fimoza...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

I pre sam pisao o ovom problemu na forumu:Da li se muskarcima sa foruma desava da im glavic ostane otkriven i kada je u opustenom stanju i koliko cesto im se to desava?Meni je penis u opustenom satanju skoro uvek otkriven iako nisam obrezan,da li je to normalno i da li moze da izazove neke komplikacije??Jedini slucaj kada kozica ostaje preko glavica je posle tusiranja(pranja tog dela tela),ali samo u slucaju kada ne obrisem(isusim)penis unutra tj. ne prevucem kozicu i obrisem glavic vec samo kada je kozica preko obrisem ceo penis!Ukoliko obrisem i glavic kozica kao da izgubi elasticnost i u bukvalnom smislu izgleda krace i spada sa glavica i ostaje ispod njega!I da imao sam jos u 12.god.problema sa fimozom,ali sam to uspesno resio i 2 god.posle toga ovaj problem,sada imam 18,uskoro 19 god.Svaki odgovor je dobrodosao...hvala
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

I pre sam pisao o ovom problemu na forumu:Da li se muskarcima sa foruma desava da im glavic ostane otkriven i kada je u opustenom stanju i koliko cesto im se to desava?Meni je penis u opustenom satanju skoro uvek otkriven iako nisam obrezan,da li je to normalno i da li moze da izazove neke komplikacije??Jedini slucaj kada kozica ostaje preko glavica je posle tusiranja(pranja tog dela tela),ali samo u slucaju kada ne obrisem(isusim)penis unutra tj. ne prevucem kozicu i obrisem glavic vec samo kada je kozica preko obrisem ceo penis!Ukoliko obrisem i glavic kozica kao da izgubi elasticnost i u bukvalnom smislu izgleda krace i spada sa glavica i ostaje ispod njega!I da imao sam jos u 12.god.problema sa fimozom,ali sam to uspesno resio i 2 god.posle toga ovaj problem,sada imam 18,uskoro 19 god.Svaki odgovor je dobrodosao...hvala
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Sorry za 3 iste poruke,bio sam nestrpljiv i nekoliko puta kliknuo na "posalji",Vragolasta obrisi dve,ako ti nije tesko da ne stoje glupo...hvala
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Ljudi gde ste?? :)
informacija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 1:18 am

Post od informacija »

Dragi Dusane,
Imam utisak da si previse fasciniran svojim "ponosom"... U tom uzrastu mozda to i nije neobicno, ali ne bi trebalo bas toliko da te zaokuplja... Pripazi da ne postane opsesija koja bi te previse odvela u neku komparativnu analizu... Moj ti je savet da nabrzinu promenis 2-3 devojke, postavi im isto pitanje u vezi sa tim pa ako njima (devojkama) ne smeta, ne bi trebalo da smeta ni tebi.... Vrlo vazno, da li je zasukan ili usukan... :D :D
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Meni je samo bitno da znam da li to moze da dovede do nekih komplikacija,a i nekad mi je nezgodno kad u vesu trenje ucini svoje,a glavic otkriven!Da li je to uopste normalno da u opustenom stanju bude otkriven??Verovatno se glupo cimam(vec duze vreme),ali eto.... :) poz za sve
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Meni je samo bitno da znam da li to moze da dovede do nekih komplikacija,a i nekad mi je nezgodno kad u vesu trenje ucini svoje,a glavic otkriven!Da li je to uopste normalno da u opustenom stanju bude otkriven??Verovatno se glupo cimam(vec duze vreme),ali eto.... :) poz za sve
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Vragolasta znas li ti nesto o ovome??Unapred hvala...
informacija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 1:18 am

Post od informacija »

A sto ga ti Dusane ne fotografises pa na forumu otvorimo glasanje... ko je za a ko protiv, pa cemo tako, statisticki da utvrdimo da li je normalno... kao u onom kvizu da publika glasa... vidis da lekari nemaju stav o tvojoj alatki.
bacardi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 12:32 am

Post od bacardi »

kupio sam didermal,samo mi jos molim te reci da li da rastezem tek kada koza upije mast ili dok je jos masna...hvala
Inspektor_luki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm

Post od Inspektor_luki »

Treba da se operisem za par dana. Imam 17 godina i imam fimozu. Koliko dugo nakon operacije se necu smeti baviti sportom?
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

jedno mesec dana izbegavaj fizicke napore, ali sve zavisi od coveka do coveka.
Help please!
master22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:05 pm

Post od master22 »

ljudi puno hvala na savjetima..puno mi se popravila situacija uz pomoć vaših savjeta...sada gotovo bezbolno mogu prevući kožicu u erekciji..pozdrav
pecaBg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 29, 2007 4:30 pm

Post od pecaBg »

Uradio sam pre godinu dana cirkumcisiju i sve je ok, medjutim oko glavica penisa to jest kuda je uradjen rez postoji tamnosmedja pigmentacija, rekli su mi da je to uobicajeno medjutim estetski je malo bez veze (izgleda kao neka skramica ili prljavstina). Jel postoji neka mast ili nacin da se ta pigmentacija otkloni? Hvala.
Zaključana tema