Ne želim nikog da odvraćam od operacije, samo prenosim svoje iskustvo!
Posle detaljnog čitanja ovog foruma, rešio sam da konačno odem na operaciju fimoze. Imao sam težak oblik, koža uopšte nije mogla da se prevuče preko glansa. Tokom odnosa, koža je uspevala da se istegne i dodje do polovine glansa ali je vraćanje na mesto bilo veoma neprijatno i ponekad bolno. Da ne pominjem koliko je neprijatno objašnjavati partnerki zašto “to” ne izgleda kao ono što je do sada imala prilike da vidi.
Ordinacija
Operacija je obavljena laserom u privatnoj ordinaciji. Svi su bili maksimalno ljubazni i korektni. Ime ordinacije ću napisati kada se penis potpuno oporavi.
Operacija
Ništa gore u životu nisam doživeo! Anestezija je imala efekta samo par minuta, negde na polovini operacije. Sve pre i posle toga sam itekako osetio. Davanje anestezije, seckanje, laser, ušivanje, SVE! Osećao sam veoma oštar bol. Kadgod bi doktor nešto uradio, svi mišići u telu bi se zategli. Do kraja intervencije, bio sam potpuno mokar. Ne znam tačno koliko je trajalo, verovatno negde oko 45 minuta.
Jedva sam se odvukao do prostorije gde su mi bile stvari. Oblačenje je posebno zanimljivo, umalo se nisam srušio kada su gaće po prvi put dodirnule glans.
Odlazak kući
Na operaciju isključivo u tesnim gaćama! Iako sam ovo znao, iz nekog razloga sam krenuo u bokserkama. Do kuće sam išao držeći se za penis.
Ašpteka
Ulazim u apoteku, dajem recept i tražim Bromazepam. Nadrkana apotekarka me pita: “A našta se žalite?”. Kroz zube cedim: “Imao sam operaciju”, a mislim se “Teraj se bre u p.... m......., daj te lekove da bežim kući”. Bromazepam ide samo na recept.
Lepa strana
Konačno sam se upoznao sa svojim glavićem, tolike godine živimo zajedno a nismo se nijednom u oči pogledali
Četiri sata nakon operacije, osećam povremeno bockanje sa donje strane penisa (odmah iza glansa). Prisutno je i veoma slabo krvarenje, tek toliko da ostavi fleku na gaćama.