ki0230 je napisao:
Larisa draga, ne odgovoriste mi na moje odgovore Vama!!
Molim Vas da mi, ako imate vremena, rastumačite ove moje tegobe. Ja mislim da će se to vrlo brzo sanirati povećanjem doze leka, pošto mi ova očigledno nije dovoljna. Recite mi još i koliko često treba raditi sve te analize, da li samo jednom u par godina ili svake godine jednom.
Pozdravljam Vas.
bez analiza koje sam nabrojala ne mogu nista preciznje da Vam kazem.Niste za ludnicu,u nju se ne stize lako,ali Vam psihijatrijska terapija ne bi skodila ako su nalazi ok.Postpartalna depresivnost udrzuena sa gojenjem,nervozom...,nije retka,ako su drugi nalazi dobri,o njoj se moze razmisljati.
kardiologija!
Do tada bi bilo jakoooooo! dobro da radite Holter EKGa da se vidi koje aritmije imate,po opisu lici na ekstrasistole, koje su sasvim bezazlene u vecini slucajeva,ali bi se morale iskljucitii ostale....
ako Vam ni menstruacije nisu uredne,javnite da Vam kazem sta jos treba uraditi da biste sve zavrsili o jednom trosku.
Sto se gojaznosti tice!
Do tada ne uzimajte hranu u kojoj ima bilo kakve soli ili vegete ili neceg slicnog.Ne solite jela koja spremate,nikako slan sir,supa iz kesice,kecap....,o svemu sto jedete razmisljajte da li ima soli u bilo kom i skrivenom obliku.Izgubicete oko 5 kg,mozda i vise za nedelju dana.Ne jedite nista posle osam uvece,uzmite neki anksiolitik ako treba da biste sto pre zaspali,a svaki zalogaj zalivajte vodom,nosite je sa sobom u flasici.Ne pijte nista sem vode i gorkod caja od kantariona,on za par minutaubije napad gladi.
Od analiza uradite i insulin,i gttest,radi se u svakom domu zdravlja.Pesacite brzim hodom 5 min. svakog dana.Izmerite se danas i za 7 dana i videcete da imate najmanje 5 kg manje bez obzira na stitnjacu!
Ako Vas jos nesto zanima,pitajte.Treba se kontrolisati najmanje 2 puta godisnjeako je sve ok!