Vidi, kao prvo, ti imas 100kg, ne znam da li je misicna masa, mada cisto sumnjam da jeste.. Ja dok sam bildovao imao sam rekoh bukvalno 110kg misica jer imam skoro 2m, pa je extra izgledalo..
Drugo problemi koje sam imao jer od preterivanja za kilazama, jedno vreme sam trenirao dizanje tegova pa sam cak dizao kolaze i preko 230kg, zamisli koje je to opterecenje za srce.. Tako da je to najverovatnije uzrok tahikadrije, a i nepokretnost, jer sam samo bio na relaciji teretana - kuca, i tako stalno, a teretana je statika to svi znamo tako da.. Sad naravno ne radim to, treniram na jednom poligonu imah teren tu trcim malo, pa radim propadanja, malo vratilo, malo benc, potisak itd. i posle ima preko puta odma tece kanal, pa otplivam do nekog obliznjeg kupalista pa se vratim, i extra je priroda.. posle se vracam bajsom, tako da.. mnogo zdravije nego ono shto sam radio, mislim ono ni nije zdravo kao prvo
Btw jbt danas se merim imam vec 94kg o.O super. idemo jos 1kg i dosta... Inace za ovo da menjam da ne jedem jaja, pa nije dobro ni preterivati sa mlecnim proizvodima, to mi je samo za dorucak, tako da, jaja jbga moram ubaciti, a plazma keks i ti cokolino to ti je smesno brate..