvala vam jos jednom,mnogo mi pomazete
Braken
Novi član
Novi član

Post od Braken »

Hvala vam,ali samo to kad odlete kapljice po pantalonam,da li je to normalno da se desava,ili je to zbog nekontrolisanog tresenja.Hvala vam jos jednom,mnogo mi pomazete
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

naravno da je normalno, tu treba biti samo pazljiv, i nije nikakav zdravstveni problem! :wink:
Odgovori