Људи већ се дуго мучим са овим, и психа је зајебана ствар.
Но на личном примеру ево већ 4-5 месеци, радим једну једноставну ствар и верујете на реч ПОМАЖЕ, а није хемија нити ћу Вам препоручити да купујете било који природни производ. Значи ово направите сами:
- 2 литра црног вина да није баш оно најефтиније (ја купујем црногорски вранац у максију, он је око 400 рсд 0.75л)
- 30 грама жалфије
- 70 гр рузмарина.
Учиниће Вам се пуно "траве", но не обрачајте пажњу.
Значи смесу у једну шерпу ставите све одједном, и загревајте док не прокључа, и склоните све време је покривено да се негде охлади. Када буде млако (ставите прст и не осетите да је топлији од вашег тела), процедите и ставите 1-2 велике кашике меда.
Затим ставите у флаше и у фрижидер.
Ја сам у почетку пио пре оброка по једну малу 0.05 чашицу 3 пута на дан, а сада пијем увече 0.1 једном, посебно ако знам да ћу имати однос, једно сат сат и по пре.
Кад се попије, у року од 20так минута можда и пре, преплави Вас зној, периферна циркулација се овиме дигне на већи ниво, и са овим, боље но све лекиће које сам пробао, ко не верује, није скупо да проба.. Ја нашао рецепт на нету, био мало неповерљив, но прво вече када кренула предигра, након пар дана коришћења, видим справица ради ко у 20 година
..
Знам који је проблем ово, млатим се са овим већ 4-5 година. Не преједајте се увече, и здравији живот се подразумева. Ја прешао са пива на вино
и препородио се..
Више шетам но раније..
Баш ме занима да ли ће неко да има искуства као ја, па Вас молим напишите.. Ја ево чекао 4 месеца, и када видим да ради без грешке, одлучио да поделим са Вама.