Jelisej napisao:
Jelisej napisao:Prestani da teras mak na konac, jer uostalom nisi ni ti nevinasce.
Lepo ti kazem da prestanes da se naterujes.
U ovom trenutku se pretvaras u sve veci problem, jer se ponasas kao paranoidna histericna baba. Svojim egoistickim prozivkama si naneo vise stete sebi no ikom drugom, i ako sam u pocetku bio neutralan, sad pocinjes da me iritiras.
Sad imas dve mogucnosti:
1. Da prihvatis primirje
2. Da nastavis da klepeces i da sam sebi rusis ugled i da izgubis i ono malo simpatija koje neki ljudi imaju prema tebi- tj da nastavis svoj "kamikaza stil" ovo ce najvise odgovarati tvojim protivnicima i uskoro ces biti totalno na margini
Овде се ради о једној веома дрској, охолој и сујетној особи, чија реч увек мора да буде последња. Ја немам лично искустава које неки други чланови наводе да су имали са њим. Мислим на некакве продаје. То не знам, али могу да поверујем да је и тога било, када прочитам његове текстове.
Мене је погодила његова безосећајност. Тренутно проживљавам тешке дане.
Мајка ми је болесна од рака. Нико паметан то неће рећи ако није истина. То је надам се разумљиво свим људима који имају добру душу. Међутим уместо речи подршке и савета, ја сам у тако тешком моменту доживео безочно вређење члана
аце који је и предмет ових расправа. У таквој ситуацији у којој сам се нашао, помало и емотивно сам написао против витамина Б17, јер смо га користили са пуно наде и вере у исти. Разочарење је било потпуно када смо увидели да нема резултата. Тада сам ја написао следеће: "
Ово је већ стара тема, али ево да дам допринос и информацију онима који још увек као и ја чекају да сазнају да ли је некоме тај фамозни Б 17 помогао.
До сада сам могао само да прочитам испразне и идентичне текстове о некаквим лековитим својствима против рака овог назови витамина. Нигде нисам прочитао а ни чуо да се неко излечио са тиме. Нико се није јавио и јасно и гласно на неком форуму написао да је користио тај "витамин" и да је уз помоћ њега победио ову опаку болест. Зашто је то тако? Одговор се сам намеће. Нико се није од рака излечио са овим "витамином".
Ради се о ноторној глупости и лажима. Ради се о превари и потреби бескрупулозних појединаца да зараде на туђој муци. Бога има па ће им се вратити вишеструко за тај монструозни чин. Ти преваранти почев од анонимуса који себе назива доктор Кребс, не само да завлаче руку очајним болесницима, већ им и одузимају драгоцено време у борби против ове болести. Ово тврдим јер сам се лично у својој породици уверио да такозвани Б17 не лечи рак и ни најмање не доприноси борби против рака. Потпуна лаж и превара је тај Б17 и зато не заваравајте се више са тиме и не пишите оно што нисте сигурни да је тачно. Ја сам сигуран да је тачно да Б17 НЕ ЛЕЧИ РАК.
Не слушајте надрилекаре и паметњаковиће а овима поручујем да не завлаче више овај јадан народ. Свака се стрвина острвила на немоћне и завлачи прљаве ручерде у туђе џепове."
Никога лично нисам прозивао нити именовао. Зашто се аца нашао прозваним и бурно реаговао, не знам. Таква његова реакција ми даје повода да поверујем у тврдње појединих чланова да их је стварно покрао.
Његов одговор је следећи:
" Drazenbg, да ли си се учланио у форум и оставио овај једини пост само због тога да би приказао колико си плитак? Или да би изрекао гомилу нетачних ствари? Ма немој. Лично си се у својој породици уверио? Ма шта ми наприча? Вероватно си бочицу са витамином држао око врата. То се пије, знаш?"
Да ли је то начин комуникације са неким ко је дубоко разочаран у неку терапију,
и зато писао против исте. Осим тога пружио сам информацију и описао своје несрећно искуство. Нисам тражио речи утехе, али сам најмање очекивао такве безосећајне увреде које ничим нисам претходно изазвао. Иначе то је био мој први пост на овом форуму и ацу нисам ни познавао пре тога.
Сада већ видим о коме се ради. Члан Бобилица покушава да прекине бескорисне расправе, али Аца то не дозвољава и продужава бескрајне расправе, што сте и ви сами приметили. Ја сам одмах схватио ваше поруке, као да сте их и мени упутили иако нисте и наравно да не желим ја лично да ометам рад овог форума. Ја се овде више нећу појављивати, јер ми је доста мука које имам у кући, да бих трпео да ми неки Аца жели још горе зло у својим коментарима који су постали прилично бројни. Нажалост имао сам још нека питања, али ћу их поставити на неком другом форуму, где није Аца члан.
Вас остале све поздрављам и желим вам све најбоље. Теби Ацо све оно што ти желиш мени. Збогом.