Bobilica napisao:Uopste nisi shvatio srz moje poruke, to je sala, naravno da necu ici izvinjavati se redom, imam pametnija posla. Izvinula sam se za nacin, pri stavu i dalje stojim. Odustajem i povlacim se, raspravljajte se i radite sta god hocete, ja odoh, previse mi je.
Превара?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Превара?
Наравно, Бокили, као што сам и мислио.
Jel moze neko od administratora da prekine ova prepucavanja?!!!A kada se potrudi oko toga,neka proba da angazuje bar jednog specijalistu da izlozi odgovore i misljenja,bar na opste i probrane teme.Cisto da opravda naziv ovog foruma.Ako su problem finansije,neka se uvede clanarina za sajt.Ja cu je prvi platiti.Nisu ljudi ovde jer su dokoni,nego sto imaju problem koji ne mogu da rese u drzavnim ustanovama.A za privatne nemaju sredstava.Svako ima pravo na svoje misljenje,ali na onom kome je upuceno je da sam odluci hoce li ga prihvatiti od nekoga ko nema nikakve formalne kvalifikacije za to.Ja racunam da su svi ovde punoletni i razumni,pa neka rade sa svojim zivotom sta zele.Npr.ja kao tehnolog imam prava da dajem savete iz atomske fizike,pa ko hoce da me slusa neka ga.U ovoj drzavi je put do resavanja bilo kog zdravstvenog problema veoma zajeban.Ja imam problem sa nesanicom.Kome to zvuci naivno,neka proba da provede budan 90 sati budan kao ja.Zivim u velikom gradu, gde bi trebalo to lako da resim.Ali psihijatri se time vrlo povrsno bave.Pregled kod specijaliste somnologa se ceka 6,5 meseci.Kao da sam se razboleo od neke tropske,iskorenjene bolesti.Hajde da se potrudimo da pomognemo jedni drugima licnim iskustvima i pravim informacijama,umesto da se pljujemo.
U ovom trenutku se pretvaras u sve veci problem, jer se ponasas kao paranoidna histericna baba. Svojim egoistickim prozivkama si naneo vise stete sebi no ikom drugom, i ako sam u pocetku bio neutralan, sad pocinjes da me iritiras.aa_aca napisao:Нисам невинашце, али ничега нема у тим инсинуацијама које ми се приписују.
Не дозвољавам да се моја добра воља и велики труд ниподаштавају, а понајпре изврћу. Оне бесомучне лажи да и не спомињем.
И откад сам ја постао проблем? Откад одговорам на подле подметачине?
Jelisej napisao:Prestani da teras mak na konac, jer uostalom nisi ni ti nevinasce.
Lepo ti kazem da prestanes da se naterujes.
Sad imas dve mogucnosti:
1. Da prihvatis primirje
2. Da nastavis da klepeces i da sam sebi rusis ugled i da izgubis i ono malo simpatija koje neki ljudi imaju prema tebi- tj da nastavis svoj "kamikaza stil" ovo ce najvise odgovarati tvojim protivnicima i uskoro ces biti totalno na margini
Потпуно си у праву и слажем се у свему.
Једини проблем је што ће ретко који лекар пристати да за мале паре буде на форуму и тако себи ускраћује приход - уместо да добро зарађује у својој ординацији.
Једини проблем је што ће ретко који лекар пристати да за мале паре буде на форуму и тако себи ускраћује приход - уместо да добро зарађује у својој ординацији.
miki980 napisao:Jel moze neko od administratora da prekine ova prepucavanja?!!!A kada se potrudi oko toga,neka proba da angazuje bar jednog specijalistu da izlozi odgovore i misljenja,bar na opste i probrane teme.Cisto da opravda naziv ovog foruma.Ako su problem finansije,neka se uvede clanarina za sajt.Ja cu je prvi platiti.Nisu ljudi ovde jer su dokoni,nego sto imaju problem koji ne mogu da rese u drzavnim ustanovama.A za privatne nemaju sredstava.Svako ima pravo na svoje misljenje,ali na onom kome je upuceno je da sam odluci hoce li ga prihvatiti od nekoga ko nema nikakve formalne kvalifikacije za to.Ja racunam da su svi ovde punoletni i razumni,pa neka rade sa svojim zivotom sta zele.Npr.ja kao tehnolog imam prava da dajem savete iz atomske fizike,pa ko hoce da me slusa neka ga.U ovoj drzavi je put do resavanja bilo kog zdravstvenog problema veoma zajeban.Ja imam problem sa nesanicom.Kome to zvuci naivno,neka proba da provede budan 90 sati budan kao ja.Zivim u velikom gradu, gde bi trebalo to lako da resim.Ali psihijatri se time vrlo povrsno bave.Pregled kod specijaliste somnologa se ceka 6,5 meseci.Kao da sam se razboleo od neke tropske,iskorenjene bolesti.Hajde da se potrudimo da pomognemo jedni drugima licnim iskustvima i pravim informacijama,umesto da se pljujemo.
Хе, хе, ова ти је добра: параноидна баба.
Нисам ја никога прозивао, него се бранио, извини молим те.
И нисам на форуму због себе. Да не осећам одговорност према људима, давно бих баталио учешће на форуму где администратори дозвољавају свакакве будалаштине, па чак и противзаконите ствари.
И нисам на форуму због себе. Да не осећам одговорност према људима, давно бих баталио учешће на форуму где администратори дозвољавају свакакве будалаштине, па чак и противзаконите ствари.
Jelisej napisao:U ovom trenutku se pretvaras u sve veci problem, jer se ponasas kao paranoidna histericna baba. Svojim egoistickim prozivkama si naneo vise stete sebi no ikom drugom, i ako sam u pocetku bio neutralan, sad pocinjes da me iritiras.
Sad imas dve mogucnosti:
1. Da prihvatis primirje
2. Da nastavis da klepeces i da sam sebi rusis ugled i da izgubis i ono malo simpatija koje neki ljudi imaju prema tebi- tj da nastavis svoj "kamikaza stil" ovo ce najvise odgovarati tvojim protivnicima i uskoro ces biti totalno na margini
aa_aca napisao:Хе, хе, ова ти је добра: параноидна баба.
Jelisej napisao:U ovom trenutku se pretvaras u sve veci problem, jer se ponasas kao paranoidna histericna baba. Svojim egoistickim prozivkama si naneo vise stete sebi no ikom drugom, i ako sam u pocetku bio neutralan, sad pocinjes da me iritiras.
Sad imas dve mogucnosti:
1. Da prihvatis primirje
Dobro, mislim da mozemo reci da je potpisano primirje.
Kao zakljucak uzet cu reci mikija890:
"Hajde da se potrudimo da pomognemo jedni drugima licnim iskustvima i pravim informacijama,umesto da se pljujemo."
Tu se svi slazemo.
Да се потрудимо.
П.С.
За мир је потребно двоје, али за рат само једно.
П.С.
За мир је потребно двоје, али за рат само једно.
Gospodine Aco, ovo je apsolutno poslednji put da vam se obraćam. Šokirana sam količinom gluposti koje ste napisali a još više me oduševljava vaša bujna mašta.
Ako vas baš zanima zašto nisam odmah odgovorila mychildren na poruku, odgovor je vrlo jednostavan. Dok sam pisala odgovor, morala sam da prekinem zbog drugih obaveza i ugasila sam komp. Kasnije sam upalila komp, proverila mejl, od dotične dobila pp na koji sam joj odgovorila. I to je cela priča.
Druga stvar koja mi nije jasna- zašto bobilica ne kaže da mi nismo ista osoba, ne znam.
Nije ni bitno.
Ponavljam deo poruke sa dela onkologija: TNM klasifikacija se uči na trećoj godini fakulteta ( na patologiji) a nisam videla da je dotična (iliti druga ja) objasnila celokupni nalaz (jer ga ne zna kad ne zna celu onkologiju).
Read more: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/c ... z2b1fiw0iB
A vi Aco ako ste toliko dokoni proverite putem pp ili javno sa mychildren pa pitajte da li je juče dobila moj pp sa iscrpnim objašnjenjem koji je mnogo dalje od tumačenja TMN.
Izvinjavam se članovima foruma u ime drugih ljudi jer ja nisam ta koja je napravila pometnju ali nebitno.
Kao što rekoh, na ove prozivke se više neću odazivati jer nemaju veze samnom.
Ako vas baš zanima zašto nisam odmah odgovorila mychildren na poruku, odgovor je vrlo jednostavan. Dok sam pisala odgovor, morala sam da prekinem zbog drugih obaveza i ugasila sam komp. Kasnije sam upalila komp, proverila mejl, od dotične dobila pp na koji sam joj odgovorila. I to je cela priča.
Druga stvar koja mi nije jasna- zašto bobilica ne kaže da mi nismo ista osoba, ne znam.
Nije ni bitno.
Ponavljam deo poruke sa dela onkologija: TNM klasifikacija se uči na trećoj godini fakulteta ( na patologiji) a nisam videla da je dotična (iliti druga ja) objasnila celokupni nalaz (jer ga ne zna kad ne zna celu onkologiju).
A vi Aco ako ste toliko dokoni proverite putem pp ili javno sa mychildren pa pitajte da li je juče dobila moj pp sa iscrpnim objašnjenjem koji je mnogo dalje od tumačenja TMN.
Izvinjavam se članovima foruma u ime drugih ljudi jer ja nisam ta koja je napravila pometnju ali nebitno.
Gospodine Aco, ovo je apsolutno poslednji put da vam se obraćam. Šokirana sam količinom gluposti koje ste napisali a još više me oduševljava vaša bujna mašta.
Nije ni bitno.
Nije ni bitno.
Бокили промашила си тему, тренутно ме више занима како да извучем кефир из дебелог црева и јел може гљива и даље да се користи након тог малог инцидента који сам имао, дуго сам је гајио и бринуо о њој. Нисам се алкализовао већ неколико дана и осећам се лоше кад год прођем поред полице са књигама одакле ме посматра ремек дело Алкализуј се или умри од великог др Симонцинија који је раскринкао све те лекаре, фармацеуте, масоне и шпијуне ватиканске. Али док сам ја на слободи неће нас ућуткати такви као ти!!!!
Nabijem i tebe na onu stvar.aa-aca napisao:Бокили промашила си тему, тренутно ме више занима како да извучем кефир из дебелог црева и јел може гљива и даље да се користи након тог малог инцидента који сам имао, дуго сам је гајио и бринуо о њој. Нисам се алкализовао већ неколико дана и осећам се лоше кад год прођем поред полице са књигама одакле ме посматра ремек дело Алкализуј се или умри од великог др Симонцинија који је раскринкао све те лекаре, фармацеуте, масоне и шпијуне ватиканске. Али док сам ја на слободи неће нас ућуткати такви као ти!!!!
Sad si se javio kad se sve stisalo da ponovo pogorsas situaciju. Par puta sam se i nasmejao na tvoje fore al sad vec mlatis praznu slamu i naporan si. nadam se da se aa_aca malo opametio i da nece reagovati na ovo sranje. Registruj se kao covek pa onda komuniciraj.
Tи пориви за набијањем на ону ствар су један од школских симптома кандиде само лекари то крију јер је лек јефтин. Саветујем ти да се што чешће умиваш раствором соде бикарбоном и да натопиш крпу комовицом, у њу ставиш неодијумске магнете (имаш на мом сајту јефтино да их купиш) и да држиш облоге 3 пута дневно. Јави ми се на контролу за 7 дана. Ако не буде битног напретка мораћеш да идеш на ЕПТА дијагностику, тако да скупи 60 евра за сваки случај. Хвала на твом писму подршке пуно ми значи.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 8:56 pm
Vidim da nisam jedini koga si pokusao da prevaris. Aco neces dobro proci ako nastavis tako.
I ti si se bas danas nasao da se registrujes i obavestis nas? Zbog cega nisi obavestio nadlezne organe?Stevan Rakić napisao:Vidim da nisam jedini koga si pokusao da prevaris. Aco neces dobro proci ako nastavis tako.
Imas dovoljno talenta da postanes clan u skupstini Srbije, savrseno bi se uklopio tamo.aa-aca napisao:Tи пориви за набијањем на ону ствар су један од школских симптома кандиде само лекари то крију јер је лек јефтин. Саветујем ти да се што чешће умиваш раствором соде бикарбоном и да натопиш крпу комовицом, у њу ставиш неодијумске магнете (имаш на мом сајту јефтино да их купиш) и да држиш облоге 3 пута дневно. Јави ми се на контролу за 7 дана. Ако не буде битног напретка мораћеш да идеш на ЕПТА дијагностику, тако да скупи 60 евра за сваки случај. Хвала на твом писму подршке пуно ми значи.
Mogao bi da budes i klaun, ali verovatno ne uspesan posto tamo ne mozes sve sale na isti kalup, treba mnogo vise kreativnosti i uma.
Eventualno bi mogao da budes cirkuski klaun.