Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
2 mesta su prazna, a 2 puna. Tako stampaju omote za lekove izgleda.mono napisao:Pozdrav
Danas sam kupio tablete Bilive 2 x 10 mg ali unutra ima 4 tablete i to me buni, a hteo sam da uzmem 5mg po savetu apotekarke. Verujem da je svaka tableta 5mg ili možda grešim?
hvala ti na odgovoru.Harbard111 napisao:2 mesta su prazna, a 2 puna. Tako stampaju omote za lekove izgleda.mono napisao:Pozdrav
Danas sam kupio tablete Bilive 2 x 10 mg ali unutra ima 4 tablete i to me buni, a hteo sam da uzmem 5mg po savetu apotekarke. Verujem da je svaka tableta 5mg ili možda grešim?
----------------------
Ako pijes po 5 mg videces da sto duze stoji ta izlomljena i ostavljena tabletica na otvorenom to ce slabije dejstvo da ima kasnije.
Bar je tako bilo kod mene.
Nije mnogo... Meni je erekcija od 10 mg trajala i po 7-10 dana.mono napisao:hvala ti na odgovoru.Harbard111 napisao:2 mesta su prazna, a 2 puna. Tako stampaju omote za lekove izgleda.mono napisao:Pozdrav
----------------------
Ako pijes po 5 mg videces da sto duze stoji ta izlomljena i ostavljena tabletica na otvorenom to ce slabije dejstvo da ima kasnije.
Bar je tako bilo kod mene.
da, trebalo bi 5mg da popijem sad za vikend.
jel mnogo 10mg? kakva su tvoja iskustva inače ovim tabletama?
Moze. To bilderi koriste i smatra se necim najzdravijim na polju tih suplemenata.Morelo napisao:Farmaceutska mafija je najgora. Tako da ne treba da imas takvo misljenje da samo sto je u apoteci da je samo to dobro. Naravno i po oglasima svasta prodaju i tu treba dobro paziti i raspitati se sta se kupuje.
Moze li se ovaj tribulus uzimati na svoju ruku, tj. bez nekih konsultacija sa doktorom?
Stvarno dobra logika Aco.aaaca napisao:Купујеш само у апотекама?! Па оне су намењене обичном народу који верује рекламама продаваца. Ипак бих више веровао продавницама намењеним професионалцима који пазе шта уносе у организам.