Zorankv napisao:Ne laži više ljude kao što si mene slagao i ukrao mi pare. Sram te bilo. Ljudi čuvajte se ovog lopova i lažova. Meni je upropastio još više zdravlje i još to dobro naplatio. Ima Boga. Platićeš.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Zorankv napisao:Ne laži više ljude kao što si mene slagao i ukrao mi pare. Sram te bilo. Ljudi čuvajte se ovog lopova i lažova. Meni je upropastio još više zdravlje i još to dobro naplatio. Ima Boga. Platićeš.
EditaM napisao:DAJ BOZE DA SE LJUDI SLOZE...
opet kazem VELIKO HVALA ACI..jer mi se prvi pomogao kada sam bila najocajnija..kada su u ptanju teske bolesti covek nikad ne zna koliko vremena ima..i sve sto pokusava da nadje,istrazi mu nekako deluje sporoooooo..
tada je dovoljna i jedna lepa rec i tracak nade pa da se covek lepo oseca..
Razumem Acu i njegov revolt..ja bih verovatno i gore reagovala ali ne mogu nista da kazes jer nisam videla te napade na njegove postove..
Bobilice nema na cemu,samo sam realna
ajde mir mir mir i niko nije kriv..
Bobilica je u vise navrata priznala da je na pocetku preterano zestoko startovala i pokusala da popravi stvari- nazalost mnogi "trolovi" su to iskoristili a i ti si reagovao kao kakva baba pa je ovo sad ovo preraslo u situaciju koja bi mogla da prouzrokuje krah ovog foruma.aa_aca napisao:Jelisej, да Бобилица није онако покварено кренула на мене и са онако великим бројем постова у сваком подфоруму, не бих реаговао. То је било стварно подло, а њена грешка због које је откривена њена превара, је добро дошла.
А онда су се накалемили и други "душебрижници" којима су сви у породици на умору и ја сам им крив за то. Ма немој.
На овом форуму сам због тога што покушавам да помогнем својим великим искуством и информацијама којима располажем. Ови напади су образложени чистим лажима и намерно су исконструисани. То се не заборавља тако лако. Борбу водим зато што ми је стало до форумаша коју су напаћени због лошег лечења од стране лекара. Такође ми је мука када видим како их неки лекари завлаче месецима и годинама због проблема који се решавају тривијалним методама.
Па ти сад реци шта да радим?
Bobilica napisao:Hajde dosta vise, od ovakve negativne energije se covek samo moze razboleti. Aco, ja se izvinjavam nisam trebala da pokrenem sve ovo. Mozda je postojao i bolji nacin da kazem sta mislim... Hajde da svi prestanemo, da ovaj forum pocne da sluzi svojoj svrsi!
Jelisej napisao:Bobilica je u vise navrata priznala da je na pocetku preterano zestoko startovala i pokusala da popravi stvari- nazalost mnogi "trolovi" su to iskoristili a i ti si reagovao kao kakva baba pa je ovo sad ovo preraslo u situaciju koja bi mogla da prouzrokuje krah ovog foruma.
Sta da radis? Pokusaj da se suzdrzis, i da ne reagujes na nikakve provokacije- i takodje kao covek coveka zamolio bih te da ostavis Bobilicu na miru, sasvim sam siguran da ona nije nikakav manipulator ni zlobna osoba niti pokusava da poveca zaradu lekarima.
Cuj, upravo sam procitao par poruka koje bacaju sumnju na sve sto si dosad pricao- mislim da bi bilo dobro da se smiris, jer ova situacija ti nikako ne ide u korist. Previse si strog prema Bobilici.aa_aca napisao:Схватићу те озбиљно само ако се извиниш на свим темама које си онако "лепо" одрадила.
Bobilica napisao:Hajde dosta vise, od ovakve negativne energije se covek samo moze razboleti. Aco, ja se izvinjavam nisam trebala da pokrenem sve ovo. Mozda je postojao i bolji nacin da kazem sta mislim... Hajde da svi prestanemo, da ovaj forum pocne da sluzi svojoj svrsi!
aa-aca napisao:Подла Бобилица сад глуми финоћу, ајде ако ће стварно да служи сврси и ако желиш да ти опростим реци ми како да извучем кефир из дебелог црева а да не идем код проктолога или на колоноскопију. Ако си већ слушала хирургију онда можда имаш неки предлог, није проблем ни да направим неки инструмент на основу твог објашњења јер сам иначе по струци инжињер.
Провизију од зараде на форуму не дам, али похвалићу те на мом сајту ако ми помогнеш.
Jelisej napisao:Cuj, upravo sam procitao par poruka koje bacaju sumnju na sve sto si dosad pricao- mislim da bi bilo dobro da se smiris, jer ova situacija ti nikako ne ide u korist. Previse si strog prema Bobilici.
Obuzdaj svoj egoizam, dok je jos vreme.
Bobilica napisao:Ovo nije normalno vise!
Aco, evo ti slobodno prekopiraj moj post u druge teme.
Svi smo malo preterali, neki malo vise, hajde sad lepo da se ove teme ne dizu vise, da sto pre padnu u zaborav, i da ljudi postavljaju pitanja. Nek svako pocne od sebe i neka se ne pise na ovim temama, tako ce otici na drugu, trecu stranu i vise ih niko nece citati. Doci ce u prvi plan neke ozbiljnije stvari i ozbiljnija pitanja.
Ja i dalje stojim pri svom misljenju da niko ne treba olako da donosi dijagnoze!!!
Ali ovo u sta se ovo pretvorilo je uzasno!
Pustimo ove teme da padnu dole!
Nemojte vise odgovarati na njih, posto ih administratori verovatno nece zakljucati!
Prestani da teras mak na konac, jer uostalom nisi ni ti nevinasce.aa_aca napisao:Које то поруке?!
И како строг када је урадила оно што је урадила?!
Jelisej napisao:Cuj, upravo sam procitao par poruka koje bacaju sumnju na sve sto si dosad pricao- mislim da bi bilo dobro da se smiris, jer ova situacija ti nikako ne ide u korist. Previse si strog prema Bobilici.
Obuzdaj svoj egoizam, dok je jos vreme.
Jelisej napisao:Prestani da teras mak na konac, jer uostalom nisi ni ti nevinasce.
Lepo ti kazem da prestanes da se naterujes.