aa_aca napisao:Питам се зашто је Drazenbg "лечио своју мајку витамином Б17" када је већ лепо написао да нигде није прочитао да се ико њиме излечио? Човек очигледно лаже.
Превара?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Превара?
Pa koliko vas ima ovde sa sličnim imenima? Ko koga ovde zajebava, majku li vam ušljivu!
Izvinjavam se administratorima foruma.
On ti je tata, slone nadraženi. Miči se više sa foruma. Kako si samo stigao ovoliko govana da poseješ? Jebite se obojica pedera smrdljivih.
Drazenbg napisao:aa_aca napisao:Хе, хе, хе. Баш сте бедни - чиме се све служите. Видећемо се.......
Јел ти ово на слици Екрем Јеврић хехехе.
Skote debilni i perverzni. Goni se odakle si i došao.
Stevan Rakić napisao:Vidim da nisam jedini koga si pokusao da prevaris. Aco neces dobro proci ako nastavis tako.
Stoko jedna naopevana. Ti si negativna i bolesna u glavu, KRAVO. GONI se sa foruma!
Bobilica napisao:Hajde dosta vise, od ovakve negativne energije se covek samo moze razboleti. Aco, ja se izvinjavam nisam trebala da pokrenem sve ovo. Mozda je postojao i bolji nacin da kazem sta mislim... Hajde da svi prestanemo, da ovaj forum pocne da sluzi svojoj svrsi!
Ma izvinjavaj se svom nastranom ocu koji te je napravio. Kakva pametnija posla? Toliko si sranja ostavila na forumu da me mrzi da odgovaram na sve. KRAVO
Bobilica napisao:Uopste nisi shvatio srz moje poruke, to je sala, naravno da necu ici izvinjavati se redom, imam pametnija posla. Izvinula sam se za nacin, pri stavu i dalje stojim. Odustajem i povlacim se, raspravljajte se i radite sta god hocete, ja odoh, previse mi je.
vidim da i ti spominješ tog famoznog acu koga spominje neka stoka po forumu. Sada vidim da te bokilica sa razlogom preporučila. Ista si lezbejska krava kao i ona. Marš sa foruma govno jedno. Šta li vam je uradio kada ga toliko volite. Sve zbog koze, jeli?
Bokily napisao:Gospodine Aco, ovo je apsolutno poslednji put da vam se obraćam. Šokirana sam količinom gluposti koje ste napisali a još više me oduševljava vaša bujna mašta.
Ako vas baš zanima zašto nisam odmah odgovorila mychildren na poruku, odgovor je vrlo jednostavan. Dok sam pisala odgovor, morala sam da prekinem zbog drugih obaveza i ugasila sam komp. Kasnije sam upalila komp, proverila mejl, od dotične dobila pp na koji sam joj odgovorila. I to je cela priča.
Druga stvar koja mi nije jasna- zašto bobilica ne kaže da mi nismo ista osoba, ne znam.
Nije ni bitno.
Ponavljam deo poruke sa dela onkologija: TNM klasifikacija se uči na trećoj godini fakulteta ( na patologiji) a nisam videla da je dotična (iliti druga ja) objasnila celokupni nalaz (jer ga ne zna kad ne zna celu onkologiju).
Read more: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/c ... z2b1fiw0iB
A vi Aco ako ste toliko dokoni proverite putem pp ili javno sa mychildren pa pitajte da li je juče dobila moj pp sa iscrpnim objašnjenjem koji je mnogo dalje od tumačenja TMN.
Izvinjavam se članovima foruma u ime drugih ljudi jer ja nisam ta koja je napravila pometnju ali nebitno.
Kao što rekoh, na ove prozivke se više neću odazivati jer nemaju veze samnom.
@Bokily,
nisam nigde napisala da nismo ista osoba jer sam se na pocetku predstavila, nisam mislila da ima potrebe da se branim po tom pitanju jer je samo clan aa_aca navodio takvu glupost i mislim da u to niko normalan nije poverovao, cak je bilo po malo smesno
nisam nigde napisala da nismo ista osoba jer sam se na pocetku predstavila, nisam mislila da ima potrebe da se branim po tom pitanju jer je samo clan aa_aca navodio takvu glupost i mislim da u to niko normalan nije poverovao, cak je bilo po malo smesno

Alo,Milane...aco..sta li si,oladi malo.
Ja mislim da milan i aca nisu ista osoba, vec jednostavno neko ko zeli da to tako ispadne. Ne deluje mi tako, no, mozda gresim.
Ma nije? Sve istinoljubac do istinoljupca. Nosite se u k****.
Bobilica napisao:@Bokily,
nisam nigde napisala da nismo ista osoba jer sam se na pocetku predstavila
miki980 napisao:Alo,Milane...aco..sta li si,oladi malo.
Bobilica napisao:Ja mislim da milan i aca nisu ista osoba, vec jednostavno neko ko zeli da to tako ispadne. Ne deluje mi tako, no, mozda gresim.
Alo bre ljudi ko je ovaj Milan sto sve zivo pljuje sto brani ovog Acu prevaranta? Jel ima administrator na ovom forumu,da zabrani vise ovo baljezganje od strane "Ace-cudotvorca" i njegovog pajtosa takodje prevaranta "Milannm"? Djubrad jedna prevarantska,stici ce vas ruka pravde!!!
O'ladi mongoloidu nekulturni.milannm napisao:Ma nije? Sve istinoljubac do istinoljupca. Nosite se u k****.
Bobilica napisao:@Bokily,
nisam nigde napisala da nismo ista osoba jer sam se na pocetku predstavilamiki980 napisao:Alo,Milane...aco..sta li si,oladi malo.Bobilica napisao:Ja mislim da milan i aca nisu ista osoba, vec jednostavno neko ko zeli da to tako ispadne. Ne deluje mi tako, no, mozda gresim.