Mojih "5 centi"..
Mislim da sam imao "teži" oblik fimoze, u erektivnom stanju kožica nije htela da mrdne. Iskoristio sam najbolju moguću priliku za to, vojsku, i na vma sredio problem. Rođeni brat je imao istu operaciju, pa se nisam nešto plašio i sl.
Pošto su me "odradili", "budala" što bi rek'o D Boj je bio dosta natekao, baš.. Krvi je bilo, ne preterano, a konci su virile i podsećale me na ježovske bodlje.. Čuo sam dosta priča o katetama i tim čudima, pa trenutak kada sam u 4 ujutru u mraku sobe i sa pogledom bačenim kroz veliki vma-ovski prozor na lepu Beogradsku panoramu uspeo da napunim onu patkicu posle par neuspešnih pokušaja, pamtim kao jedan od najlepših momenata u životu
Pre toga sam imao jedan neuspeli pokušaj mokrenja, kada sam umesto urina video krv, pa instant završio na patosu wc-a, brzo se povrativši
Elem, posledice u mom slučaju:
1. Definitivno je glans manje osetljiv a tu smo i kod najgore posledice:
2. Felacio ne predstavlja neko posebno zadovoljstvo, meni barem
3. Neko je spominjao da piša kao prskalica - imam sličan problem, kad krene samo da "podliva", ništa gore. Nije uvek slučaj, ne znam do čega je
4. Neko je takođe spomenuo da je imao neke naslage, šta li (ne sećam se upotrebljene reči), e meni je to ostalo kao trajna posledica.. na jednom delu reza, koža je nabrekla, naborana, podebljana, kako god.. Pri erekciji se ne primeti, ali u opuštenom stanju, da. Nije bog zna koliko problematično, ali bi voleo da toga nema, malo je kasno, ali ako postoji neko rešenje neka neko reče
5. URA, VEĆI JEEEEE!
Inače, anestezija, vidim da je neko spominjao da je "preživeo" ceo zahvat, ja sam komiran na stolu, probudio se na krevetu u sobi "glans free", to je to.
p.s. I da, jako fina cura mi brijala jajca pre zahvata, nisam bio nešto zarasto, pa smo se malo družili